selam annelerrrrr......şimdi size bir şarkı söylüyorummmmm dinleyinnn
oldu en sonunda oldu bim bam bom
rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
duyduk duymadık demesin hiçkimseeee
işte ilan ediyorum herkeseee
ay ay ayyyyyyyy çok şükür dostlar
benim de artık bir pembişim varrrrr:))))))))))))
not: ikili test tahlil sonucunu da aldım bir sorun yok çok şükür Allah yanıltmasın yine de ona emanetiz hiçbirşeyin garantisi yok ama yine de duymak hoşuma gitti:) ayy şu anketi de oylayayım malum pipiler aldı başını gidiyor:))))))))
%99 kız dedi ve ben çıkıntıyı ikili testte gördüm paraleldi yani nub teorisine göre....tabi yine de Allah bilir ama ben sormadım eminmisiniz bakın pembiş alcam diye:))))) 3 hafta sonraya randevu verdi şimdilik 13+6 yım işte 16.haftada görmek istedi,heralde bundan sonra ayda bir alcak....midem bulanıyor dedim zofran diye hap verdi 42 tl ve sigorta karşılamıyor içinde de 6 draje var eşime söyledim adamın tansiyonu düştü:)))) artık midemle de konuşacam bulanmasın öyleee:))))))))))) beta hcg ise 85 çıktı bende ve sanki bugün biraz iyiydim....
%99 kız dedi ve ben çıkıntıyı ikili testte gördüm paraleldi yani nub teorisine göre....tabi yine de Allah bilir ama ben sormadım eminmisiniz bakın pembiş alcam diye:))))) 3 hafta sonraya randevu verdi şimdilik 13+6 yım işte 16.haftada görmek istedi,heralde bundan sonra ayda bir alcak....midem bulanıyor dedim zofran diye hap verdi 42 tl ve sigorta karşılamıyor içinde de 6 draje var eşime söyledim adamın tansiyonu düştü:)))) artık midemle de konuşacam bulanmasın öyleee:))))))))))) beta hcg ise 85 çıktı bende ve sanki bugün biraz iyiydim....
selam annelerrrrr......şimdi size bir şarkı söylüyorummmmm dinleyinnn
oldu en sonunda oldu bim bam bom
rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
duyduk duymadık demesin hiçkimseeee
işte ilan ediyorum herkeseee
ay ay ayyyyyyyy çok şükür dostlar
benim de artık bir pembişim varrrrr:))))))))))))
not: ikili test tahlil sonucunu da aldım bir sorun yok çok şükür Allah yanıltmasın yine de ona emanetiz hiçbirşeyin garantisi yok ama yine de duymak hoşuma gitti:) ayy şu anketi de oylayayım malum pipiler aldı başını gidiyor:))))))))
ha tabi birde cinsiyet için gitmiştim asıl
bu da ketum çıktı henüz değil dedi
valla dün ters günümde idim sanırım
bizim doktor da bilemedi %80 kız olabilir, ama erkek olursa da % 80 bu haftadan itibaren erkeklik organı oluşur, gibi bir seyler söyledi. kendi oğlunda da öyle olmuş:) yani kafa karışıklığından başka bir şey değil. hiç bir sey söylemese daha iyiydi.eşim de tabi durmamış, ben kan verirken herkese yüzdeleriyle birlikte söylemiş. ağustos sonunu bekliyoruz bakalım cinsiyet için...
Canlar günaydınnnnnn,
Herkes evinde uyur veya bayram temizliği yaparken ben yine işe geldim.
Ama güzel bir şekilde başladım güne. Hemen sizinle paylaşmak istedim.
Dün kocam bende çalışıyorum yarın 1'e kadar demişti. Sabah aynı saatte kalktı çıktı evden.
O çıkar çıkmaz uyumuşum. Yarım saat sonra kalktım, aldım diş fırçamı evde dolanarak dişlerimi fırçalıyorum gözlerim kapalı.
Mutfağa bir girdim kocam masa başında oturmuş önünde kahvaltı bana bakıyor. Sıçrayıp çığlığı bastım tabi
Gitmiş fırından bişeyler almış. Bahçeden de gül koparmış sessizce beni beklemiş.
5 senedir sezdirmeden yapmayı başardığı ilk sürpriz. Hala şoktayım
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çoğu kişi evinde yatıyor biz yine işe geldik yarım gün çalışcaz bugün olsun bunada şükür
yeni test sonucu alanların hayırlı olsun gözleri aydın
kronikim sende iştesin sanırım
jackim off yat valla uzan bugünün keyfni çıkar yarın bayram gezmesine çıkarsın
Adally tatlım gözün aydın özlemişsindir anneni babanı
Ayyyyy ne güzel, sürpriz Allah mutluluğunu daim etsin
Aminnn canım aminnn.Cümlemizin.
Benim kocam bunu yapabildiyse herkesin kocası yapar
Günaydın herkese bulantı ile başlayan bir gün dahazofran kullanan arkadaşlar var bende aldım ama bende işe yaramadı hiç o kadar para boşa gitti ;(
İnsan sabah sabah böyle güzel diyalogları okuyunca mutlu oluyor, tabi bu yazdığını kocama mail atmayı ihmal etmedim, daha yaratıcılarını senden bekliyorum diye altına bir dipnotçuk ekledim
maşallah kocana nice mutlu senelerinize olsun inş.Canlar günaydınnnnnn,
Herkes evinde uyur veya bayram temizliği yaparken ben yine işe geldim.
Ama güzel bir şekilde başladım güne. Hemen sizinle paylaşmak istedim.
Dün kocam bende çalışıyorum yarın 1'e kadar demişti. Sabah aynı saatte kalktı çıktı evden.
O çıkar çıkmaz uyumuşum. Yarım saat sonra kalktım, aldım diş fırçamı evde dolanarak dişlerimi fırçalıyorum gözlerim kapalı.
Mutfağa bir girdim kocam masa başında oturmuş önünde kahvaltı bana bakıyor. Sıçrayıp çığlığı bastım tabi
Gitmiş fırından bişeyler almış. Bahçeden de gül koparmış sessizce beni beklemiş.
5 senedir sezdirmeden yapmayı başardığı ilk sürpriz. Hala şoktayım
Bende yarım gün çalışanlardanımneyseki bayramda çalışmak zorunda değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?