canım ben de aynı fikirdeyim, kırkı çıktığında zaten mart ortası olacak, nisanda da havalar ısınır...
bir de ben şu slinger denen taşıyıcıyı sormak istiyorum, "slingermom" adlı blogda gördüm. bebeği resmen kucağına bir aparatla asıyorsun, ve sana çok yakın temasta olduğu için huzursuzluğu, gazı da pek olmuyormuş. aranızda duyan bilen kullanan oldu mu?
ikinci sorum da şu: günde kaç adet ceviz yiyorsunuz, ceviz yerken yanında badem ve fındık da yiyor musunuz?
bir not:hurma yiyorum ben günde 2-3 adet, bir inanışa göre hurma yiyen annelerin bebişi hem iyi huylu hem de güzel olurmuş:) zaten bir insan sadece hurma yiyerek ve su içerek yaşamını sürdürebilirmiş...
Oku oku oku ne göz kaldı ne derman ne gevezesiniz be kızlar valla
Şaka bi yana dün mahvoldum midesi bulanmasına rağmen istifra edemeyen birden ne olduysa ne var ne yoksa çıkarttım artık boğazım nasıl zorlandıysa kan bile geldi yanişimdi ise sanki boğazlarım üşütümüşüm gibi şiş yutkunamıyorum töbe garip bişey ya
Bu arada bugünde fena halsizim yazamasam da buralardayım okuyorum yazdıklarınızı.
Kujuum diye bir arkadaş sanırım gop civarında doktor sormuş belde tıp merkezinde Nurhan Takar benim doktorum çok memnunum tavsiye ediyorum.
adayl geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et
birde kızlar dua eden iyi dileklerine sunanlara teşekkrüler haber geldi işten iyi sonuçlanmış şükür
Geçmiş olsun adally. Arkadaşa sen mesaj atabilir misin doktorla ilgili baya yazdık görmeyebilir
İşle ilgili sorun mu vardı :26::26::26:
Bende böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum çok pahalıya mal olmazsa
Eki Görüntüle 773413
Geçmiş olsun adally. Arkadaşa sen mesaj atabilir misin doktorla ilgili baya yazdık görmeyebilir
İşle ilgili sorun mu vardı :26::26::26:
Bende böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum çok pahalıya mal olmazsa
Eki Görüntüle 773413
slm kızlar, sizden uzakta olmak gerçekten çok kötü, sürekli aklım sizde ama elimden birşey gelmiyor, inşallan bir an önce aranıza gelirim diye dua ediyorum ama bakalım, geçen bebişimizi görmeye gideceğimizi söylemiştim, gittik allaha çok şükür yavrum iyiymiş teyzeleri, 5,5 santim olmuşuz artık, birde doktor ikili testi yaptırıp yaptırmıyacağımız sordu bende yaptırmak istemediğimi üçlüyü yaptırmak istediğimi söyledim, bir fark olmadığını sorun olsa da çözümün olmadığını tek farkının birinin daha erken fark edildiğinden aldırma imkanın olduğunu söyleyincen bende böyle bir karar aldım, hayırlısı artık hakkımızda, tekrardan görüşmek üzere dikkat edin kendinize ve güzel mi güzel bebişlerinize,
bu her yatağa monte olabiliyor mu acaba?
bunuda görmüştüm farklı görünüyor kronik kullananlara sormak lazım birde senin kokuna çok alışmasın ??
evet sorun değilde bi iş vardı o hallolmuş kazasız belasız şükürki
bebeğin iyi olmasına sevindim canım 2 li test yaptırmadıysan bence bekle direk 4 lü test yaptır en gelişmişi o çünkü
16 ile 20. haftalar arasında yapılıyor
selam kızlar geçen hafta dr. gittim dün 2 li testin sonucunu öğrendim sonuç normal çıktı çok şükür :) biz doktara sormadan doktor cinsiyetini söyleyebilirim dedi hiç beklemiyordum bu kadar erken öğrenmeyi. Allah izin verirse KIZIIM olacak çok mutluyumeşim erkek istemesede ben kız istiyordum benim isteğim oldu tabi kesin değil dedi ama olsun kızım olacak inşallah ben öyle hissediyorum
sevgili arkadaşlar dün akşamki msjımı da alıntılıyarak tekrar yazdım.. herkes muhabbet sohbet halinde ama neden görmezden geliniyorum... alınganlık deyin sitem deyin ama cidden kötü hissettim kendimi((
canım tşk ederim evet Ekim ve Sİncap34 arkadaşımın dediği gibi İstanbul büyük bir şehir.. yer kısıtlaması yapmam gerek Levent, şişli, kağıthane, gopaşa küçükköy bayrampaşa 500 evler bu civarlarda bir dr varsa her hangi biri olabilir. Beylikdüzü epeyce uzak bana.
Oku oku oku ne göz kaldı ne derman ne gevezesiniz be kızlar valla
Şaka bi yana dün mahvoldum midesi bulanmasına rağmen istifra edemeyen birden ne olduysa ne var ne yoksa çıkarttım artık boğazım nasıl zorlandıysa kan bile geldi yanişimdi ise sanki boğazlarım üşütümüşüm gibi şiş yutkunamıyorum töbe garip bişey ya
Bu arada bugünde fena halsizim yazamasam da buralardayım okuyorum yazdıklarınızı.
Kujuum diye bir arkadaş sanırım gop civarında doktor sormuş belde tıp merkezinde Nurhan Takar benim doktorum çok memnunum tavsiye ediyorum.
bende kağıt üstünde alamadım henüz açıkcası
nete sadece ölçülen kan değerlerini giriyorlar sanırım olasılık hesabını kağıttan alabilirsin hastaneden
sağol tatlıminş.
o göğüs ağrısı aynı ağrımı bilmiyorum ama tek göğsümde göğsümünde bi tarafında sızı şeklinde oldu benim sanki içerde süt bezi tıkanmış gibiydi ovaladım masaj yaptım geçtiydi iki kez oldu biri 3 hafta önce falan diğeride geçen hafatydı sanırım
üçlü dediğimi bakma canım doktor da öyle dedi 4 lü testi yaparız diye bir ay sonraya randevu verdi, inşallah bir sorun çıkmaz
ANLADIM bende eylül başı gibi gideceğim test için
inşallah hayırlısı olur canım bizimde öyle olacak galiba eylül başı gibi gidicez inşallah, o zaman yavrumuz cinsiyetini gösterir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?