2014 Şubat Anneleri

bu arada herkese gunaydın bugün iyisinizdir umarım
benim uyku halim hala gitmedi ya akşam en geç 10 da uyumazsam çok kötü oluyorum :1::1: kocamla evde iki yabancı olduk adeta bazen iftarada gelmiyor o geldiğinde ben uyumuş oluyorum görmüyorum adamı :1:

Yabancı....kardeş...bizde başka durumlarda var zaten yakınlaşmaları geçtim, bir de benim kız gece bizim yatağa geliyor, gelmekle kalmıyo eşimi tepip gönderiyor yazık bugün gece ben salona gidiyorum dedi gitti, bizim ufak kız da yayıldı koca yatağa
Ah ah kızı odasına gönderemiyorum bir türlü, uyuyup sızınca odasına yatırsam da gece kalkıp geliyor. Hadi şimdi zaten kocamla birşeyimiz yok da :43: karnım büyüdü mü sığamicazz :7:

aman neyseki çok bişi değilmiş :ssz::ssz:

kazanan gebe falan olmasa bari :1::1::1: o halde giyebileceği pek sanmıyorumda

ben henüz evli diilim öle bi risk yok :1::1:
kazanırsam çeyizime güzel bi katkı olcakk :23::23::23:
*
diğer arkadaşta evli ama çocuk gibi planları yok henüz bi mucize olmazsa bakalımm :15::15:

Kızlar nasılsınız? Totalde 1 gün giremedim ama sayfalar artmış yine maşallah bilahare geriye dönük okuyacağım. :32:
Geleyim benim derdime..."kabızlık" öyle 1 2 gün değil, kaç gün oldu unuttum :50: kuru kayısı yedim dün bi iki henüz faydasını görmedim. Bunun için de ilaç istemek istemiyorum ya :19: var mı önerisi olan aynı dertten muzdarip
Bir de bir de avatar resmi nasıl değiştirilir?? Ben neden papatyayım ? sorular ... sorular

Yabancı....kardeş...bizde başka durumlarda var zaten yakınlaşmaları geçtim, bir de benim kız gece bizim yatağa geliyor, gelmekle kalmıyo eşimi tepip gönderiyor yazık bugün gece ben salona gidiyorum dedi gitti, bizim ufak kız da yayıldı koca yatağa
Ah ah kızı odasına gönderemiyorum bir türlü, uyuyup sızınca odasına yatırsam da gece kalkıp geliyor. Hadi şimdi zaten kocamla birşeyimiz yok da :43: karnım büyüdü mü sığamicazz :7:

kızın kaç yaşında canım ? benimde oğlum var 5 yaşında ama çok şükür 1 yıldan fazladır kendi odasında uyur sorun çıkarmıyor
şimdi neyse dediğin gibi hatta gebeykende neyse ama bebek doğunca senin için büyük sorun olabilir bu durum

Kızlar nasılsınız? Totalde 1 gün giremedim ama sayfalar artmış yine maşallah bilahare geriye dönük okuyacağım. :32:
Geleyim benim derdime..."kabızlık" öyle 1 2 gün değil, kaç gün oldu unuttum :50: kuru kayısı yedim dün bi iki henüz faydasını görmedim. Bunun için de ilaç istemek istemiyorum ya :19: var mı önerisi olan aynı dertten muzdarip
Bir de bir de avatar resmi nasıl değiştirilir?? Ben neden papatyayım ? sorular ... sorular

canım papatya ,nergis gibi isimler veriliyor henüz sitede yeni olanlar mesajları 150nin altı sanırım olanlar papatya oluyor avatara gelince profilden girip değişiyorsun

kabızlık sorunu çoğu kişi yaşıyor sanırım ben henüz 2 kez yaşadım ama nazar etmim popoma :1:

