ne güzel almışsın bak benimde aklıma getirdin eşimi aradım oda birini gönderip aldırırım dedi banatesekkur ederim cnm ilgilendigin icin.
netten aldigim kagitta eksiklik var.faksla aldim sonucu.tesekkur ederim cvp verdigin icin.
Merhaba kizlar. Guzel anniwler:)
Nasilsiniz? Hamilelikler nasil gidiyo? Kizlar aranizda yeniyim, inwallah wubat annesi olucam. Bu arada yazmamiwdan once topigi ilk sayfadan buraya kadar hepsini bir bir okudum yani:)))) Bu gun de artik yazayim dedim. Cok guzel topik. Umarim burda guzel arkadawliklar edinirim. Hepimizin bebiwlerini Allah korusun. Allahim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin. O cigliklarini duymayi nasib etsin. Amin.
bu arada ilk hamileliyim. Yawim 25. Tahmini dogum tarihi 02 wubat. kismetse
Cok sag ol canim. evet ben azeriyim. Evet W lar biz boyle yaziyoruz da:))) aliwkanlik)))ne güzel almışsın bak benimde aklıma getirdin eşimi aradım oda birini gönderip aldırırım dedi bana
iyi sen yazdında benimde aklıma geldi
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun bebeğin
sen nerelisin ? klawyendemi bir sorun var yoksa ? tüm Ş ler W çıkmışta azerimisin diye düşündüm
Yenisin menisin ama şu sevimli şeyleri yapmayı biliyorsun.
Bana da yardımcı olur musun ki. :)
mesaj yazarken hemen alta bak zaten orda benzer şekiller var.
mesaj yazarken hemen alta bak zaten orda benzer şekiller var.
Oldu valla.
Haftalardır burdayım. Aşağıdaki yazışmaları yeni görüyorum. Yuh bana
Bir de avatar oluşturmayı öğrendim mi tamamdır :)
50 mesajdan sonra mı oluyor yoksa?
Bir de avatar oluşturmayı öğrendim mi tamamdır :)
50 mesajdan sonra mı oluyor yoksa?
bu arada kizlar beni de listeye eklermisiniz?
alpinnnnnnnnnnn ordasın ama neden yazmıyorsun ??????????
jackim nasıl oldun tatlım ???????????
Jose sende ordaymışsın hele sen hiç yazmadın daha eski eylül topikdaşım
iyiyim canım bulantım var biraz ama idare ediyorum.
işin hallolmuş çok şükür...sevindim
bilmem ki canım hatırlamıyorum.kullanıcı kontrol paneline gir.avatar yükle değiştir gibi bi şey yoksa belli bi zamandan sonra yükleniyodur
kullanıcı adının altında görünen foto-resim var ya.o avatar canım
sağol canım ama önceden uyardığım bir konuda sorun çıkmış yinede umarım oda sorun olmaz bizim için
birde burda suçu hemen başkasına atmaya çalışan çok kişi var malesef ondan tedirginim ben
mesela uyardığım halde bugün bana diyorki bu neden böyle olmuş bende ben size söylemiştim diyor ben hatırlamıyorum diyor allahtam mail attımda bunu elimde kanıt var
Maalesef yok canım. Neyse 50 cevaba az kaldı, O zaman tekrar bakıcam
bbilim nasilsin dikkatimi cekti nasipse seninde 6 subat demek dogum tarihi
benimde 6SUBAT bizim seninle eylul topiginde de ayni gundeydi bunda da tesadufe bakarmisin:))
istahin nasil onu sorucaktim? bulantin varmi? ben istahim hic yok zorla yiyebiliyorum ve az az inanilmaz halsizim
ne zaman istahim duzelir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?