Hehe iyi yapmışsın iyi. Bende 5 senedir kafasına kaka kaka sonunda bişeyi becerebildi :) Darısı başceğizine
Amin canım, üstüne telefon ettim. Maili okudun mu diye? tam da kocam arkadaşlarıyla eşlerine yapılan sürprizleri konuşuyorlarmış, telefonu kıkırdayarak açtı, tamamdır mesaj alındı dedi. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek?
Günaydın güZel annişler. Nasılsınız? Nasıl gıdıyo? Bebişler nasıl? Biz iyiz. Kızlar bimiyorum ne kadar hiss edebilirim ama ben akşam sanki bebişin hareketlerini hiss ettim. Garip bi şey gaz diyidi eminim. Hiss eden varmı benim gibi?ş
Onlar hep öyle diyorlar canım da icraat yok. Bizim ki de öyle saçma bir evlenme teklifi etmişti ki, ben söylenince utanıp tektaşı geri aldı görürsün sen teklifi diye.
7-8 ay dolandırdı o yüzüğü. Sonra teklif meklif edeceğin yok senin diye geri istedim :)
Artık bozdurup parasını harcadığından şüphelenmeye başlamıştım
Canım benim benimki daha ufak ama ilkinde 12-13. haftada bile hissediyordum. Doktor bu imkansız demişti ama o küçük kıpırdamalar zamanla yerini tekmelere bırakmıştı.:) Darısı da başımıza inşallah...
Bende 14 haffta şimdi. Acaba hiss etmem mümkünmü diyorum kendime. Ama eminim de akşam bi şeyler oluyodu))) kıpırdama gibi. Ya da ben çok sabırsızım:18::18:
Bi arkadaşımın dediğine göre o 12.haftadan beri hissediyor. Şuan 15. haftasında hatta akşamları oynuyorlarmış resmen sağdan sola geziyormuş bebek.
Olabiliyor demek ki canım. :)
Demek ki yalnış hiss etmemişim.
Bana da oluyor arada öyle bişeyler. Konuşurken ne diyeceğimi unutuyorum heyecandan ama doktorlar her yerde mümkün değil diye bağırınca başka bişeydir psikolojiktir diye öteliyorum.
İlşk gebelik olduğundan kıyaslayamıyorum
Bana da oluyor arada öyle bişeyler. Konuşurken ne diyeceğimi unutuyorum heyecandan ama doktorlar her yerde mümkün değil diye bağırınca başka bişeydir psikolojiktir diye öteliyorum.
İlşk gebelik olduğundan kıyaslayamıyorum
:):):):) Kendini çabuk hissettiren bebekler doğduklarında da biraz fazlaca hareketli olduklarını okumuştum, oğlumda da tecrübe ettim. İkincisinide hemen hissedersem vay halime. Kendi adıma ikincisi biraz mülayim olsa hiçte hayır diyemem itiraf edeyim
Evet canım bende de ilk gebelik o yüzden pek bilemiyorum. Annem mümkün değil diyor. 4 ayda hiss ede bilirsin diyo. Pekiyi benim hiss ettiyim ne diyorum?
:):):):) Kendini çabuk hissettiren bebekler doğduklarında da biraz fazlaca hareketli olduklarını okumuştum, oğlumda da tecrübe ettim. İkincisinide hemen hissedersem vay halime. Kendi adıma ikincisi biraz mülayim olsa hiçte hayır diyemem itiraf edeyim
Canavarrrrrrrrr
Biraz daha sıkalım dişimizi bikaç hafta sonra herşey yoluna girecek inşallah.
Bulantılar geçecek cinsiyetler belli olacak, tepikler hissedilecek Allah'ın izniyle
Valla bende seninle aynı fikirdeyim uslu uslu otursa kenarda hiç hayır demem ama kocam öyle düşünmüyor.
Çocuk dediğin biraz yaramaz olacakmış, afacanlıklar yapacak kıracak dökecek diyor.
Yandık onun dedikleri olursa
Valla bende seninle aynı fikirdeyim uslu uslu otursa kenarda hiç hayır demem ama kocam öyle düşünmüyor.
Çocuk dediğin biraz yaramaz olacakmış, afacanlıklar yapacak kıracak dökecek diyor.
Yandık onun dedikleri olursa
İnşallah. Bulantılarım çoktan geçti. şimdi cinsiyeti merak ediyorum. Acaba erkekmi kızmı dıye dıye bittim resmen:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?