iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)
Eki Görüntüle 776528
öpüyorum hepinizii :)
Güzeller Günaydın iki gündür kayserideyim kendimi aştim zaten bayramdan beri cok huzursuzdum nedense bugun 9:30 da yeni doktorumla randevum var ikili test için dua edin lütfen iyi haberlerle doneyim esimde yok bugün .sizi seviyorum
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben gece rüyamda bebişimi gördüm. Bi kızdı. Ama tüm elbiseleri, yatağı her şeyi maviydi))) Ama çoook güzeldi))) Dr randevum gelse de artık öyrensem bebişimin cinsiyetini:18::18::18:
benim bildiğim 14+1 olduğunda 14 ü bitirmiş 15 in içinde oluyorsun
yani bitirdiğin değil içinde olduğun haftayı söylüüyorsun
nettede bu şekilde haftaları ayırmışlar
Bazılarının iç karnı geniş oluyormuş canım. Herkesin göbeği bir olmuyor ki.. Ben 2. bebeğime hamileyken aynı okulda 5 hamileydik ve doğum tarihlerimiz de çok yakındı. Hepimizin göbişleri çok farklıydı. Mesela bir arkadaş benden önce doğurdu ama hamile olduğunu anlamazdın bile. benimki 2 metre önden gider, öbürü 9 aylıkken 6 aylık gibi.. Gerçi insan hamileyken belli olsun istiyor göbişi olsun istiyyor. İnşallah çıkar en kısa zamanda göbişin..
Bence bu yaş olayına benziyor. Bitirdiğin yaş mı girdiğin yaş mı? ben yaş söylerken de hafta söylerken de bitirdiğimi söylerim. zaten senin söylediğin de doğru. 14 haftalık demek 15. haftanın içinde demek. ama söylerken bitiridiğin haftayı söylemek mantıklı bence...
günaydın hatunlar,nasılsınız bakalım nası gidiyor bayram sonrası ilk iş günü??? sizlerle muhabbeti çok özledim...bebeklerini hissedenler eğer gerçekten bebekse şanslısınız diyelim ama ben hala onların bebek olmadığını idda ediyorm neyse:) bende ne göbek çıkması ne de seyirme var...hatta çikolata yedim tiksine tiksine belki hareket olur diye ama tık yok...ya evladıma bir şey oldu yada ben böyle sakin bir süreç geçirecem artık neyse nee elimden ne gelir tembel benim hatun:) kızlar göbeğim yok yaa göbeğimmmm nie yaaaa....sertleşme bile yok anlamadım beni mi kandırıyorlar:))))))))))
neyse ben biraz geçmişi okuyayım bakalım neler kaynattınız???
anammmmm kıssss maşalllh canım yaaa resmen büyümüş karnın....eğer sendeki bebekse bende hiçbirşey yok:))) düzz hatta durun çekeyim bir ara göbeğimi....
hayırlı haberlerini bekliyoruz güzelim.dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün,hayırlı haberler alırsın inşallah:)
ayyy ben de hep bebeğimi görüyorum ve tıpkı benim küçüklüğüme benziyor ama cinsiyetini bir türlü anlayamıyorum:) doktor kızım olacağını söyledi ama ben haftaya cuma gittiğimde sorcam tekrar değişme var mı yok mu bir baksın:)
merhaba kızlar bayram süresince giremedim herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah haftaya gidicem bende dr geçmişe bi göz atayım
günaydın laurana hoşgeldin:)
ilk iş günü yoğun değil çok şükür,
aklından bir şey geçirme bak her şey yolundadır, ben de daha bir sey hissedemiyorum...
canım senin kızın olacak ya kalçan, basenlerin büyüdü mü?
anammmmm kıssss maşalllh canım yaaa resmen büyümüş karnın....eğer sendeki bebekse bende hiçbirşey yok:))) düzz hatta durun çekeyim bir ara göbeğimi....
hayırlı haberlerini bekliyoruz güzelim.dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün,hayırlı haberler alırsın inşallah:)
ayyy ben de hep bebeğimi görüyorum ve tıpkı benim küçüklüğüme benziyor ama cinsiyetini bir türlü anlayamıyorum:) doktor kızım olacağını söyledi ama ben haftaya cuma gittiğimde sorcam tekrar değişme var mı yok mu bir baksın:)
Kızlar günaydın. 2 gecedir bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Ayaklarımı uzatıyorum olmuyo, topluyorum olmuyo, yukarı kaldırıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de oluyor mu?
Geldim:) çok şükür iyi yavrum ama gene iki gun geride dört gun oldu.yuzfe 90 kız dedi:) bak biliodum ben:)secde pozisyonunda yatiyordu oyyy ense kslinligi faln solemedi ama iyi dedi kizlar ultrson kagidinda ne diye yaziyor bilen var mi kac olmasi lazim.doktorumu çok sevdim bebisin cd sinide verdi
canım benim 12+4 'te bakılmıştı ense kalınlığına, 1,42 cm gibi bir rakam söyledi yanlış hatırlamıyorsam. ense kalınlığının fazla olmaması gerekiyor, bir de burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakmıştı.
bir sıkıntı görse size söylerdi mutlaka canım, normal görünce açıklama yapmamıştır.
Geldim:) çok şükür iyi yavrum ama gene iki gun geride dört gun oldu.yuzfe 90 kız dedi:) bak biliodum ben:)secde pozisyonunda yatiyordu oyyy ense kslinligi faln solemedi ama iyi dedi kizlar ultrson kagidinda ne diye yaziyor bilen var mi kac olmasi lazim.doktorumu çok sevdim bebisin cd sinide verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?