Ben ilk öğrendiğimden beri sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum.
Barış , Ilgaz , Çınar , Rüzgar Ata isimlerini düşünüyorum.
Kız olursa da Öykü , Ayda , Özüm , Zeynep hoşuma gidiyor
ben buldum çocuğuma isim erkek diye düşünerek ama kız olursa düşünmeye devam:)
canım tşk ederim evet Ekim ve Sİncap34 arkadaşımın dediği gibi İstanbul büyük bir şehir.. yer kısıtlaması yapmam gerek Levent, şişli, kağıthane, gopaşa küçükköy bayrampaşa 500 evler bu civarlarda bir dr varsa her hangi biri olabilir. Beylikdüzü epeyce uzak bana.
açılmıyor hata veriyor bende
Ne düşündün erkek olursa Selim, kız olursa doğa seçimlerim nasıl?
Ben Medicana'da DR. Ali Metin Celep'e gidiyorum. Çok tatlı bir doktor ve çok ilgili. Gecenin bir yarısında bile arayabiliyorum.
erkek için çınar koyacağız biz kız olursa babası çağıl ismini istiyor, doğa güzel isim seviyorum bende selimde kararsızım.
Bende işyerindeyim, hiçbir videoyu açamıyorum. marka modelini yazarsan diğer sitelerden bakarım
erkek için çınar koyacağız biz kız olursa babası çağıl ismini istiyor, doğa güzel isim seviyorum bende selimde kararsızım.
Hangi medicana bu acaba pretty.Bende medicanada düzgün beye gidiyorum kk dan tavsiye ile bulmuştum herkes çok tavsiye ediyordu ama nedense beni tatmin etmiyor muayeneleri.O yüzden bugün başka doktora gidicem hem tatil öncesi bi göreyim bebeğimi hemde doktoru test edeyim diye
Çağılın anlamı ne acaba :26::26::26:
Kanz KZ 2020 Enigma Travel set olarak geçiyor. Youtube'da video ile de gösteriyorlar diye ben video linkini eklemiştim.
Çınar güzel isim, çağıl erkek ismine biraz uyum sağlasın diye seçilmiş hissi verdi bana, bir de çağıl kabına sığamayan su akıntısı hissi verdi bana, sonra fazlaca hareketli olmasın çocuk:)
KANZ KZ-2020 ENİGMA TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI [url]http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/WWW................ - YouTube[/url]
Tekrar ekledim ama açılır inşalah
napalım artık babası koşturur durur kızının peşinde:)
KANZ KZ-2020 ENİGMA TRAVEL SİSTEM BEBEK ARABASI [url]WWW................ - YouTube[/url]
Tekrar ekledim ama açılır inşalah
bugün midem falanda bulanmadı ya da kafam başka bişilerle cok yogundu ondandır heralde kendımı dınleyemedım ergen kızkardesıme sınırlendımde bıraz:) sanırım sonra kendıme gelınce bebgımı dusundum ve vıcdan azabı duydum galıba kendı kendıme psıkolojık analizimide yaptım:)
Bu aracın fiyatı ne kadar acaba :26::26::26:
evet açıldı güzelmiş
ama ben bebek arabasını çok luzumlu bulmuyorum açıkcası ben oğlumda aldım çok çok az kullandım
genelde heryere abarayla çıkıyoruz zaten çok fazla çocuğu alıpta dışarı çıkanda biri değildim çalıştığım için akşam gezmeleride zaten hep eşimle arabayla olduğu için bebek arabası bize pek lazım olmadı bi tek tatile gittiğimizde yanımızda götürmüştük orda baya faydası olmuştu sahile giderken falan (kum olmayan yerde tabiki)
bide çok yer kaplıyorlar ya şimdiki aklım olsa şu baston puset şeklinde olanlar varya onlardan düşünürdüm hani katlanınca minnacık oluyor
ama şu taşıyıcılar güzel onları ben uzun süre kullandım 6 ay kadar onda yattı oğlum kış boyunca yani (ekimde doğdu nisana kadar yattı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?