- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 342
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet jack ın
*
kazanana seksi bi babydoll![]()
aman neyseki çok bişi değilmiş
kazanan gebe falan olmasa bario halde giyebileceği pek sanmıyorumda
bu arada herkese gunaydın bugün iyisinizdir umarım
benim uyku halim hala gitmedi ya akşam en geç 10 da uyumazsam çok kötü oluyorumkocamla evde iki yabancı olduk adeta bazen iftarada gelmiyor o geldiğinde ben uyumuş oluyorum görmüyorum adamı
![]()
aman neyseki çok bişi değilmiş
kazanan gebe falan olmasa bario halde giyebileceği pek sanmıyorumda
Yabancı....kardeş...bizde başka durumlarda var zaten yakınlaşmaları geçtim, bir de benim kız gece bizim yatağa geliyor, gelmekle kalmıyo eşimi tepip gönderiyor yazık bugün gece ben salona gidiyorum dedi gitti, bizim ufak kız da yayıldı koca yatağa
Ah ah kızı odasına gönderemiyorum bir türlü, uyuyup sızınca odasına yatırsam da gece kalkıp geliyor. Hadi şimdi zaten kocamla birşeyimiz yok dakarnım büyüdü mü sığamicazz
![]()
Kızlar nasılsınız? Totalde 1 gün giremedim ama sayfalar artmış yine maşallah bilahare geriye dönük okuyacağım.
Geleyim benim derdime..."kabızlık" öyle 1 2 gün değil, kaç gün oldu unuttumkuru kayısı yedim dün bi iki henüz faydasını görmedim. Bunun için de ilaç istemek istemiyorum ya
var mı önerisi olan aynı dertten muzdarip
Bir de bir de avatar resmi nasıl değiştirilir?? Ben neden papatyayım ? sorular ... sorular
ben henüz evli diilim öle bi risk yok
kazanırsam çeyizime güzel bi katkı olcakk
*
diğer arkadaşta evli ama çocuk gibi planları yok henüz bi mucize olmazsa bakalımm![]()
canım papatya ,nergis gibi isimler veriliyor henüz sitede yeni olanlar mesajları 150nin altı sanırım olanlar papatya oluyor avatara gelince profilden girip değişiyorsun
kabızlık sorunu çoğu kişi yaşıyor sanırım ben henüz 2 kez yaşadım ama nazar etmim popoma
kayısıyı hoşaf yapıp yemeni öneririm, içebilirsen sabahları zeytin yağı iç bir kaşık eğer çok miden almazsa pekmezle karıştıtıp içebilirsen dene, makatınada günde bi kaç kez zeytin yağı sürmeni tevsiye ederim maksat deforme olmasın,
sonra bol bol yeşil yaprakla yiyecek tüketmeye gayret et salatalıkta buna dahil, yeşili gördüğün tüm sebzeler magnezyum bakımından zengin magnezyumda bağırsak düzenleyicidir
patates ve pirinçten uzak durmaya çalış ve ekmek olarakta beyaz ekmek yerine yulaf,çavdar veya kepek ekmeği dene
şimdilik aklıma gelenler bunlar
teşekkürler cnm, ben bu arada kabız olmak için ne gerekiyorsa yapmışım :)
bulantılar yüzünden katı yiyeceğim diye diye.
Ağırlıkla yediklerim zaten, patates, pirinç, beyaz ekmek ve şeftali olunca ne yapsın benim bağırsaklar of zeytinyağı benim de aklıma geldi de nasıl içerim onu düşündüm.
Benim ilk doğumdan sonra da feci olmuştu o zaman bebeklere de kolik sancısı için verilen Nurse Harvey's diye bi şurup içmiştim anında iyi gelmişti ama ilaç kaldırılmış şimdi sanırım :44:
Ben bi iki kayısı yiyim canım dur saol..
kızın kaç yaşında canım ? benimde oğlum var 5 yaşında ama çok şükür 1 yıldan fazladır kendi odasında uyur sorun çıkarmıyor
şimdi neyse dediğin gibi hatta gebeykende neyse ama bebek doğunca senin için büyük sorun olabilir bu durum
Benim kızım 3 yaşında cnm inşallah ilerleyen günlerde odasının yolunu bulur, işin tuhafı ben de çalıştığım için onu özlüyorum bir yandan benim de hoşuma gidiyor ama yatağını bilmeli tabi
canım bende 7 ay önce 6 aylıkken erken doğum yaptım bebiğimi kaybettim çok kararsız kaldım yapayımmı yapmayayımmı.buarada canım başınız sağol olsunnn seni anlıyorummm çok zor bişeyyy inşallah bu bebişlerimizi allah bize bağışlarrr
inşş yüce rabbim bu defa yüzümüzü güldürecek bizede o güzel duyguyu yaşamayı nasip edecek.
ben nasip olursa doğumdan sonra aşı olmayı düşünüyorum
Bak şimdi olaya...Kızım bu sene kreşe başlıyor, ama bebek geleceği için hem de kızım için birden bakıcısından kopmasın diye devam ediyoruz bakıcıyla işten çıkartmıyoruz.
Bugün demez mi bana sigorta yapsanız siz diye...
Buyur buradan yak, tam araştırmadım henüz ama +200/300 TL gider demek bu her ay
Bak şimdi olaya...Kızım bu sene kreşe başlıyor, ama bebek geleceği için hem de kızım için birden bakıcısından kopmasın diye devam ediyoruz bakıcıyla işten çıkartmıyoruz.
Bugün demez mi bana sigorta yapsanız siz diye...
Buyur buradan yak, tam araştırmadım henüz ama +200/300 TL gider demek bu her ay
Günaydın güzel gebişler.
Bu sabah bi garibim.Rüyamda dişleri çıkmış ve yürüyen bir erkek çocuk doğurup emzirdim.Çok acayipti ya
Ayrıca yazdıklarınızın hepsini okudum ama kime ne cevap yazacağımı bilemedim dengem gitti rüyadan sonra :44: