- 30 Nisan 2012
- 164
- 55
- 318
gunaydın hoşgeldin
ohh süper valla, bizim de yarın yarım gün.
ben de normalde 8'de kalkmam gerekirken erteleye erteleye 8.30 olurdu saat. ancak gebelikten mi yoksa sıcaklardan mı bilmiyorum tatil-işgünü farketmiyor, 7 de uyanıyorum.
annenin hamilelikteki uyku düzeni nasılsa ileride bebeğin uyku düzeni de öyle oluyormuş diye okumuştum bir yerde. bizim sıpa sabah erkenden kalkacak herhalde:)
sağol canım ya gerçekten kendimi kötü hissetmeye başlamıştım. sorular ortaya sorulunca havada kalıyor anlaşılan. yada buradakiler fazla samimi başkalarını aralarına almak istemiyorlar diye düşündüm
ohh süper valla, bizim de yarın yarım gün.
ben de normalde 8'de kalkmam gerekirken erteleye erteleye 8.30 olurdu saat. ancak gebelikten mi yoksa sıcaklardan mı bilmiyorum tatil-işgünü farketmiyor, 7 de uyanıyorum.
annenin hamilelikteki uyku düzeni nasılsa ileride bebeğin uyku düzeni de öyle oluyormuş diye okumuştum bir yerde. bizim sıpa sabah erkenden kalkacak herhalde:)
sağol canım ya gerçekten kendimi kötü hissetmeye başlamıştım. sorular ortaya sorulunca havada kalıyor anlaşılan. yada buradakiler fazla samimi başkalarını aralarına almak istemiyorlar diye düşündüm
hakikaten sonradan gelenlere bi selam bile çok görülüyormuş. Resmen görmemezlikten geliyorsunuz beni hepinize aşk olsun . Bi cevap vermek bu kadar zor olmasa gerek
amann ben buna çok sevindimm.demek bizimki en geç 10da doğru yatağa..sabaha kadar uyanmak yok
hiç kendini kötü hissetme, bak bende mart annesiyim ama buralarda takılıyorum
sağolsun bu topikteki arkadaşlar her konuda çok yardımcı oluyorlar
hoşgeldin tekrar
aşkolsun, hoş geldin aramıza,
çalışıyor musun?
hoş buldum canım ya.
çalışmıyorum sırf burada muhabbeti yakalayabilmek için erkenden uyandım. 12 den sonra kimse olmuyor çünkü :) tanışmak kaynaşmak istedim herkesle
hoşgeldin
sosyoloji geldiği zaman ekler sadece sayfa yöneticisi o gözüküyor
:) canım sen öğrendinmi cinsiyetini 13. hafta vajinal muayenede görünürmü acaba
merhaba istda olan arkadaşlardan drundan çok memnun olanlar hangi hastane ve hangi dr olduğunu yazabilirler mi? özel hastaneye gidiyorum 11. haftadayım ensesini ölçtü bugün heralde.. yani aslında ölçtü mü ölçmedi mi emin de olamadım ne bi sonuç söyledi ne de başka bir şey.. kan ver ikili testi yaptır diye yolladı direkt..onu da 15 gün sonra telle öğrenirsin gelemene gerek yok dedi.. daha önce kendim kan tahlili yaptırdım kansızlık çıktı dahiliye dru kadın doğumcunuz kan ilacı verecektir gösterin dedi gösterdim biliyoruz zaten kansızlığı dedi ama ilaç vermedi.bi ilgisizlik seziyorum bana mı öyle geliyor anlamadım. daha iyi bir dr bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
:) canım sen öğrendinmi cinsiyetini 13. Hafta vajinal muayenede görünürmü acaba
:) canım sen öğrendinmi cinsiyetini 13. hafta vajinal muayenede görünürmü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?