2014 Şubat Anneleri

ben yine kız şeyleri aldım ya
allah pişman etmesin inş.

tabi canım bencede. ama 13. hafta öğrenemezsem bir daha ki randevum 18. haftasında olacak beklemek zor. gerçi sağlıklı olsunlarda kız erkek ne farkeder

sevgili arkadaşlar dün akşamki msjımı da alıntılıyarak tekrar yazdım.. herkes muhabbet sohbet halinde ama neden görmezden geliniyorum... alınganlık deyin sitem deyin ama cidden kötü hissettim kendimi((

selam
ben istda değilim

sende istda hangi semte yakın doktor sorduğunu belirt istersen
çünkü orası büyük bir yer
en azından hangi yakadasın onu belirtsen yardım edenler çıkacaktır

sevgili arkadaşlar dün akşamki msjımı da alıntılıyarak tekrar yazdım.. herkes muhabbet sohbet halinde ama neden görmezden geliniyorum... alınganlık deyin sitem deyin ama cidden kötü hissettim kendimi((

canım kötü hissetme kendini burada genelilikle böyle:) bende bir soru sorduğumda çok az cevap alabiliyorum yada hiç almıyorum arada kaynıyor mesajlar heralde fazla dert etme:)

selam
ben istda değilim

sende istda hangi semte yakın doktor sorduğunu belirt istersen
çünkü orası büyük bir yer
en azından hangi yakadasın onu belirtsen yardım edenler çıkacaktır

tşk ederim bbilim... Avrupa yakasındayım da dr dan yana sıkıntı yaşadım zaten canım sıkkın bir de sağolsun arkadaşların umursamazlığı hakikaten moralim bozuldu sabah sabah.. oysaki herkes birbirine destek veriyordu bu topiği o yüzden de takip eidyordum(

merhaba lebideryacım çok tşk ederim

Doktor arayışın Avrupa yakası için mi? ben Anadolu yakasındayım ama yinede aklımızda olsun, bende bir önceki çocuğumda dördüncü doktorda devam etmiştim. Diğer üç doktorda çok tavsiye edilenler arasındaydı ama bir çok kriter var en önemlisi de bizim doktorlara kanımızın kaynaması

Son düzenleme:

Canım günaydın. Avrupa yakasında neredesin tam olarak? Ben Beylikdüzü'ndeyim yakınsan benim doktorumu önerebilirim sana.

Canım günaydın. Avrupa yakasında neredesin tam olarak? Ben Beylikdüzü'ndeyim yakınsan benim doktorumu önerebilirim sana.

bende beylikdüzündeyim canım sen hangi doktora gidiyorsun?
Ben o tarafta içime sinen birini bulamadım .
Ben bakırköy İncirli Ethicada Erkan Akan'a gidiyorum , şimdilik memnunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…