haftaya 12. haftamız oluyo ikili test için randevu aldık. Bişeyi merak ediyorum 12. haftada cinsiyeti öğrenebilen oldu mu ? çok heyecanlanıyorum yaa aslında sağlıklı olsun yeter ama bişeyler almak için de cinsiyet önemli :)
ha tabi birde cinsiyet için gitmiştim asıl
bu da ketum çıktı henüz değil dedi
valla dün ters günümde idim sanırım
kızlar saat 10 da çok önemli bi işim var iş yeriyle ilgili allah rast getirsin diye dua isticem sizden gerçekten buna çok ihtiyacım var, bi sorun çıkmaması lazım
arkadaslar sonucumdan anlamadim dr um anca aksama arar.aranizda yirum.yapabilecek varmi?
onceden grafik falan olurdu simdi oyle degil sanirim
ikili PAP-A 33,5
ikili F-BHCG 40,97
yas 33
lutfen yorumlarmisiniz arkadaslar.
Günaydınnn güzel annelerr..
bişi sorucam ikili testte sadece kanmı veriliyor?
Birde ense kalınlığı falan ölçülürken karındanmı yoksa vajinalmi bakılıyor?
kızlar saat 10 da çok önemli bi işim var iş yeriyle ilgili allah rast getirsin diye dua isticem sizden gerçekten buna çok ihtiyacım var, bi sorun çıkmaması lazım
Günaydınnn güzel annelerr..
bişi sorucam ikili testte sadece kanmı veriliyor?
Birde ense kalınlığı falan ölçülürken karındanmı yoksa vajinalmi bakılıyor?
hakikaten sonradan gelenlere bi selam bile çok görülüyormuş. Resmen görmemezlikten geliyorsunuz beni hepinize aşk olsun . Bi cevap vermek bu kadar zor olmasa gerek
bi gunaydın bile demedim demi ben
speedym ben gitmicemde bi başkası gidicek bi eleman ondan iyi haberler alırım umarım çok heyecanlıyım çok :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
gunaydın herkese
sabahtan cizik seklınde kahverengı lekem vardı..iftar oncesı bır den bayagı kahverengı leke geldı...doktora gttım progestan ıgne vurdıu...yarın cagrdı...bsey olmaz demı kızlar.ultrasnda gordum fındıgımı ama moralım sıfır
merhaba istda olan arkadaşlardan drundan çok memnun olanlar hangi hastane ve hangi dr olduğunu yazabilirler mi? özel hastaneye gidiyorum 11. haftadayım ensesini ölçtü bugün heralde.. yani aslında ölçtü mü ölçmedi mi emin de olamadım ne bi sonuç söyledi ne de başka bir şey.. kan ver ikili testi yaptır diye yolladı direkt..onu da 15 gün sonra telle öğrenirsin gelemene gerek yok dedi.. daha önce kendim kan tahlili yaptırdım kansızlık çıktı dahiliye dru kadın doğumcunuz kan ilacı verecektir gösterin dedi gösterdim biliyoruz zaten kansızlığı dedi ama ilaç vermedi.bi ilgisizlik seziyorum bana mı öyle geliyor anlamadım. daha iyi bir dr bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
canım birde böyle olasılık hesabı olan yer yokmu kağıtta ? 1:16000 gibi falan
bende kağıt üstünde alamadım henüz açıkcasıbiliyirum oncedn oyle oluyordu acaba degistimi dedim.ben de.ben netten aldim sonucu ama acaba eksikmi aldim bilmiyirum.
sen.aldinmi sonucunu.dedigin gibi olasilik seklinde mi sonucun?
ben bir daha bakiyim netten sonuca.
sağol tatlımbbilimcim Allah hakkında hayırlısını versin.gönlündekini hayırlı kılsın inşallah
hayırlı haberle gelsin inşallah.
sizinde gögsünüze ağrı giriyor mu 2 gündür sürekli bir sızı sancı çekiyorum
Günaydın herkese ;
bugün sanırım bize de son gün yarına izin verdiler gibi gözüküyor çok mutluyum yoksa yataktan her yarında kazınarak çıkmak zorunda kalacaktımsabah 6*7 kere 5 dk bir erteliyorum 7:20 ye kuruyorum saati çeyrek kala ancak kalkıyorum
o göğüs ağrısı aynı ağrımı bilmiyorum ama tek göğsümde göğsümünde bi tarafında sızı şeklinde oldu benim sanki içerde süt bezi tıkanmış gibiydi ovaladım masaj yaptım geçtiydi iki kez oldu biri 3 hafta önce falan diğeride geçen hafatydı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?