- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Biz araba konusuna karar bile verdik neredeyse tam istediğimiz modeli bulduk.
Mama papas marka Urbo model baktık e bebekten 829 TL 700 TL ye kadar bile bulduk nereydeyse tam istediğimiz özelliklerdeydi.
sonra wollex markayı gördük yurtdışından ithal ediliyor dağılım izmirden her yerde bulma olasılığımız yok araştırmaya geçip kendisini de görmem lazım modelini kullanımını çok beğendim
portbebe + araba +iskelet + ana kucağı 700 TL falan geliyor diğerine göre çok daha uygun onda port bebe yok çünkü
ilk 6 ay bunu kullanacağız
Eki Görüntüle 773317
tek ekipman ile iki şekilde kullanılıyor
Eki Görüntüle 773319 Eki Görüntüle 773320
çok güzel bu ya kanguru gibi çıkarmış kafasını da
6 aydan sonra değiştirmeyi mi düşünüyorsun spidi :26::26::26:
Eki Görüntüle 773366
kızlar bakın bizim şubatta doğacak sıpalarımız için şöyle bişi öneririm taşıyıcının içine açarsınız bunu içine koyuyorsun bebeği diyelimki gittiğin yerde uyudu terlemesin diye soy derdide yok hemencik üstünü açıyorsun terlemesinide engelliyorsun bebekte uyanamamış oluyor
lebiderya evet haklısın ama en azından ilk ay nereye çıkıcaz ki ben çıkmam şahsen bunun hastalıktan korkmaylada ilgisi yok ben anca kendime gelirim zaten o bakımdan
bak ben oğluma bu attığım tarz giydirirdim birde üstüne bir batteniye daha yeterli gelirdi belki fikir olur
bana göre o bi mont haha
bak ne buldum
MAM Bebek Taşıyıcı Örtüsü Taş
mam bebek taşıyıcı örtüsü her daim bebekle bütünleşik
ay otursun evde kışın bebek yav zaten minicik olcak korkarım ben giydirip soymaya:18:
çok güzel bu ya kanguru gibi çıkarmış kafasını da
dimi yaa
kışlık giydiriosun şapkasıyla satıolar zaten çık salın sokaklarda sonra vücuduna yapışık ounca kolay üşümezde en fazla bi şal mal atılır üstüne 100 tl
Eki Görüntüle 773366
kızlar bakın bizim şubatta doğacak sıpalarımız için şöyle bişi öneririm taşıyıcının içine açarsınız bunu içine koyuyorsun bebeği diyelimki gittiğin yerde uyudu terlemesin diye soy derdide yok hemencik üstünü açıyorsun terlemesinide engelliyorsun bebekte uyanamamış oluyor
lebiderya evet haklısın ama en azından ilk ay nereye çıkıcaz ki ben çıkmam şahsen bunun hastalıktan korkmaylada ilgisi yok ben anca kendime gelirim zaten o bakımdan
bak ben oğluma bu attığım tarz giydirirdim birde üstüne bir batteniye daha yeterli gelirdi belki fikir olur
çok hoş görünüyor ama astronot demi bu dediğim gibi pek kullanamayabilirsin tatlım iyi araştır derim ben
Bu ne diye geçiyor yani ararken ne diye aramamız gerekBana da mantıklı geldi kullanımı. Bende nisana kadar battaniyeyle ve pusetle idare etmeyi düşünüyorum...
evet canım astronotu bulmuşsun, mother care'de bulabileceğini düşünüyorum.ilk aylar hastaneye gidip gelirken güzel olur diye düşündüm nerden bulurum bilmiyorum ama böyle inekli bişey istiyorum
ilk aylar hastaneye gidip gelirken güzel olur diye düşündüm nerden bulurum bilmiyorum ama böyle inekli bişey istiyorum
bilemiyorum bence bir iki kere giydirmek için fazla geldi bana maddi açıdan yani ama tabi yine sen bilirsin tatlım
kundak battaniye diye arat tatlım
beniki peluştu mesela içi koyun pstu gibiydi çok sıcak tutuyordu neyseki sarı almıştım bu sıpamda da kullanırım
evet orası da inanılmaz pahalı
biz teyzeme bundan aldık oda kış bebeği olacak çünkü ..
Eki Görüntüle 773376
bunda bizimde var oğluma almıştım buda kullanışlı bunuda kundak haline getirebiliyormuşsun güya ama ben pek becerememiştim zaten kundak battaniyemizde olduğu için pek ihtiyaçda duymadım ben buna
kundak battaniyenin üzerine örtüyordum kadifeydi biizmki budamı öyle speedyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?