- 30 Nisan 2012
- 164
- 55
- 318
12+2 DE KIZ dedi bana doktor sonra da bir daha bişey söylemedibundan sonra vajinal muayeneye gerek kalmaz ultrason ile gözüküyor zaten
ayyyy çok sevindim ya inşallah bende öğrenirim . benim tüp bebek olduğu için ilk 3 ay vajinal bakıyorlar
canım vajinal ya da karından farketmiyor, erkeklik organı göremediklerinde direkt kız diyorlar onu da yüzdesel olarak söylüyorlar. ancak 16 haftada erkek çıkabiliyor. dolayısıyla kesin değilse doktorun hiç bir şey söylememesi daha iyi.
canım vajinal ya da karından farketmiyor, erkeklik organı göremediklerinde direkt kız diyorlar onu da yüzdesel olarak söylüyorlar. ancak 16 haftada erkek çıkabiliyor. dolayısıyla kesin değilse doktorun hiç bir şey söylememesi daha iyi.
herkese günaydın dün akşam bu mesajı yazdım ama sadece sincap34 adlı arkadaşım cvp vermiş ona tşk ediyorum. diğer arkadaşların hepsi istanbul dışında heralde ya da canbursamın dediği gibi sonradan gelenleri aralarına almıyorlar msjlarını görmezden geliyorlar((
sevgili arkadaşlar dün akşamki msjımı da alıntılıyarak tekrar yazdım.. herkes muhabbet sohbet halinde ama neden görmezden geliniyorum... alınganlık deyin sitem deyin ama cidden kötü hissettim kendimi((
sevgili arkadaşlar dün akşamki msjımı da alıntılıyarak tekrar yazdım.. herkes muhabbet sohbet halinde ama neden görmezden geliniyorum... alınganlık deyin sitem deyin ama cidden kötü hissettim kendimi((
kızlar günaydın :) nasılsınız bugün?
selam
ben istda değilim
sende istda hangi semte yakın doktor sorduğunu belirt istersen
çünkü orası büyük bir yer
en azından hangi yakadasın onu belirtsen yardım edenler çıkacaktır
kujuuum merhaba bende aynı durumdayım
Ben yeni geldim, biraz ilgiye ihtiyacım var.
merhaba lebideryacım çok tşk ederim
hoşgeldin,söyle bakalım neyin var:)
tşk ederim bbilim... Avrupa yakasındayım da dr dan yana sıkıntı yaşadım zaten canım sıkkın bir de sağolsun arkadaşların umursamazlığı hakikaten moralim bozuldu sabah sabah.. oysaki herkes birbirine destek veriyordu bu topiği o yüzden de takip eidyordum(
Canım günaydın. Avrupa yakasında neredesin tam olarak? Ben Beylikdüzü'ndeyim yakınsan benim doktorumu önerebilirim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?