2014 Şubat Anneleri

Hehe iyi yapmışsın iyi. Bende 5 senedir kafasına kaka kaka sonunda bişeyi becerebildi :) Darısı başceğizine

Amin canım, üstüne telefon ettim. Maili okudun mu diye? tam da kocam arkadaşlarıyla eşlerine yapılan sürprizleri konuşuyorlarmış, telefonu kıkırdayarak açtı, tamamdır mesaj alındı dedi. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek?

evet neyseki 4 gün tatiliz
bu ağustos ayını sevdim ben tatil açısından her ne kadar işlerim yoğun olsada tatilimde var
tatile gidicem 18inde o hafta yokum yani 30 ağustosta tatil :124::124::124::124:[/QUOTE]

İyi tatiller şekerim:) bol bol dinlen, önümüzdeki bir iki sene epeyce yorucu olacak gibi görünüyor.

Günaydın güZel annişler. Nasılsınız? Nasıl gıdıyo? Bebişler nasıl? Biz iyiz. Kızlar bimiyorum ne kadar hiss edebilirim ama ben akşam sanki bebişin hareketlerini hiss ettim. Garip bi şey gaz diyidi eminim. Hiss eden varmı benim gibi?ş

Onlar hep öyle diyorlar canım da icraat yok. Bizim ki de öyle saçma bir evlenme teklifi etmişti ki, ben söylenince utanıp tektaşı geri aldı görürsün sen teklifi diye.
7-8 ay dolandırdı o yüzüğü. Sonra teklif meklif edeceğin yok senin diye geri istedim :)
Artık bozdurup parasını harcadığından şüphelenmeye başlamıştım

Canım benim benimki daha ufak ama ilkinde 12-13. haftada bile hissediyordum. Doktor bu imkansız demişti ama o küçük kıpırdamalar zamanla yerini tekmelere bırakmıştı.:) Darısı da başımıza inşallah...

Alem bunlar alem, hep aynı süreçlerden geçiyoruz demek ki:)

Bende 14 haffta şimdi. Acaba hiss etmem mümkünmü diyorum kendime. Ama eminim de akşam bi şeyler oluyodu))) kıpırdama gibi. Ya da ben çok sabırsızım:18::18:

Bende 14 haffta şimdi. Acaba hiss etmem mümkünmü diyorum kendime. Ama eminim de akşam bi şeyler oluyodu))) kıpırdama gibi. Ya da ben çok sabırsızım:18::18:

Bi arkadaşımın dediğine göre o 12.haftadan beri hissediyor. Şuan 15. haftasında hatta akşamları oynuyorlarmış resmen sağdan sola geziyormuş bebek.
Olabiliyor demek ki canım. :)

Evet canım bende de ilk gebelik o yüzden pek bilemiyorum. Annem mümkün değil diyor. 4 ayda hiss ede bilirsin diyo. Pekiyi benim hiss ettiyim ne diyorum?

:):):):) Kendini çabuk hissettiren bebekler doğduklarında da biraz fazlaca hareketli olduklarını okumuştum, oğlumda da tecrübe ettim. İkincisinide hemen hissedersem vay halime. Kendi adıma ikincisi biraz mülayim olsa hiçte hayır diyemem itiraf edeyim

Bu arada bu sitede butikbebe sitesinin reklamları bolca var. Girmeye çalışıyorum, markaların olduğu sayfa yarım açılıyor, ileride gitmiyor. Sizde de öylemi, benim pc'ye özel bir durum mu bu?

Bizde ikincide öyle deriz her halde

Evet canım bende de ilk gebelik o yüzden pek bilemiyorum. Annem mümkün değil diyor. 4 ayda hiss ede bilirsin diyo. Pekiyi benim hiss ettiyim ne diyorum?

Canavarrrrrrrrr
Biraz daha sıkalım dişimizi bikaç hafta sonra herşey yoluna girecek inşallah.
Bulantılar geçecek cinsiyetler belli olacak, tepikler hissedilecek Allah'ın izniyle

Valla bende seninle aynı fikirdeyim uslu uslu otursa kenarda hiç hayır demem ama kocam öyle düşünmüyor.
Çocuk dediğin biraz yaramaz olacakmış, afacanlıklar yapacak kıracak dökecek diyor.
Yandık onun dedikleri olursa

Canavarrrrrrrrr
Biraz daha sıkalım dişimizi bikaç hafta sonra herşey yoluna girecek inşallah.
Bulantılar geçecek cinsiyetler belli olacak, tepikler hissedilecek Allah'ın izniyle

İnşallah. Bulantılarım çoktan geçti. şimdi cinsiyeti merak ediyorum. Acaba erkekmi kızmı dıye dıye bittim resmen:18::18:

Babalar ne kadar ilgilenmeye çalışsalar da genel olarak çocuk bakımı anneyle yürüyor. Bende bir baba olsam hareketli çocuk tercih ederim. Her daim bir olay bir atraksiyon. Gece gündüz sürekli atraksiyonu da bünye bi yere kadar kaldırıyor:)

Kocalarımıza göre hava hoş tabi. Derler onlar derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…