- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
speedyim çok güzelmiş elbise beğendim güle güle giy eylül sonuna kadr giyersin üstüne hırkayla falan
bana gelince aslında bi kaç elbisem var giyebileceğim ama şu kıllar sorun oluyor ya ayın 18 sinde tatile gideceğim yine çıkar diye henüz ağdada yapmadım haftaya bugün falan gidip yaptırcma bayramda kıllı olcam yaniTayt giycem çünkü
yaaaaaaaa ciddimi doktor onu bekliyor yani :) ne iyi doktormuş:) maşallah.ben şimdi yeni bir doktora gidicem bakalım kısmet inşalalh memnun kalırım
Arkadaşlarımmm bebişimin cinsiyeti belli oldu şimdi sıra geldi isim bulmaya.. Ne kadar zormuş isim olayı :\ Şimdilik gündemimizde olan isimler "mete,kerem,toprak,kıvanç,yağız,güven." Siz de fikirlerinizi söyler misiniz hangisi daha güzel?
Kızlar durup dururken sağ üst bacağım uyuşuyor bi türlü nedenini çözemedim arkadaşımda korkuttu sağ bacak uyuşması apandisit belirtisi diye biey diyin bana :18:
Hadi gözün aydın canım toprak ve yağız çok hoşuma gitti :)
kramp giriyor olmasın canım sanclar çok normal hem apandist olsa seni yerinde durdurmaz bile
Hay Allah razı olsun canım ama kramp gibi değil böyle 10-15 saniye karıncalanıp geçiyor anlayamadım bi türlü
yine de takip et ama apandist böbreklerden vurur ve hiç yaşamadım ama kum dökerken doktor bahsetti. Allah göstermesin kafanı duvarlara vuruyormuşsun sancısından
Hay Allah razı olsun canım ama kramp gibi değil böyle 10-15 saniye karıncalanıp geçiyor anlayamadım bi türlü
Amanin boooo korktum ya ben Aman Allah korusun valla
canım uyuşmayla apandistin alakasını kuramadım bi kaç ay önce 5 yaşında oğlum apandist amaliyatı oldu ve o kadar araştırdım belirtilerinde hiç bacak karıncalanması görmedim ben nerden çıkarmış arkadaşın bu belirtiyi ayrıca speedyininde dediği gibi apandist olsa ağrın olur bacak karıncalanması ne alaka
büyüyen rahmin büyük ihtimal sinirlerine bası yapıyor oda uyuşuyor bu nedenle bence en mantıklı açıklama bu olur senin durumun için
Bi anlasam canım bir de demesin mi '2acaba hamileler apandist ameliyatı olabiliyorlar mı'' diye
Töbe korkuttu beni ama çok şükür içimi rahatlattınız sağolun
Bi anlasam canım bir de demesin mi '2acaba hamileler apandist ameliyatı olabiliyorlar mı'' diye
Töbe korkuttu beni ama çok şükür içimi rahatlattınız sağolun
Kızlar ben 1 aylığına memlekete gidiyorum arada fırsat bulursam girmeye çalışırım ama bulamazsam artık Eylül de görüşürüz inş..Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın şimdiden hayırlı bayramlar hepinize öpüldünüz güzel anneler görüşmek üzere:2: :2: :2: :2:
Kızlar ben 1 aylığına memlekete gidiyorum arada fırsat bulursam girmeye çalışırım ama bulamazsam artık Eylül de görüşürüz inş..Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın şimdiden hayırlı bayramlar hepinize öpüldünüz güzel anneler görüşmek üzere:2: :2: :2: :2:
ağzı olan konuşuyor iştetakma kafana canım çok fazla dinleme kendini de normal böyle sancılar her gün vucudumuz hamileliğe adapte olmaya çalışıyor
hey allahım ne çok doktorculuk oynayan felaket tellalı var ya
bi kere ateşin oluyor artı çok ağrı yapıyor sağ tarafta sağ karında yani
ve bulantı kusma cabası
ve bunlar olduğunda bile kesin tanı için kandaki beyaz küreye bakıyorlar o yüksekse ve başka hiç bişi yüksek değilse şüphe ediyorlar diyelim ki yüksek bu defada usgde apandistin büyüdüğünü görmeleri lazım ameliyat için
bu kadar zor yani teşhisi ama senin arkadaş maşallah bi bacak uyuşmasından şıp diye anlayıvermiş ileri teknolojili gözleri olmalı senin içini gören
haftaya 12. haftamız oluyo ikili test için randevu aldık. Bişeyi merak ediyorum 12. haftada cinsiyeti öğrenebilen oldu mu ? çok heyecanlanıyorum yaa aslında sağlıklı olsun yeter ama bişeyler almak için de cinsiyet önemli :)
haftaya 12. haftamız oluyo ikili test için randevu aldık. Bişeyi merak ediyorum 12. haftada cinsiyeti öğrenebilen oldu mu ? çok heyecanlanıyorum yaa aslında sağlıklı olsun yeter ama bişeyler almak için de cinsiyet önemli :)
İyi yolculuklar canım iyi tatiller dikkat et kendine de bebeğine de görüşmek üzere
Aynen öyle ama boş konuşmuş bunu sayenizde anlamış oldum sağolasın canım
Hakket ne zormuş o kadar belirtiye rağmen teşhis koymak vay anasını sayın seyirciler
Alemsin canım güldürdün beni birde işin ilginci ileri derecede bozuk gözleri neredeyse şişe dibi gözlük kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?