2014 Şubat Anneleri

6 aydan sonra değiştirmeyi mi düşünüyorsun spidi :26::26::26:

Eki Görüntüle 773366

kızlar bakın bizim şubatta doğacak sıpalarımız için şöyle bişi öneririm taşıyıcının içine açarsınız bunu içine koyuyorsun bebeği diyelimki gittiğin yerde uyudu terlemesin diye soy derdide yok hemencik üstünü açıyorsun terlemesinide engelliyorsun bebekte uyanamamış oluyor

lebiderya evet haklısın ama en azından ilk ay nereye çıkıcaz ki ben çıkmam şahsen bunun hastalıktan korkmaylada ilgisi yok ben anca kendime gelirim zaten o bakımdan
bak ben oğluma bu attığım tarz giydirirdim birde üstüne bir batteniye daha yeterli gelirdi belki fikir olur

Evet ihtiyacı karşılayacak bir ürün gibi görünüyor. Bir araştırayım.

bizim bundan değil ama kangurumuz vardı
bizim sıpamız maşallah öyle ağırdıki benim ve eşiminde sırtımız ağrırdı bunu takınca hafif bebekler için idealdir ama biz bunuda kullanamadık

biizm oğlan biraz standatın üstünde ebatlardaydı çünkü

dimi yaa
kışlık giydiriosun şapkasıyla satıolar zaten çık salın sokaklarda sonra vücuduna yapışık ounca kolay üşümezde en fazla bi şal mal atılır üstüne 100 tl

tak çıkart zor değildir herhalde
ben evde oturacağımı pek sanmıyorum tam benlik en fazla 1 ay falan otururuz

Bu ne diye geçiyor yani ararken ne diye aramamız gerek Bana da mantıklı geldi kullanımı. Bende nisana kadar battaniyeyle ve pusetle idare etmeyi düşünüyorum...

Bu ne diye geçiyor yani ararken ne diye aramamız gerek Bana da mantıklı geldi kullanımı. Bende nisana kadar battaniyeyle ve pusetle idare etmeyi düşünüyorum...

kundak battaniye diye arat tatlım

beniki peluştu mesela içi koyun pstu gibiydi çok sıcak tutuyordu neyseki sarı almıştım bu sıpamda da kullanırım

Son düzenleme:
kundak battaniye diye arat tatlım

beniki peluştu mesela içi koyun pstu gibiydi çok sıcak tutuyordu neyseki sarı almıştım bu sıpamda da kullanırım

Mağazalarda satılıyor mu acaba :26::26::26: Bir de battaniye demişken sence kaç battaniye almak gerek

evet orası da inanılmaz pahalı

biz teyzeme bundan aldık oda kış bebeği olacak çünkü ..

Eki Görüntüle 773376

bunda bizimde var oğluma almıştım buda kullanışlı bunuda kundak haline getirebiliyormuşsun güya ama ben pek becerememiştim zaten kundak battaniyemizde olduğu için pek ihtiyaçda duymadım ben buna
kundak battaniyenin üzerine örtüyordum kadifeydi biizmki budamı öyle speedyim

evet kullanışlı bişey resimdeki kadife değil
ama bizim aldığımız kadife ben bunu internetten buldum.
ilk aylar çok rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…