2014 Şubat Anneleri

anammmmm kıssss maşalllh canım yaaa resmen büyümüş karnın....eğer sendeki bebekse bende hiçbirşey yok:))) düzz hatta durun çekeyim bir ara göbeğimi....

hayırlı haberlerini bekliyoruz güzelim.dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün,hayırlı haberler alırsın inşallah:)

ayyy ben de hep bebeğimi görüyorum ve tıpkı benim küçüklüğüme benziyor ama cinsiyetini bir türlü anlayamıyorum:) doktor kızım olacağını söyledi ama ben haftaya cuma gittiğimde sorcam tekrar değişme var mı yok mu bir baksın:)

Valla kızlar bende her yerde bu haftalarda bebeği hissetmenin zor olduğunu okuyorum. O yüzden hissettiklerimi tekme diye adlandırmıyordum ama az önce hapşurdum ve bebişimi uyandırdım sanırım. 2 tane sağlam tepik yedim :)
Bunu yazarken aynı yerden bi tane daha geldi. Benim ben diyor sanırım çikocan

benim bildiğim 14+1 olduğunda 14 ü bitirmiş 15 in içinde oluyorsun
yani bitirdiğin değil içinde olduğun haftayı söylüüyorsun
nettede bu şekilde haftaları ayırmışlar

Bence bu yaş olayına benziyor. Bitirdiğin yaş mı girdiğin yaş mı? ben yaş söylerken de hafta söylerken de bitirdiğimi söylerim. zaten senin söylediğin de doğru. 14 haftalık demek 15. haftanın içinde demek. ama söylerken bitiridiğin haftayı söylemek mantıklı bence...

çıksın istiyorum güzelim haliyle çünkü şimdi adana kebabı fazla kaçırmışım gibi duruyor akşamları:))) bari çıksa da göbek değil bebek desem ama yokkkk kendine dikkat etmeyen göbekli bir hatun gibiyim:)))) anneme çektiysem eğer 5.ayda anca çıkar:)

15+1 deyim mesela 16. haftamda oluyorum
ama nedense 16 deyince büyükmüş gibi geliyor

18 yaşına girmek isteyen kızlar gibi hissediyorum D:

Son düzenleme:

Doktorlar her zaman içinde olduğun haftayı söylüyorlar canım. Ben şuan 12+2 yim mesela ama bak sitede de 13.hafta yazıyor. Bu işin raconu da buymuş :)

günaydın laurana hoşgeldin:)
ilk iş günü yoğun değil çok şükür,
aklından bir şey geçirme bak her şey yolundadır, ben de daha bir sey hissedemiyorum...
canım senin kızın olacak ya kalçan, basenlerin büyüdü mü?

Çok deyişik bi duygu))) Rüyamda resmen gözlerim doldu, ayıldığımda da bi garip oldum yani))) tarif edemiyorum

yok iyi düşünsem de kötü düşünsem de herşey olacağına varır...artık pimpiriklenmeyi bıraktım sayılır yani:))))

yok yaaa kalçam felan hep aynııı...hatta ben basenli yapıda biriyimdir ama şimdi eser yok,pantolonlarım bile bol geliyor çok ilginç:)

Mrb kizlar benden bazen kahve sumuksu bi akinti geliyo peceteye ve o gun karnim agriyo mesela dun boyleydi sizdede varmi yaaa

Geldim:) çok şükür iyi yavrum ama gene iki gun geride dört gun oldu.yuzfe 90 kız dedi:) bak biliodum ben:)secde pozisyonunda yatiyordu oyyy ense kslinligi faln solemedi ama iyi dedi kizlar ultrson kagidinda ne diye yaziyor bilen var mi kac olmasi lazim.doktorumu çok sevdim bebisin cd sinide verdi

bende de cok fazla oluo o. gece oldu mu baslıo uyutmuo napacam bilmem. dün dayanamadım sızı kremi sürdüm bişey olmaz insallah

canım benim 12+4 'te bakılmıştı ense kalınlığına, 1,42 cm gibi bir rakam söyledi yanlış hatırlamıyorsam. ense kalınlığının fazla olmaması gerekiyor, bir de burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakmıştı.

bir sıkıntı görse size söylerdi mutlaka canım, normal görünce açıklama yapmamıştır.

Sağol canım öyledir tabi benimki merak:) teşekkür ederim

merhaba hamişler nasılsınız bakalım bende hala devam eden kuyruk sokumu ağrısı var oturamıyorum uzanayım diyorum o da yok artık yan yatıyorum bu arada bebeklerinin hareketlerini hisssedenler olmuş bende hissediyorum birkaç gündür kaç kilo aldınız şimdiye kadar:)

canım yaaa çok sevindim....şükür öğrenebilmişsin yaaa ne güzel iyiymiş bak 2 gün geride olmak neki baya arayı kapatmış yavruşun:) hadi bakalım umarım değişmez de kız olur ayyy heyecan yaptım:))))))))))))) benim 1,9 çıkmıştı 12+6 görünüyordu normal dedi ben de kaç olması lazım diye sormadım açıkçası:) normal sonuçta ne anlarım hehehe....3mm nin altında olması lazım diye biliyorum ben...bak cd vermiş ne güzel bende yok mesela daha level atlamamış hastane demekki:))))))))))))))

ben çıkıyorum tatlım acaip uykum var bir de filipinlerden kardeşim geldi ve bende çine gitcek 2 hafta sonra orada okuyor biraz dertleşelim kardeşimle:))))

slm kızlar ben geldim sonunda, inşallah bundan sonra hep birlikte oluruz geçmişi okucam inşallah ama bayağı yazmışsınız, umarım herkez iyidir,tabiki de bebişlerinizde, cinsiyetini öğrenenler olmuş bizim kuzu daha göstermedi, bu ay sonu inşallah biz de öğreniriz

arkadaşlar herkese merhaba,oldukça uzun bir ayrılığın ardından buradayım, sizleri çok özledim ve bir taraftan çalışıp bir taraftan geçmişi okumaya devam ediyorum. salı akşamı çıkıp yoğun bir programla pert oldum, şu anda 3 saatlik uykuyla gün biter mi hesapları içindeyim. k.v.'yi de gördük kendisi e burada bebek yok gibi duruyor dedi. ben de "ben sizi kandırdım yok bebek filan" dedim.

İstanbul grubu bensiz naapıyorsunuz bakıyım :) hafta arası yaparsanız size katılma ihtimalim yok, cumartesi de 15.30da çıkıyorum ama işyerim ikitellide yenibosnaya çok kolay ulaşabilirim.

bilim'cim evet ikili testte doktor söyledi kız bu dedi, bakalım şimdilik böyle sonra bir sürpriz çıkar mı karşımıza bilemem.

mide problemi sona eren arkadaşlara nasıl imreniyorum bir bilseniz. sağolsun midem az yağlı birşey yemeye göreyim ortalığı ayağa kaldırıyor ve hemen çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…