2014 Şubat Anneleri

Mağazalarda satılıyor mu acaba :26::26::26: Bir de battaniye demişken sence kaç battaniye almak gerek

satılıyordur
ben oğluma taaa 5,5 sene önce almıştım onda sadece bi kaç yerde bulmuştum oda tesadüfen ama şimdi çok yerde satılıyor

ben oğlumda bir bu kundak battaniye aldım, bir tane az önceki kadifeden, bir tane peluş battaniye almıştı annem onu çok kullanmadım yalan demim şimdi
hastane çıkışının battaniyesi vardı bir tane onuda kullandım birde taaaaa bebim bebekliğimin örgü battaniyesi varmış onu kullandım birazda beyaz renkli oda
toplamda kaç oldu ? 5 oldu
bence 4 veya 5 yeterli olur

Ben 2 tane yeter diyordum yetmez sanırım saydıklarına göre. Penye battaniye almak gerekir mi bir konuda birisi demiş 4-5 tane penye battaniye alın ancak yetiyor die Gerçi bizim bebişler kış bebeği olacak çamaşır kurutma derdi olur sanırım

haklısın ama kundak battaniyeyide öneririm tatlım çok dua edersiniz bana

Kundak battaniye kafama yattı benim şimdi baktım netten hayvan ögeleri yapılanlar var Bir tane annem örecek onuda üzerine atarız senin dediğin gibi.Onun harici 2 tanede hastane çıkışıyla alırım

hastane çıkışı battaneyisei penyeydi bizde bir taneydi birde kayınvaldem pazen bişi almıştı altına falan açıyordum ben bi yere gittiğim de oda kullanışlıydı
fakat 4-5 penya çok gibi geldi bana

kurutma açısından kendi adıma diyim kurutma makinam var sorun olmaz bana ama istda nemli yer sorun olabilir haklısın

ilk oğluna hamileliiğinde nasıldı canm? benim kızımda feciydi bulantı işi, şimdi yine öyle zor dayanıyorum arada zofer içiyorum..içmediğim günler günde 5 sefer ya da neye yesem çıkartıyorum
kızımda 4 aya doğu bitmişti..şimdi de gün sayıyorum bende 4 kilo verdim yüzüm kaşık gibi oldu..karnım çıktı ama şiş ama hem yapısal..hem kabızlıktan

Benimde kurutma makinam var ama bebk kıyafetlerinin kurutma makinasında kurutma iyi değil diye okumuştum bir yerde :26::26::26: En çok radyasyon yayan makina

Oku oku oku ne göz kaldı ne derman ne gevezesiniz be kızlar valla

Şaka bi yana dün mahvoldum midesi bulanmasına rağmen istifra edemeyen birden ne olduysa ne var ne yoksa çıkarttım artık boğazım nasıl zorlandıysa kan bile geldi yani şimdi ise sanki boğazlarım üşütümüşüm gibi şiş yutkunamıyorum töbe garip bişey ya

Bu arada bugünde fena halsizim yazamasam da buralardayım okuyorum yazdıklarınızı.

Kujuum diye bir arkadaş sanırım gop civarında doktor sormuş belde tıp merkezinde Nurhan Takar benim doktorum çok memnunum tavsiye ediyorum.

Benimde kurutma makinam var ama bebk kıyafetlerinin kurutma makinasında kurutma iyi değil diye okumuştum bir yerde :26::26::26: En çok radyasyon yayan makina

evde kurutulan çamaşırın neminden daha iyidir bence canım
benimde kurutma makinem var mecbur kurutacağım diğer türlü solunumda sıkıntı yaşayabiliriz

adayl geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et

birde kızlar dua eden iyi dileklerine sunanlara teşekkrüler haber geldi işten iyi sonuçlanmış şükür

adayl geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et

birde kızlar dua eden iyi dileklerine sunanlara teşekkrüler haber geldi işten iyi sonuçlanmış şükür

Sağolasın canım.
Sevindim haberlerin iyi olmasına Allah güzel yüreğine göre verdi bak

çok güzeller ama bir süre sonra kaldır kenara dursun olacak
ben uzun süre kullanacak bir ürün istiyorum çok şey istiyorum sanırım
ocak annelerine bakıyorum hemen

Bizim çocuklar kış çocuğu olacak, bunlara astronot almak lazım, ama 2-3 ay kullanabilecekler.Şimdi mevsimi olmadığı için bi yerlerden indrimli bulabilir miyiz?

canım ben de aynı fikirdeyim, kırkı çıktığında zaten mart ortası olacak, nisanda da havalar ısınır...

bir de ben şu slinger denen taşıyıcıyı sormak istiyorum, "slingermom" adlı blogda gördüm. bebeği resmen kucağına bir aparatla asıyorsun, ve sana çok yakın temasta olduğu için huzursuzluğu, gazı da pek olmuyormuş. aranızda duyan bilen kullanan oldu mu?

ikinci sorum da şu: günde kaç adet ceviz yiyorsunuz, ceviz yerken yanında badem ve fındık da yiyor musunuz?

bir not:hurma yiyorum ben günde 2-3 adet, bir inanışa göre hurma yiyen annelerin bebişi hem iyi huylu hem de güzel olurmuş:) zaten bir insan sadece hurma yiyerek ve su içerek yaşamını sürdürebilirmiş...

yok ya herşeyde radyasyon yayıyo niyeyse ne alaka ya :44::44::44:
spedy haklı birde evin içinde nemli nemli olur heryer
artı o makinanın içindeki sıcakta mikroplarda ölür bence sterillik açısındanda iyi olur

ocak annelerine baktım..
hello baby de güzel ürünler varmılş fikir olsun diye bende gidip bakmak istiyorum belki daha uyguna daha güzel ürünler bulurum

Sağolasın canım.
Sevindim haberlerin iyi olmasına Allah güzel yüreğine göre verdi bak
çok sağol tatlım benim sende biraz vitamin olacak bişiler ye kendine gel
çok güzeller ama bir süre sonra kaldır kenara dursun olacak
ben uzun süre kullanacak bir ürün istiyorum çok şey istiyorum sanırım
ocak annelerine bakıyorum hemen
bi bak bakalım güzel hoş şeyler vardı
o dediğin ürünü görmedim hemen bakayım
ben henüz cevize başlamadım açıkcası midem tam düzelsin öyle başlıcam oğlumdada 3 aydan sonra günde 3 ceviz yemiştim incirle veya kuru üzümle beraber yanında başka bişi yemedim

hurma konusunu bilemicem ben ben hiç hurma yemedim oğlumda ama yine uyumlu ve sakin bir bebekti beni üzmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…