2014 Şubat Anneleri

Bu arada muhtemel doğum tarihlerine baktımda arkideşlerim bir anda hepimizin sesi kesilebilir ve aynı anda doğurdum diye çıkıp gelebiliriz

oğlumdan biliyorum canım bunları teşhis ameliyat etmek için bunların hepsinin müspet sonuç vermesini beklediler çünkü

bu arada o gözlükler süpermenin gözlüklerinden olmasın

Geçmiş olsun canım oğluna da size de zor işler bunlar malesef

Ama baak güldürme beni valla aklıma geldikçe gülerim ben buna hatta gelsin makarasını bile yaparım dayanamam yandı gamlı baykuş arkadaşım

Bu arada muhtemel doğum tarihlerine baktımda arkideşlerim bir anda hepimizin sesi kesilebilir ve aynı anda doğurdum diye çıkıp gelebiliriz

ay o günlerde gelse görsek
zaten iş yerimden çok sıkıldım sorunlarda var burda bir an önce aralık ocak gelsin istiyorum izne ayrılmak istiyorum çünkü
bu sabah işe gelmek için kendimi o kadar zorladım ki
evimde olmak bebeğimle ilgilenmek istiyorum

mesela izin aldığım zaman bebek şekerimi kendim yapıcam kafamda model bile tasarladım sonra kız derse bi dolu şey dikicem yine aklımda tütü etekler falan var

daha şimdiden ocak ayını iple çekiyorum gelse de izne çıksam ben sanırım 4 hafta kala çıkarım 3 haftaya kadar çalışmam gibi geliyor

Gelecek gelecek ve ne zaman geldi diye şaşıracağız o zaman da
Keşke işyerinde de rahat olsaydın o zaman herşey daha güzel olabilirdi ama buna da şükür

O tütü olayına bende girmek istiyorum tabi kız olursa ama yok erkek olacaksa tütü yapıp arkadaşa vermeyi düşünüyorum maksat yapmak olsun içimde kalmasın

daha şimdiden ocak ayını iple çekiyorum gelse de izne çıksam ben sanırım 4 hafta kala çıkarım 3 haftaya kadar çalışmam gibi geliyor

Ben evde olduğum için sizin psikolojinizi bir türlü anlayamadım ama ne kadar erken o kadar iyi valla az biraz hazırlık yaparsın tatlım

merhaba bbilim,

aynı senin gibi aralık gelsin de 32. haftada kurtulayım istiyorum, böylece hazırlıkları daha iyi yapabilirim gibi geliyor.bebek şekeri için ne düşünüyorsun, şeker hamurlu kurabiye vb. gibi 1 seyler mi yoksa süslü biblolu magnet türü objeler mi?

sağol tatlım tam mayıs başıydı geçti gitti çok şükür
oğlum için zordu ama benim için daha zordu ameliyata göndermek çok zor geliyor insana evladını
hastanede yatma falan değilde
yinede rabbim daha kötülerini göstermesin bundan büyük acımız hastane olayımız olmasın inşallah
kimseyide evladıyla sınamasın rabbim

bayılıyorum o tütülere ya birde pahalılar ki sanıyorsun tül yerine altınla yapıyorlar etekleri

canım magnetli bişiler düşünüyorum açıkcası çünkü kalıcı olsun istiyorum
en kalıcısı vede insanların sakladığı buzdolabı magneti oluyor kendimden biliyorum bi dolu çeşit bebek şekeri aldım yeni bebeği olanalrdan tek sakladıklarım buzdolabı mangenti olanlar diğerlerini oğlum oyuncak etti atıldı falan

sarf malzemeleri eşyarları satan siteler var ordan kargoyla almayı planlıyorum işte öyle yapıcam yani kısmetse ama hazır almıcam kendim böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum çünkü

Amin canım inşallah bir daha hastaneye muhtaç olmazsınız olmayız
İnsanın bir süre sonra dayanacak takaati kalmıyor Allah büyük..

aynen öyle zaten kışa denk gelecek yatarım bebeğimin tekmelerini falan dinlerim. neyse geriye kaldı 6 ayımız

Ahanda bebeğimin tekmeleri dedin bir heyecan bastı

Kızlar sizi sevdiğimi belirterek müsadenizle biraz uzanmaya geçiyorum iyi bakın kendinize

selam, biz tam 12. haftada gittik doktora ancak görüntülerden tespit edemedi. Ağustos sonunda randevum var, 16. hafta bitmiş olacak o zaman kesin belli olur herhalde.Ama bugün işyerindeki arkadaşım 2,5 aylıkken bebeğinin erkek olduğunu doktorun tespit ettiğini söyledi.

canım ben geçenlerde bir hamile butiğine girdim ve bir sürü şey giydim çıkardım, en yakışanlardan da 2 elbise, 1 hamile pantolonu, 1 gömlek, 1 tunik, bir de tayt aldım. tam anlamıyla rahatladım diyebilirim, çünkü ilk 3 ayda 5 kilo alarak rekor kırmıştım zaten, eski kıyafetler moralimi bozuyordu, dar geliyor ve yakışmıyordu. bu yeni hamiş cicileriyle hem biraz moralim düzeldi, hem de görüntüm değişti. üstelik hamilelikten sonra da giyilebilir cinsten giysiler, sadece pantolon ve tayt giyilmez herhalde onları da üzerimde eskitirim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…