2014 Şubat Anneleri

canımm şimdi gördüm çok geçmiş olsun...hamileyken değil ama daha önce idrarımda kan olmuştu ve çok canım acıyordu çişimi yaparken antibiyotik aldım geçti....hamileler için kullanılan antibiyotikler var bence kadın doğumcunu hemen ara versin ismini al alfoxil bir de largopen kullanılabiliniyor diye biliyorum...ben largopen içmiştim ilk bebişe hamileyken....ama tabi sen yine de doktoruna danış öyle kullan....sonuçta idrardaki ve kandaki mikrop bebek için tehlike oluşturabilir....

canım bu arada senin sadece tuvaletini yaparken mi agrın oluyordu, benim sürekli orada bi tıkanıklık var gibi, idrar yollarımda.. yani hep agrı var ama dayanılmaz değil ince ince:/

kızlar günaydın kadir geceniz günüyle gecesiyle mübarek olsun inşallah

bugün bebeklerini görecekler var sanırım ne mutlu görüş günü gelmiş:))

Arkadaşlar sizden birşey rica etcem
benim bi arkadaşım var gene kk'dan tanıdığım,
pkolu kendisi eşinde de sıkıntı var
şimdi tüp bebek deneyecekler nasipse inşallah
benden ayetelkürsi okumamaı rica etti
41 adet hamileden toplamak istiyor tabi sayı önemli değil ama nekadar çok olursa okadar hamileden dua almış olur

sizden ricam birer ayetel küsri okuyup arkadaşım için dua edermisiniz
adı burcu arkadaşımın
zamanında ben de toplamıştım bilmem işe yaradımı ama arkasından bebeğim geldi ona da aynısı olur inşallah
okuyan okumayan herkesden Allah razı olsun​

okudum Rabbim kabul etsin

heralde ondan ya bişey sorcam bu cinsiyetini öğrenenler nelere aşermiş merak ediyorum kızlar ekşi oğlanlar tatlımıki doğrumu acaba bu inanış yaşayanlara sorayım bariii

canım bana büyük ihtimal erkek bayramdan sonra kesinlesir dedi ama ben hep ekşi tuzlu yedim tatlı agzıma bile sürmedim. hic canım istemedi

yani olursa yaşadık tabi de bunun için bacaklarımızın kilo almıyor olması lazım:)))) ama bu fikir en azından 3 ay idare eder kilo alanları bile :9: benim kotlarım hala oluyorlar bana hatta daha bol geldiklerini bile söyleyebilirm:)

dar kotlara olmayabilir belki zamanla ama geniş paçalı pantolonlarda en az 3 4 ay iş yapar bu yöntem bence
heleki şuan tam zamanı
ben evde buldum bi straplez badi çok güzel kapatıo
o lastik olayını da yapcam kalın lastik alıp
yapınca çeker koyarım foto albüme:)

İyiyim cnm sen nasılsın? Ben de 7 şinde gidiyorum. Bu Çarşamba ikili test için, hem belki cinsiyet te öğreniriz ;)

işallah Rabbim sağlıklı hayırlı gönlümüzdekini nasip etmiştir bu gece kadir gecesi dua edelim birbirimize ultrason fotonu yüklemeyi unutma topiğe :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:

41 adet hamileden toplamak istiyor tabi sayı önemli değil ama nekadar çok olursa okadar hamileden dua almış olur

adı burcu arkadaşımın
zamanında ben de toplamıştım bilmem işe yaradımı ama arkasından bebeğim geldi ona da aynısı olur inşallah

okudum. rabbim kabul etsin. allah yardımcısı olsun inş.

sonunda başardımmm :21::21::21: ticker yaptım :21::21::21:henüz cinsiyeti bilmiyorum bebişim kızsa zemin yine mavi olur bebişi pembe tavşanlı yaparım...maviyi seviyorummmm...kışın doğacak ..kış temalı ticker:1:

adı burcu arkadaşımın

Canım okudum ben de Allah kabul etsin..biz de yaşadık zor bir süreç, Rabbim çok bekletmeden tez zamanda kavuştursun bebeğine inşallah..

bende de aynı şey oldu lökosit 15 çıktı doktor antibiyotik verdi sakın ihmal etme bol bol su iççç sarımsı turunumsu bı akıntında varmııı kokusuzzz?

geçmiş olsun canım ya, benim 11 çıktı lökosit, pazartesi kontrole gidicem, agrım var canım akıntım olmuyor benim hiç, çok nadir gelse de beyaza dönük ve kokusuz oluyor.. zaten idrarda kanı ben görmedim, tahlilde kan hücreleri görülmüş.. dr dan artık ilaç isticem, bana hep su iç gecer dediler, inan içiyorum ama geçmemiş işte:( idrar yollarımda agrılarım arttı 2 haftadır , dr ilaç yazmazsa değiştircem dr umu, 3 kez istedim ilaç, gerek yok dedi!

sonunda başardımmm :21::21::21: ticker yaptım :21::21::21:henüz cinsiyeti bilmiyorum bebişim kızsa zemin yine mavi olur bebişi pembe tavşanlı yaparım...maviyi seviyorummmm...kışın doğacak ..kış temalı ticker:1:

çok güzel olmuş suzancım,inşallah sonuna kadar değişmez mavi kalır :21: :55:

geçmiş olsun canım ya, benim 11 çıktı lökosit, pazartesi kontrole gidicem, agrım var canım akıntım olmuyor benim hiç, çok nadir gelse de beyaza dönük ve kokusuz oluyor.. zaten idrarda kanı ben görmedim, tahlilde kan hücreleri görülmüş.. dr dan artık ilaç isticem, bana hep su iç gecer dediler, inan içiyorum ama geçmemiş işte:( idrar yollarımda agrılarım arttı 2 haftadır , dr ilaç yazmazsa değiştircem dr umu, 3 kez istedim ilaç, gerek yok dedi!

benim idrarda lökosit 6 eritrosit de 6 çıkmıştı epitel 12 idi
doktor okadar önemli değil demişti
sizinki de çok büyük sayılar değil ama şimdi ben de endişe ettim
idrar rengi buara gözüme baya koyu gelio
en iyisi ben tekrarlatiyim testi 1 ay evveldi yaptırdığımda
buarad ihmal etmeyin daha sonra daha sancılı bi süreç olabilir geçmiş olsun canım

gününüz aydın olsun hatunlar:16:

kurulu saat gibiyim ya hiç farketmiyor yattığım saat:S

Back
X