2014 Şubat Anneleri

silingermomu gördüm şimdi bi nevi kanguru işte
tatlım belin sırtın sağlamsa alınabilir benim sırt ağrım çok olduğu tercih etmem oğlumda kanguru sırtımı çok ağrıtıyordu

slingomom bende biliyorum ama bana pek kullanışlı gelmiyor yada şöyle diyim ben kullanamam gibi geliyor. ama güzel ürün memnun olmayanı görmedim hiç.

ceviz badem fındık 1 avuç yiyorum günde ama adedi falan yok bazen sırf ceviz bazen sırf fındık yiyorum.

hurma herşeye iyi geliyor canım doğuma sindirime

Geçmiş olsun adally. Arkadaşa sen mesaj atabilir misin doktorla ilgili baya yazdık görmeyebilir

adayl geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et

birde kızlar dua eden iyi dileklerine sunanlara teşekkrüler haber geldi işten iyi sonuçlanmış şükür

İşle ilgili sorun mu vardı :26::26::26:

Bende böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum çok pahalıya mal olmazsa
Eki Görüntüle 773413

Son düzenleme:

bunuda görmüştüm farklı görünüyor kronik kullananlara sormak lazım birde senin kokuna çok alışmasın ??

evet sorun değilde bi iş vardı o hallolmuş kazasız belasız şükürki

aşağıdakiler neden öyle sadece bakıyorsunuz
sgun,sunshine,sincap vede alpinrosa burdaydı az önce nerdesinizzzzzzzzzzz

slm kızlar, sizden uzakta olmak gerçekten çok kötü, sürekli aklım sizde ama elimden birşey gelmiyor, inşallan bir an önce aranıza gelirim diye dua ediyorum ama bakalım, geçen bebişimizi görmeye gideceğimizi söylemiştim, gittik allaha çok şükür yavrum iyiymiş teyzeleri, 5,5 santim olmuşuz artık, birde doktor ikili testi yaptırıp yaptırmıyacağımız sordu bende yaptırmak istemediğimi üçlüyü yaptırmak istediğimi söyledim, bir fark olmadığını sorun olsa da çözümün olmadığını tek farkının birinin daha erken fark edildiğinden aldırma imkanın olduğunu söyleyincen bende böyle bir karar aldım, hayırlısı artık hakkımızda, tekrardan görüşmek üzere dikkat edin kendinize ve güzel mi güzel bebişlerinize,

bebeğin iyi olmasına sevindim canım 2 li test yaptırmadıysan bence bekle direk 4 lü test yaptır en gelişmişi o çünkü
16 ile 20. haftalar arasında yapılıyor

bu her yatağa monte olabiliyor mu acaba?

Bunun farklı farklı modelleri var nerde satılıyor bulamadım o yüzden özel yaptırcam sanırım.

bunuda görmüştüm farklı görünüyor kronik kullananlara sormak lazım birde senin kokuna çok alışmasın ??

evet sorun değilde bi iş vardı o hallolmuş kazasız belasız şükürki

Soramıyorum çünkü kullanan yok bilim.... kk da bir arkadaş eklemiş ama satılan yeri kimse bulamadı

Hadi gözün aydın

bebeğin iyi olmasına sevindim canım 2 li test yaptırmadıysan bence bekle direk 4 lü test yaptır en gelişmişi o çünkü
16 ile 20. haftalar arasında yapılıyor

üçlü dediğimi bakma canım doktor da öyle dedi 4 lü testi yaparız diye bir ay sonraya randevu verdi, inşallah bir sorun çıkmaz

selam kızlar geçen hafta dr. gittim dün 2 li testin sonucunu öğrendim sonuç normal çıktı çok şükür :) biz doktara sormadan doktor cinsiyetini söyleyebilirim dedi hiç beklemiyordum bu kadar erken öğrenmeyi. Allah izin verirse KIZIIM olacak çok mutluyum eşim erkek istemesede ben kız istiyordum benim isteğim oldu tabi kesin değil dedi ama olsun kızım olacak inşallah ben öyle hissediyorum

senin adına çok sevindim canım, bizde cumartesi doktordaydık ama bizim daha belli olmadığını söyledi doktor, içimize eşiminde benimde erkek doğuyor bakalım artık rabbim hepimiz hakkında hayırlısını verir inşallah

sevgili arkadaşlar dün akşamki msjımı da alıntılıyarak tekrar yazdım.. herkes muhabbet sohbet halinde ama neden görmezden geliniyorum... alınganlık deyin sitem deyin ama cidden kötü hissettim kendimi((

sadece hepimiz çok hızlı ilerleyen sayfalara yetişemiyoruz, hatta ilerleyen günlerde belki sen de geçmiş sayfaların hepsine yetişemeyeceksin. ama takılma bunlara, daha sonra mesaj sayın da dolunca bizlere özel mesaj da gönderirsin.

yanlış hatırlamıyorsam Speedy gonzales ozel okmeydanı hastanesine gidiyordu. ben de söylediğin bölgelere uzağım.

Son düzenleme:
maşallah ne konuştunuz
bugün pek keyfim yok....ama takip ediyorum sizi...

canım geçmiş olsun.dikkat et kendine.dün bende aynı haldeydim

tesekkur ederim cnm ilgilendigin icin.
netten aldigim kagitta eksiklik var.faksla aldim sonucu.tesekkur ederim cvp verdigin icin.

slmlar güzeller nasılsınız inşalalh kötü haber yok topiğimizde.ben de pazartesi bir göreyim yavrumu inşallah inşallah .o zaman bende artık cici mici biraz başlarım henüz korkuyorum.dün yakın arkadaş çiftimizin bebeği olsu son ana kadar cinsiyet göstermedi kızları oldu ağladım rabbim darısı bizlere olsun inşallah sağlıkla.kızlar bu laurana yok gene kaç gündür meraklandım iyce yaaaa

Merhaba kizlar. Guzel anniwler:)
Nasilsiniz? Hamilelikler nasil gidiyo? Kizlar aranizda yeniyim, inwallah wubat annesi olucam. Bu arada yazmamiwdan once topigi ilk sayfadan buraya kadar hepsini bir bir okudum yani:)))) Bu gun de artik yazayim dedim. Cok guzel topik. Umarim burda guzel arkadawliklar edinirim. Hepimizin bebiwlerini Allah korusun. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin. O cigliklarini duymayi nasib etsin. Amin.
bu arada ilk hamileliyim. Yawim 25. Tahmini dogum tarihi 02 wubat. kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…