2014 Şubat Anneleri

evet uzun süre beni idare eder artık kışa nasıl girerim bilmiyorum o zamana bakarız yine kalın tayt tunik idare ederim sanırım hiç hamile kıyafeti alasım gelmiyor nedense sonra giyemeyecekmişim gibi geliyor

kıl bende de sıkıntı ama makine kolaylık oluyor bir süre daha taytla idare edeceksin o zaman

yaaaaaaaa ciddimi doktor onu bekliyor yani :) ne iyi doktormuş:) maşallah.ben şimdi yeni bir doktora gidicem bakalım kısmet inşalalh memnun kalırım

valla canım 3 defa baktı git cikolata ye bi dha gel git biraz dolas die ben diemedim bidaha bakın die saolsun o benden meraklı cıktı hadi ama amma uğrastırdın beni die baktı durdu uzun süre izleme fırsatım oldu cok sevindim

Kızlar durup dururken sağ üst bacağım uyuşuyor bi türlü nedenini çözemedim arkadaşımda korkuttu sağ bacak uyuşması apandisit belirtisi diye biey diyin bana :18:

Hadi gözün aydın canım toprak ve yağız çok hoşuma gitti :)

kramp giriyor olmasın canım sanclar çok normal hem apandist olsa seni yerinde durdurmaz bile

Hay Allah razı olsun canım ama kramp gibi değil böyle 10-15 saniye karıncalanıp geçiyor anlayamadım bi türlü

yine de takip et ama apandist böbreklerden vurur ve hiç yaşamadım ama kum dökerken doktor bahsetti. Allah göstermesin kafanı duvarlara vuruyormuşsun sancısından

Hay Allah razı olsun canım ama kramp gibi değil böyle 10-15 saniye karıncalanıp geçiyor anlayamadım bi türlü

canım uyuşmayla apandistin alakasını kuramadım bi kaç ay önce 5 yaşında oğlum apandist amaliyatı oldu ve o kadar araştırdım belirtilerinde hiç bacak karıncalanması görmedim ben nerden çıkarmış arkadaşın bu belirtiyi ayrıca speedyininde dediği gibi apandist olsa ağrın olur bacak karıncalanması ne alaka

büyüyen rahmin büyük ihtimal sinirlerine bası yapıyor oda uyuşuyor bu nedenle bence en mantıklı açıklama bu olur senin durumun için

Bi anlasam canım bir de demesin mi '2acaba hamileler apandist ameliyatı olabiliyorlar mı'' diye
Töbe korkuttu beni ama çok şükür içimi rahatlattınız sağolun

Bi anlasam canım bir de demesin mi '2acaba hamileler apandist ameliyatı olabiliyorlar mı'' diye

ağzı olan konuşuyor işte takma kafana canım çok fazla dinleme kendini de normal böyle sancılar her gün vucudumuz hamileliğe adapte olmaya çalışıyor

Kızlar ben 1 aylığına memlekete gidiyorum arada fırsat bulursam girmeye çalışırım ama bulamazsam artık Eylül de görüşürüz inş..Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın şimdiden hayırlı bayramlar hepinize öpüldünüz güzel anneler görüşmek üzere :2: :2: :2: :2:

hey allahım ne çok doktorculuk oynayan felaket tellalı var ya

bi kere ateşin oluyor artı çok ağrı yapıyor sağ tarafta sağ karında yani

ve bulantı kusma cabası
ve bunlar olduğunda bile kesin tanı için kandaki beyaz küreye bakıyorlar o yüksekse ve başka hiç bişi yüksek değilse şüphe ediyorlar diyelim ki yüksek bu defada usgde apandistin büyüdüğünü görmeleri lazım ameliyat için

bu kadar zor yani teşhisi ama senin arkadaş maşallah bi bacak uyuşmasından şıp diye anlayıvermiş ileri teknolojili gözleri olmalı senin içini gören

iyi bayramlar tatlım kendine çok iyi bakıver bebişede tabiki

iyi tatiller sana görüşmek üzere bende bu ay bi hafta olmucam
görüşürüz bye

haftaya 12. haftamız oluyo ikili test için randevu aldık. Bişeyi merak ediyorum 12. haftada cinsiyeti öğrenebilen oldu mu ? çok heyecanlanıyorum yaa aslında sağlıklı olsun yeter ama bişeyler almak için de cinsiyet önemli :)

İyi yolculuklar canım iyi tatiller dikkat et kendine de bebeğine de görüşmek üzere

ağzı olan konuşuyor işte takma kafana canım çok fazla dinleme kendini de normal böyle sancılar her gün vucudumuz hamileliğe adapte olmaya çalışıyor

Aynen öyle ama boş konuşmuş bunu sayenizde anlamış oldum sağolasın canım

Hakket ne zormuş o kadar belirtiye rağmen teşhis koymak vay anasını sayın seyirciler

Alemsin canım güldürdün beni birde işin ilginci ileri derecede bozuk gözleri neredeyse şişe dibi gözlük kullanıyor

12+2 de kız olduğunu söylediği doktor

12 haftada öğrenenler oldu evet benim doktorda benziyor demekle yetindi ama şimdilk bebişim kız kesin olmamakla birlikte

fakat ilk gebeliğinse illada bişiler almak istiyorsan şimdilik yeşil, sarı turuncu renkler alabilirsin olmazmı

13 ü bitireceğim hala belli olmadı doktor 1 ay sonra söylicem dedi umarım senin bebiş gösterir canım

oğlumdan biliyorum canım bunları teşhis ameliyat etmek için bunların hepsinin müspet sonuç vermesini beklediler çünkü

bu arada o gözlükler süpermenin gözlüklerinden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…