kayısıyı hoşaf yapıp yemeni öneririm, içebilirsen sabahları zeytin yağı iç bir kaşık eğer çok miden almazsa pekmezle karıştıtıp içebilirsen dene, makatınada günde bi kaç kez zeytin yağı sürmeni tevsiye ederim maksat deforme olmasın,
sonra bol bol yeşil yaprakla yiyecek tüketmeye gayret et salatalıkta buna dahil, yeşili gördüğün tüm sebzeler magnezyum bakımından zengin magnezyumda bağırsak düzenleyicidir

patates ve pirinçten uzak durmaya çalış ve ekmek olarakta beyaz ekmek yerine yulaf,çavdar veya kepek ekmeği dene
şimdilik aklıma gelenler bunlar

canım papatya ,nergis gibi isimler veriliyor henüz sitede yeni olanlar mesajları 150nin altı sanırım olanlar papatya oluyor avatara gelince profilden girip değişiyorsun

kabızlık sorunu çoğu kişi yaşıyor sanırım ben henüz 2 kez yaşadım ama nazar etmim popoma :1:

kayısıyı hoşaf yapıp yemeni öneririm, içebilirsen sabahları zeytin yağı iç bir kaşık eğer çok miden almazsa pekmezle karıştıtıp içebilirsen dene, makatınada günde bi kaç kez zeytin yağı sürmeni tevsiye ederim maksat deforme olmasın,
sonra bol bol yeşil yaprakla yiyecek tüketmeye gayret et salatalıkta buna dahil, yeşili gördüğün tüm sebzeler magnezyum bakımından zengin magnezyumda bağırsak düzenleyicidir

patates ve pirinçten uzak durmaya çalış ve ekmek olarakta beyaz ekmek yerine yulaf,çavdar veya kepek ekmeği dene
şimdilik aklıma gelenler bunlar

teşekkürler cnm, ben bu arada kabız olmak için ne gerekiyorsa yapmışım :)
bulantılar yüzünden katı yiyeceğim diye diye.
Ağırlıkla yediklerim zaten, patates, pirinç, beyaz ekmek ve şeftali olunca ne yapsın benim bağırsaklar of zeytinyağı benim de aklıma geldi de nasıl içerim onu düşündüm.
Benim ilk doğumdan sonra da feci olmuştu o zaman bebeklere de kolik sancısı için verilen Nurse Harvey's diye bi şurup içmiştim anında iyi gelmişti ama ilaç kaldırılmış şimdi sanırım :44:
Ben bi iki kayısı yiyim canım dur saol..

teşekkürler cnm, ben bu arada kabız olmak için ne gerekiyorsa yapmışım :)
bulantılar yüzünden katı yiyeceğim diye diye.
Ağırlıkla yediklerim zaten, patates, pirinç, beyaz ekmek ve şeftali olunca ne yapsın benim bağırsaklar of zeytinyağı benim de aklıma geldi de nasıl içerim onu düşündüm.
Benim ilk doğumdan sonra da feci olmuştu o zaman bebeklere de kolik sancısı için verilen Nurse Harvey's diye bi şurup içmiştim anında iyi gelmişti ama ilaç kaldırılmış şimdi sanırım :44:
Ben bi iki kayısı yiyim canım dur saol..

canım dediğim gibi kayısıyı hoşaf yaparsan hem sulu bişiler almış olursun hemde biraz ılık tükettiğin için faydası olur kayısı öyle kuru yemektense faydası 2 kat artar
tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:
kızın kaç yaşında canım ? benimde oğlum var 5 yaşında ama çok şükür 1 yıldan fazladır kendi odasında uyur sorun çıkarmıyor
şimdi neyse dediğin gibi hatta gebeykende neyse ama bebek doğunca senin için büyük sorun olabilir bu durum

Benim kızım 3 yaşında cnm inşallah ilerleyen günlerde odasının yolunu bulur, işin tuhafı ben de çalıştığım için onu özlüyorum bir yandan benim de hoşuma gidiyor ama yatağını bilmeli tabi

