Bence bu durumlar da en iyisi olabildiğince uzak durmak madem birşey diyemiyorsun laf işitme bari ayda bir iki gün gidin yeter her zaman öyle olmuştur ne kadar her istediklerini yapar bir dediklerini iki etmezsen o kadar kötü olursun tabi bu söylediğim kıymet bilmeyen insanlara karşı..
Benimkilerini bi isteme,nişan, düğün de gördüm bir de 3 günlüğüne evime geldiler o zaman bir de bizim aramız uzak baya onlar Sivas da biz İstanbul'dayız..Ohh valla en iyisi bence uzak olmak..
hıh bence de....benim kayınvaldem çok iyi insandır fakat hep uyarıcı haldedir yani biri eve gelince hemen uyarır aman şunun elini öp şunu ver felan ay sanki ben düşünemiyorum.....zaten benim örf adetimde büyüklerin eli öpülür ki ben güler yüzlü bir insanımdır ve gerçekten yaşlıların tanimasam da elini öperim ve bunu bildiği halde her seferinde uyarır artık patladım eşime söyledim dedim anneni lütfen uyar ben çocuk değilim....belki gerçekten hoşgeldin demek istemediğim biri var olamaz mı neden sürekli kontrol ediyor dedim ve eşim uyarmış bir daha da uyarmadı birşey demedi....rabbim huyunu değiştirmesin çok tatlı bir kayınvaldem var ama hepimiz ayrı karakteriz bana uyan başkasına uymayabiliyor ne kadar uzak o kadar az beklenti....ayyyyyyyyyy acaba ilerde benim oğlum olursa o da mı benden kaçacak bir gelin alıp ühüüüüüüüüüüü