2014 Şubat Anneleri

Bugün girmedi sanırım ama adally diye bir arkadaşımız var.Sanırım oda gopta oturuyordu ve doktorundan çok memnundu onunla karşılaştığında sorarsın tekrar

Ben Medicana'da DR. Ali Metin Celep'e gidiyorum. Çok tatlı bir doktor ve çok ilgili. Gecenin bir yarısında bile arayabiliyorum.

Hangi medicana bu acaba pretty.Bende medicanada düzgün beye gidiyorum kk dan tavsiye ile bulmuştum herkes çok tavsiye ediyordu ama nedense beni tatmin etmiyor muayeneleri.O yüzden bugün başka doktora gidicem hem tatil öncesi bi göreyim bebeğimi hemde doktoru test edeyim diye

erkek için çınar koyacağız biz kız olursa babası çağıl ismini istiyor, doğa güzel isim seviyorum bende selimde kararsızım.

Çınar güzel isim, çağıl erkek ismine biraz uyum sağlasın diye seçilmiş hissi verdi bana, bir de çağıl kabına sığamayan su akıntısı hissi verdi bana, sonra fazlaca hareketli olmasın çocuk:)

Beylikdüzü'nde Bizimkent üst geçidinin oradaki :)

Kanz KZ 2020 Enigma Travel set olarak geçiyor. Youtube'da video ile de gösteriyorlar diye ben video linkini eklemiştim.

Seçimin güzel gözüküyor, bebek arabasının sırtı tam yatarsa daha kullanışlı oluyor, aks, takdirde çocuklar uyuyunca boyunları ve sırtları çok rahatsız oluyor, nihayetinde oturarak uyuyorlar

evet açıldı güzelmiş

ama ben bebek arabasını çok luzumlu bulmuyorum açıkcası ben oğlumda aldım çok çok az kullandım
genelde heryere abarayla çıkıyoruz zaten çok fazla çocuğu alıpta dışarı çıkanda biri değildim çalıştığım için akşam gezmeleride zaten hep eşimle arabayla olduğu için bebek arabası bize pek lazım olmadı bi tek tatile gittiğimizde yanımızda götürmüştük orda baya faydası olmuştu sahile giderken falan (kum olmayan yerde tabiki )
bide çok yer kaplıyorlar ya şimdiki aklım olsa şu baston puset şeklinde olanlar varya onlardan düşünürdüm hani katlanınca minnacık oluyor

ama şu taşıyıcılar güzel onları ben uzun süre kullandım 6 ay kadar onda yattı oğlum kış boyunca yani (ekimde doğdu nisana kadar yattı)

Son düzenleme:
Eskilere soruyorum.
Kurcaladım kurcaladım bulamadım.

Şu sevimli sevimli smileyleri nasıl yapıyorsunuz.?
Birde topic de çıkan resimlerinizi nasıl yaptınız.?
Aydınlatın şu cahil bacınızı :)

napalım artık babası koşturur durur kızının peşinde:)

Canım benim oğlanın ismini babası Poyraz koydu, tüm yaramazlıkları bana ait dedi gel görki ona bir yapıyorsa bana beş yapıyor, gerçi çok tatlı yaramaz değil fazlaca meraklı, ama akşamları yorgunluk had safhaya çıktığında hala ismini sorguluyorum, kaderimiz benzeyecek gibi:):):)):)

canım bence bulantıların geçiyor, bitiyor sevin. Çünkü bu olay, stres sinir moral bozukluğu ile daha kötü oluyo, sen sinirlenmene rağmen miden bulanmadı ise tamamdır

Canım bizim araba olmadığı için çocuk sanırım pusette büyüyecek :) bir de çok hevesleniyorum yazın çıkarıp pusetinde gezdireyim diye ne bileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…