Benim de kanamam olmuştu aklım çıkmıştı.Tabi ki sağ salim olsunnar da. Cinsiyet sadece merak.Bende öyleydim canım 2 hafta önce kanamam oldu aklım çıktı. Şuan cinsiyeti umrumda değil.
Sağ sağlim alayım kucağıma başka bişey istemiyorum.
Demek ki yalnış hiss etmemişim.
günaydın leylasamir,
gebelik öncesi göbeğin var mıydı, ya da zayıf mıydın? benim biraz göbeğim vardı acaba o yüzden mi hareketlerini hissetmiyorum diye düşünüyorum da, çünkü ultrasonda bebişe baktığımızda çok hareketliydi elleri kolları hep oynuyordu:)
canlarım bugün bebişkoyugördük.6,5 cm olmuş teyzeleri.doktor %80 erkek dedi.ama kesin demediği için hala meraktayım
ne kdar çok konuşmusunuz yahuuu
Günaydın canlarım benim
Bu gün en erkenci benim sanırım heyecandan olsa gerek memleketten annem ile babam bayram için gelecekler acayip oldum çok özledim
Şimdilik yatış ama saat 2 gibi eşim gelecek evi temizleyeceğiz birlikte o süpürecek ben sileceğim sağolsun adam herşeyi yapıyor elinden gelen ben hala çemkirme peşinde
Şimdiden hepinize harika bir gün diliyorum
ay kolay gelsin bugün en azından yarım gündür.gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çoğu kişi evinde yatıyor biz yine işe geldik yarım gün çalışcaz bugün olsun bunada şükür
yeni test sonucu alanların hayırlı olsun gözleri aydın
kronikim sende iştesin sanırım
jackim off yat valla uzan bugünün keyfni çıkar yarın bayram gezmesine çıkarsın
Adally tatlım gözün aydın özlemişsindir anneni babanı
Canlar günaydınnnnnn,
Herkes evinde uyur veya bayram temizliği yaparken ben yine işe geldim.
Ama güzel bir şekilde başladım güne. Hemen sizinle paylaşmak istedim.
Dün kocam bende çalışıyorum yarın 1'e kadar demişti. Sabah aynı saatte kalktı çıktı evden.
O çıkar çıkmaz uyumuşum. Yarım saat sonra kalktım, aldım diş fırçamı evde dolanarak dişlerimi fırçalıyorum gözlerim kapalı.
Mutfağa bir girdim kocam masa başında oturmuş önünde kahvaltı bana bakıyor. Sıçrayıp çığlığı bastım tabi
Gitmiş fırından bişeyler almış. Bahçeden de gül koparmış sessizce beni beklemiş.
5 senedir sezdirmeden yapmayı başardığı ilk sürpriz. Hala şoktayım
günaydın leylasamir,
gebelik öncesi göbeğin var mıydı, ya da zayıf mıydın? Benim biraz göbeğim vardı acaba o yüzden mi hareketlerini hissetmiyorum diye düşünüyorum da, çünkü ultrasonda bebişe baktığımızda çok hareketliydi elleri kolları hep oynuyordu:)
kızlar yaşasınnnnnn bugün izine ayrılıyorum...26 ağustosa kadar yokumm..cok mutluyum ya tatil cok ii gelecek
günaydın leylasamir,
gebelik öncesi göbeğin var mıydı, ya da zayıf mıydın? benim biraz göbeğim vardı acaba o yüzden mi hareketlerini hissetmiyorum diye düşünüyorum da, çünkü ultrasonda bebişe baktığımızda çok hareketliydi elleri kolları hep oynuyordu:)
günaydın leylasamir,
gebelik öncesi göbeğin var mıydı, ya da zayıf mıydın? Benim biraz göbeğim vardı acaba o yüzden mi hareketlerini hissetmiyorum diye düşünüyorum da, çünkü ultrasonda bebişe baktığımızda çok hareketliydi elleri kolları hep oynuyordu:)
günaydın annişler nasılsınız ya cok hızlı gidiyor sanki forum yetişemiyorum okuyamıyorum.kaynatıyosunuz maşallah:)dün ikili taramamız vardı çok şukur herşey yolunda cıktı sonucları haftaya alıcaz şanslıyımki bebişim hiç durmadı kıpır kıpır hareket halindeydı sürekli doktor teyzesi ense ölçüsünü almaya cok ugraştı cikolata yemiştım giderken 1 tane bidaha yemicem cocuk hiperaktif olucak sanırsam.doktorda bu arada sende iiçe bebeğine baktın şanslısın dedi evet dedim :))sağolsun yawrum benim cinsiyet söylemedi kac kere sordum henuz erken dedi merak ediyorum :))
kızlar aranızda benim gibi 14.haftaya kadar 5 kilo alan oldu mu?
doktorum daha erken diye beslenme programı vermedi, galiba 4.ayda verecek, ama geçen haftaki kontrolde çok kilo aldım diye söyleyince sadece kızartma ve hamurişinden uzak durmamı söyledi. bunların bebeğin gelişimine hiç bir faydası olmazmış.
zaten hepimiz gazlı içecek, paketli gıda(cips,çikolata,bisküvi) gibi yiyeceklerden uzak duruyoruz.
Kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum. Bayram sonrasında görüşmek üzere...
Canım benim 12. Haftam 3 kilo verdim bulantılardan ;( zaten kilo almıştım o gitti eğer çok zayıfsan o nedenle almış olabilirsin beden kitle indksin 19un altındaysa hamilelikte daha fazla kilo alabilirsin
kızlar aranızda benim gibi 14.haftaya kadar 5 kilo alan oldu mu?
doktorum daha erken diye beslenme programı vermedi, galiba 4.ayda verecek, ama geçen haftaki kontrolde çok kilo aldım diye söyleyince sadece kızartma ve hamurişinden uzak durmamı söyledi. bunların bebeğin gelişimine hiç bir faydası olmazmış.
zaten hepimiz gazlı içecek, paketli gıda(cips,çikolata,bisküvi) gibi yiyeceklerden uzak duruyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?