oğlumdan biliyorum canım bunları teşhis ameliyat etmek için bunların hepsinin müspet sonuç vermesini beklediler çünkü
bu arada o gözlükler süpermenin gözlüklerinden olmasın
Bu arada muhtemel doğum tarihlerine baktımda arkideşlerim bir anda hepimizin sesi kesilebilir ve aynı anda doğurdum diye çıkıp gelebiliriz
Bu arada muhtemel doğum tarihlerine baktımda arkideşlerim bir anda hepimizin sesi kesilebilir ve aynı anda doğurdum diye çıkıp gelebiliriz
ay o günlerde gelse görsek
zaten iş yerimden çok sıkıldım sorunlarda var burda bir an önce aralık ocak gelsin istiyorum izne ayrılmak istiyorum çünkü
bu sabah işe gelmek için kendimi o kadar zorladım ki
evimde olmak bebeğimle ilgilenmek istiyorum
mesela izin aldığım zaman bebek şekerimi kendim yapıcam kafamda model bile tasarladım sonra kız derse bi dolu şey dikicem yine aklımda tütü etekler falan var
daha şimdiden ocak ayını iple çekiyorum gelse de izne çıksam ben sanırım 4 hafta kala çıkarım 3 haftaya kadar çalışmam gibi geliyor
ay o günlerde gelse görsek
zaten iş yerimden çok sıkıldım sorunlarda var burda bir an önce aralık ocak gelsin istiyorum izne ayrılmak istiyorum çünkü
bu sabah işe gelmek için kendimi o kadar zorladım ki
evimde olmak bebeğimle ilgilenmek istiyorum
mesela izin aldığım zaman bebek şekerimi kendim yapıcam kafamda model bile tasarladım sonra kız derse bi dolu şey dikicem yine aklımda tütü etekler falan var
geçmiş olsun canım oğluna da size de zor işler bunlar malesef
Ama baak güldürme beni valla aklıma geldikçe gülerim ben buna hatta gelsin makarasını bile yaparım dayanamam yandı gamlı baykuş arkadaşım
Ben evde olduğum için sizin psikolojinizi bir türlü anlayamadım ama ne kadar erken o kadar iyi valla az biraz hazırlık yaparsın tatlım
gelecek gelecek ve ne zaman geldi diye şaşıracağız o zaman da
Keşke işyerinde de rahat olsaydın o zaman herşey daha güzel olabilirdi ama buna da şükür
O tütü olayına bende girmek istiyorum tabi kız olursa ama yok erkek olacaksa tütü yapıp arkadaşa vermeyi düşünüyorum maksat yapmak olsun içimde kalmasın
merhaba bbilim,
aynı senin gibi aralık gelsin de 32. Haftada kurtulayım istiyorum, böylece hazırlıkları daha iyi yapabilirim gibi geliyor.bebek şekeri için ne düşünüyorsun, şeker hamurlu kurabiye vb. Gibi 1 seyler mi yoksa süslü biblolu magnet türü objeler mi?
sağol tatlım tam mayıs başıydı geçti gitti çok şükür
oğlum için zordu ama benim için daha zordu ameliyata göndermek çok zor geliyor insana evladını
hastanede yatma falan değilde
yinede rabbim daha kötülerini göstermesin bundan büyük acımız hastane olayımız olmasın inşallah
kimseyide evladıyla sınamasın rabbim
aynen öyle zaten kışa denk gelecek yatarım bebeğimin tekmelerini falan dinlerim. neyse geriye kaldı 6 ayımız
aynen öyle zaten kışa denk gelecek yatarım bebeğimin tekmelerini falan dinlerim. Neyse geriye kaldı 6 ayımız
Ahanda bebeğimin tekmeleri dedin bir heyecan bastı
5buçuk ay hatta 32 de ayrılırsak 4buçuk ay
haftaya 12. haftamız oluyo ikili test için randevu aldık. Bişeyi merak ediyorum 12. haftada cinsiyeti öğrenebilen oldu mu ? çok heyecanlanıyorum yaa aslında sağlıklı olsun yeter ama bişeyler almak için de cinsiyet önemli :)
kızlar sizi sevdiğimi belirterek müsadenizle biraz uzanmaya geçiyorum iyi bakın kendinize
Kızlar sizi sevdiğimi belirterek müsadenizle biraz uzanmaya geçiyorum iyi bakın kendinize
Kızlar bu arada çok yoruldum işlerim yeni bitti pertim çıkmış durumda adeta
bir hafta 10 gündür sorunsuz olan midem dün yine bana oyun oynadı akşam üstü önce yanmaya başladı sonra bulantı ve kusma akşam bişi yiyemedim anlıcanız şuandada yanma ve bulantı devam ediyor malesef
bişimi dokundu acaba diyorum bilemiyorum bu arada yarın sabah tartılmayı planlıyorum bakalım aldığım yarım kilonun üstüne kilo almışmıyım yarın yazarım inş. Bir haftadır yemem düzelmişti çünkü
sizler nasılsınız??
Bu arada giyecek konusunda bende sorunluyum şuanda büyük beden olan pantolonlarımın belleri iyi ama bacakları bol çirkin duruyor sadece taytla beğeniyorum kendimi ama onada sürekli giyecek uzun tunik sayım kısıtlı
siz neler giyiyorsunuz?
Papatya, kişiden kişiye değişiyor diyeceğim ama bence doktordan doktora değişiyor, her doktor söylemiyor erkenden.Benim doktorum 11. haftada söylemişti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?