2014 Şubat Anneleri

eee güzel anneler neler yapıyorsunuz bakalım görüşmeyeli, ya buraya çok özlemişim iyi ki varsınız
hoşgeldin sende biz yawrumla iyiyiz çok şükür sen nasılsın
dün ilk kez kan ilacımı yuttum bugün sabah beridir midem tekrar bulanmaya başladı sanırım suçlu kan ilacım

niye kandırıyorsun sende koca kadını
hadi hayırlısı bakalım

kızlar merhaba... bugün dr dan geldim.. dr ense kalınlığı ve burun kemiği oluşmuş mu diye baktı. burun kemiğinin oluştugunu söyledi. ense kalınlığı için baya bi beni öksürttü bebek c şeklinde olması lazımmış.. iyi dedi sayı falan söylemedi. ultrason kağının herhangi bi yerinde yazıyo mu ki?? bu arada biz sormadan bebek kız olma ihtimali daha yüksek dedi ayy kızımız oluyo diye sewinirken vazgeçtim erkek diyorum şimdi de dedi. 1 hafta arayla cinsiyet değişeni duydum da 2 dk içinde duymamıştım yanii öğrenemedik gibi bi şey :)) hepimizin hakıında hayırlısı inşallah.. bi de kızlar bana sadece elevit verdi. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz???

Ense kalınlığının 2,5 olması lazım en fazla

Merhaba diyip kaçıyorum çok yoğunum

canım inşallah kesinleştiğinde gönlünden geçen olur, benim de doktorum sadece elevit verdi canım kan ilacı vericekti ama değerlerin iyi dedi o yüzden vermedi bakalım

bak işte ya kızın ya oğlun olacak doktor söylemiş işte
usgde yazmaz sanırım tatlım ikili test istediği bir kağıt varsa onda yazabilir bizimki onda yazıyordu

selam eltangel,
kuyruk sokumunun olduğu yerde ağrı-sızı benzeri bir şey olmuştu bende de. ama geçti, bu aralar her gün yüzdüm belki de onun faydası oldu bilemiyorum, ama devam etmedi. senin de geçecektir merak etme.

ben toplam 5 kilo aldım şu ana kadar, tatilde biraz kaçırmıştım ölçüyü, doktor hamurişi-kızartmadan uzak durmamı söyleyince artık yediklerime dikkat etmeye başladım. bu aylarda dikkat edersek kazançlı çıkarız.

sevgiler

selam berna,
bana da sadece elevit verdi ancak ishal yaptı bu ilaç beni, birkaç gün devam edince arayıp durumu ilettim, decavit verdi bu sefer. içeriğine baktım aynı vitaminler var.

bizim de cinsiyet belli değil henüz, 16. haftada kontrolüm var bakalım belli olacak mı?

bbilimcan benimde midemi bulandırıyor ilacı alalı 2 hafta olcak 3 tane içtim daha....içtikten 15-20 dk snra çıkarıyorum zaten
Gynoferon benim ki:120:

eee güzel anneler neler yapıyorsunuz bakalım görüşmeyeli, ya buraya çok özlemişim iyi ki varsınız

fazey hosgeldin.iyilik sağlık,bulantı-kusma idare ediyoruz canım
sen nasılsın?

kızlar ben yine bi halt ettim bebişe yine kaıyafet aldım bugün değil aslında arefe günü aldım kargodaymış belki bugün gelirler
yine cicili bicili kız kıyafetleri aldım

doktor %100 kız bile demedi daha
kendime hakim olamıyorum özellikle alpinrosa bana gelince ne dicek kim bilir

tatlım benim oğlumda kullandığım ilaçtı o bunda ferrum verdi bende gece yatarken içtim fakat sabahtan beridir içim kalkıyo sürekli hafif bir bulantı ama kusamıyorumda

senin durumun hala düzelmedi değilmi ya
tatile gidecekmisin sen ?

canım içinden geliyorsa al valla benim kocam izin vermiyor şuan için birşey almamıza yavruma daha hiç birşey alamadım malesef

benimki izin veriyormu sanki
sadece birinden haberi var
diğerlerini sölesem iyi bi kavga ederiz

ya ben geçen bi zıbın alalım dedim hani kız yada erkek belli değil ya ona göre ikisine de olabilecek bir şey alalım dedim demez olaydım sonuç olarak yine almadık, ama almaya başlayınca kimse tutamaz beni

yok canım gitmicez biz tatile.vazgectik.kısa bi Antakya tatili yaptık işte bayramda.sıkısıgız biraz.gelecek yaza bebişimizle gidicez inşallah

ben düzelmiş gibiydim.yani az az aksamları bulanıyodu.2 haftadır çıkarma yoktu...3 gündür çıkarıyorum yine

aksama yemek yapmalıyım ve en büyük derdim bu su anda.

iyi canım ne olsun allaha şükür bizim öyle sorunlarımız oldum olası olmadı canım yavrum şimdiden üzmüyor annesini, onun dışında izne çıktım evdeyiz ve rahatız allah şükür

ohh maşallah size.evdesiniz de.dinlenin bol bol

ya ben geçen bi zıbın alalım dedim hani kız yada erkek belli değil ya ona göre ikisine de olabilecek bir şey alalım dedim demez olaydım sonuç olarak yine almadık, ama almaya başlayınca kimse tutamaz beni
benimde oğlum geçen bir çorap buldu yawrum kardeşime alalım illa dedi benimki inat etti onu bile almadı
ona bırakırsam bebek çıplak kalır ben o görmeden alıyorum sonra zamanı gelince aldım diye çıkarırım hiç bişicik diyemez iyiki varsın inetnet alışverişi

tatlım bu halde ne yemeği yaaaaaaaaaaaaa
neyseki benim yemek yapma derdim yok sende kocanı fena alıştırmışsın be gülüm bebeğin olunca nasıl yapcan yemek işini hem çalış hem gel bebekle ilgilen hem yemek yap kolaymı

doktor bana da % 100 kız demedi ama nedense tüm eşyalarını alasım var
bir sürü şey de aldık zaten inşallah kuzularımız bizi yanıtlmaz

doktor bana da % 100 kız demedi ama nedense tüm eşyalarını alasım var
bir sürü şey de aldık zaten inşallah kuzularımız bizi yanıtlmaz

inş. tatlım önce sağlık tabi ama bende yanılmak istemiyorum senin gibi

hani bi dolu şey hani o eklediklerinden başka varmı ????
bende kargodan bi gelsinlerde eklicem bakalım beğenecekmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…