Benim kızım 3 yaşında cnm inşallah ilerleyen günlerde odasının yolunu bulur, işin tuhafı ben de çalıştığım için onu özlüyorum bir yandan benim de hoşuma gidiyor ama yatağını bilmeli tabi

tam alışma zamanı aslında bebek doğunca çok daha zor olur onu kendi odasına alıştırman çünkü bu defa bebek geldide beni attılar diye düşünecek
bu kıskançlığa sebep olabilir bence şimdiden alıştırmayı denemelisin ? gece uyanıyormu hala ?yada kaç kez uyanıyor
her uyandığında bıkıp usanmadan onu kendi yatağına götürmyi denesen?
yada onun odasında yatağına kıvrılmayı o uykuya dalana kadar

Son düzenleme:
Bak şimdi olaya...Kızım bu sene kreşe başlıyor, ama bebek geleceği için hem de kızım için birden bakıcısından kopmasın diye devam ediyoruz bakıcıyla işten çıkartmıyoruz.
Bugün demez mi bana sigorta yapsanız siz diye...
Buyur buradan yak, tam araştırmadım henüz ama +200/300 TL gider demek bu her ay

canım bende 7 ay önce 6 aylıkken erken doğum yaptım bebiğimi kaybettim çok kararsız kaldım yapayımmı yapmayayımmı.buarada canım başınız sağol olsunnn seni anlıyorummm çok zor bişeyyy inşallah bu bebişlerimizi allah bize bağışlarrr

inşş yüce rabbim bu defa yüzümüzü güldürecek bizede o güzel duyguyu yaşamayı nasip edecek.
ben nasip olursa doğumdan sonra aşı olmayı düşünüyorum

Günaydın güzel gebişler.

Bu sabah bi garibim.Rüyamda dişleri çıkmış ve yürüyen bir erkek çocuk doğurup emzirdim.Çok acayipti ya :53:

Ayrıca yazdıklarınızın hepsini okudum ama kime ne cevap yazacağımı bilemedim dengem gitti rüyadan sonra :44:

Bak şimdi olaya...Kızım bu sene kreşe başlıyor, ama bebek geleceği için hem de kızım için birden bakıcısından kopmasın diye devam ediyoruz bakıcıyla işten çıkartmıyoruz.

bence bebek doğmadan bakıcıyı bırakın ozaman 200 300 den çok daha fazlasıdır sanırım maliyeti
kreşe hemen bebek doğduğunda başlamazsanız sorun olurmuki ? yani, şimdi başlasanız bebek doğana kadar kızın kabullenmiş olur

Son düzenleme:

canım bakıcılara sigorta yapılacakmış...dün haberlerde cıktı...ondan demiştir belki de...zorunlu hale getiriliyo bakıcılara sigorta:31:

Günaydın güzel gebişler.

Bu sabah bi garibim.Rüyamda dişleri çıkmış ve yürüyen bir erkek çocuk doğurup emzirdim.Çok acayipti ya :53:

Ayrıca yazdıklarınızın hepsini okudum ama kime ne cevap yazacağımı bilemedim dengem gitti rüyadan sonra :44:

hosgeldin canım.hayır olsunnnn inşallah:16:

Jackim frostum sağolasın hayırlı olsunda ne hayırlı olacak erkek doğurmam mı onun öyle dişleri varken emzirmem mi çok garipti çooook :36:

Kızlarrr selam, ne güzel sohbet ediyosunuz, ben çoğu zaman okuyorum bazen işten güçten bakamıyorum bile. 19'unda doktora gittik büyümüş selam bile verdi bize bebiğim. İkili tarama yaptık bugün sonucunu aldım çok şükür iyi. cinsiyet olayını da doktoruma çok ısrar etmeme rağmen hiç yorum yapmadı, şimdi yanılma payı çok yüksek diye, bir daha ki ayı bekliycez artık...

Back
X