merhaba arkadaşlar,
2 haftalık tatilden bugün döndüm, hepinizi çok özledim, herkesin hem kendi hem bebişinin sağlığı yerindedir inşallah.
geçen hafta ikili test için kan verdim, ense kalınlığı ölçümü de yapıldı, çok şükür her şey yolunda ancak test sonuçları çıkmadı henüz.cinsiyeti de henüz belli olmadı. ağustos sonunda randevumuz var o zaman belli olur herhalde.
ayrıca doktor folik asiti bırakıp elevit adlı vitamin verdi. ancak dün akşamdan beri ishal oldum, ilacın yan etkisi mi bir sey mi dokundu bilemiyorum.sizde de oldu mu böyle bir sey?
olsun canım benim sorun değil valla artık ben pazartesi gidicem geçsede kısmet artık zaten yaptırmak yaptırmamakta kafamı karıştırdı hayırlısı olsun.bugün 11+6 yım o zaman 12+6 olcak heralde olur .inşalalh herşey yolunda çıkar seninde.valla o ense kalınlığını falan bilmiyorumki ben ne kadar olması gerekiyor hangi değerler normal iii bilmiorum bebeğim
12 haftada öğrenenler oldu evet benim doktorda benziyor demekle yetindi ama şimdilk bebişim kız kesin olmamakla birlikte
fakat ilk gebeliğinse illada bişiler almak istiyorsan şimdilik yeşil, sarı turuncu renkler alabilirsin olmazmı
12+2 de kız olduğunu söylediği doktor
sabahtan cizik seklınde kahverengı lekem vardı..iftar oncesı bır den bayagı kahverengı leke geldı...doktora gttım progestan ıgne vurdıu...yarın cagrdı...bsey olmaz demı kızlar.ultrasnda gordum fındıgımı ama moralım sıfır
cnm napcaz biz yaa bayramda geliyoo.kapıyı açmayıp evde yok numarasımı yapsak acabaHaha aynı benim ev :))))
valla bizim ev de aynı.. hiç canım istemiyo zaten memleketten uzak yaşıyoruz gelen giden yok idare ediyorum :)
sabahtan cizik seklınde kahverengı lekem vardı..iftar oncesı bır den bayagı kahverengı leke geldı...doktora gttım progestan ıgne vurdıu...yarın cagrdı...bsey olmaz demı kızlar.ultrasnda gordum fındıgımı ama moralım sıfır
iyi akşamlar kızlar çok özledim sizleri nasılsınız bayadır yazamıyorum pelin saolsun son 10 gündür aslında canımıza okuyor sürekli ağlama bağırma mızmızlanma eşimede banada böö getirdi ikimizdede moral sıfır eşim eve gelmek istemiyor kızımın bu fenalıklarından o derece bense uyumayan yemeyen bağıran bir kızlar berbat durumdayım koca günü üstümde gecelikle geçiriyorum uykusuz halsiz bitkinim
bugün sağlık ocağına kan sonuçlarını almaya gittim tsh 8 çıktı ilaca yeni bir düzenleme getirdi dr artırdı
sonra yakın olduğu için iki yer kadın doğumcumada gösterdim hem cinsiyette bahane yanında ultrasonda baktı bu seferde kıza benziyor dedi bir erkek bir kız deli ettineyse hayırlısı dedim sağlığı iyi ya ona şükür 2 hafta sonra kontrol ve tam cinsiyet
pelin şuan sanırım en zor yaşını geçiriyor 2 yaş herşeyi merak ediyor hep peşinde koşuyoruz ben hiç dinlenmiyorum ve bebek hala çok sağlıklıallah verince her türlü veriyor iyi dayanıyor ufaklık bu koşturmacama
çok uzun yazdım hepiniz allah a emanet olun bebişlerinize bol sağlık olsun pelin düzelsin azcık yine dönücem sahalara sizleri çok özledim
Canım bebeğe çok fazla zararı olacağını sanmıyorum sonuçta zorlanmadan kaynaklanıyor ama bir de sürekli ıkınıyorsun bunu da düşünmek lazım Dahiliyeye gitmiştim zorlanmadan olmuştur demişti...Böyle bir durumda zorlamamak bence en iyisi ilaçları vardır eminim kadın doğumcunla bi görüş derim ben benim çok şükür bu bebeğimde bi sorunum yok...
Heheh niye .ekiyorsun canım boşver sen hamilesin benim hiç göbeğim olmadı hayatımda elbiselerimi giyince azıcık çıkıyor şimdi amaann diyorum hamileyim ben insanlar ne sanırsa sansın göbek değil bebiş o bebiş diyorum kendime
eğerki kabızlık çok zorluyorsa seni
doktoruna söyle sana magnezyum yazsın canım
benim de kabılzık sorunum var(dı)
doktor şurup falan vermedi
magnezyum yazdı eğer kabızlığın ileri derece olup rahatsz ederse günde üçe kadar içebilirsin dedi
ki gerek kalmadı bi tanesi iş görüo
hem de gebelik de kullanılan bişey bu
Rica ederim canım.. Bana dr tüp bebek transferinden sonra kabız olmamaya dikkat et 2 hafta demişti olursan da stres yapma kayısı suyu falan iç demişti ki o zaman embriyo idi daha, bizimkiler artık fetüs oldular çok şükür.. Sen yine yediklerine içtiklerine dikkat et ama stres yapma..inş ben de dört gözle onu bekliyorumm..
Bu arada muhtemel doğum tarihlerine baktımda arkideşlerim bir anda hepimizin sesi kesilebilir ve aynı anda doğurdum diye çıkıp gelebiliriz
günaydın kızlar nasılsınız bugün herkez uyuyo heralde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?