hoşgeldin sende biz yawrumla iyiyiz çok şükür sen nasılsıneee güzel anneler neler yapıyorsunuz bakalım görüşmeyeli, ya buraya çok özlemişim iyi ki varsınız
arkadaşlar herkese merhaba,oldukça uzun bir ayrılığın ardından buradayım, sizleri çok özledim ve bir taraftan çalışıp bir taraftan geçmişi okumaya devam ediyorum. salı akşamı çıkıp yoğun bir programla pert oldum, şu anda 3 saatlik uykuyla gün biter mi hesapları içindeyim. k.v.'yi de gördük kendisi e burada bebek yok gibi duruyor dedi. ben de "ben sizi kandırdım yok bebek filan" dedim.
İstanbul grubu bensiz naapıyorsunuz bakıyım :) hafta arası yaparsanız size katılma ihtimalim yok, cumartesi de 15.30da çıkıyorum ama işyerim ikitellide yenibosnaya çok kolay ulaşabilirim.
bilim'cim evet ikili testte doktor söyledi kız bu dedi, bakalım şimdilik böyle sonra bir sürpriz çıkar mı karşımıza bilemem.
mide problemi sona eren arkadaşlara nasıl imreniyorum bir bilseniz. sağolsun midem az yağlı birşey yemeye göreyim ortalığı ayağa kaldırıyor ve hemen çıkarıyorum
hoşgeldin sende biz yawrumla iyiyiz çok şükür sen nasılsın
dün ilk kez kan ilacımı yuttum bugün sabah beridir midem tekrar bulanmaya başladı sanırım suçlu kan ilacım
bizde iyiyiz canım ağustos başında doktora gittiğimiz de herşeyin yolunda olduğunu söyledi, ikili testi yaptırmadım bu ay sonu gittiğimiz de dörtlü testi yaptırcaz inşallah, o zaman da herşey yolunda olur, benim mide bulantım hiç yoktu ama elevit diye bir hap verdi doktor o da bana hiç iyi gelmedi, acayip midemi bulandırıyor bence de tek suçlu ilaçlar:)
Geldim:) çok şükür iyi yavrum ama gene iki gun geride dört gun oldu.yuzfe 90 kız dedi:) bak biliodum ben:)secde pozisyonunda yatiyordu oyyy ense kslinligi faln solemedi ama iyi dedi kizlar ultrson kagidinda ne diye yaziyor bilen var mi kac olmasi lazim.doktorumu çok sevdim bebisin cd sinide verdi
kızlar merhaba... bugün dr dan geldim.. dr ense kalınlığı ve burun kemiği oluşmuş mu diye baktı. burun kemiğinin oluştugunu söyledi. ense kalınlığı için baya bi beni öksürttü bebek c şeklinde olması lazımmış.. iyi dedi sayı falan söylemedi. ultrason kağının herhangi bi yerinde yazıyo mu ki?? bu arada biz sormadan bebek kız olma ihtimali daha yüksek dedi ayy kızımız oluyo diye sewinirken vazgeçtim erkek diyorum şimdi de dedi. 1 hafta arayla cinsiyet değişeni duydum da 2 dk içinde duymamıştımyanii öğrenemedik gibi bi şey :)) hepimizin hakıında hayırlısı inşallah.. bi de kızlar bana sadece elevit verdi. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz???
bak işte ya kızın ya oğlun olacak doktor söylemiş iştekızlar merhaba... bugün dr dan geldim.. dr ense kalınlığı ve burun kemiği oluşmuş mu diye baktı. burun kemiğinin oluştugunu söyledi. ense kalınlığı için baya bi beni öksürttü bebek c şeklinde olması lazımmış.. iyi dedi sayı falan söylemedi. ultrason kağının herhangi bi yerinde yazıyo mu ki?? bu arada biz sormadan bebek kız olma ihtimali daha yüksek dedi ayy kızımız oluyo diye sewinirken vazgeçtim erkek diyorum şimdi de dedi. 1 hafta arayla cinsiyet değişeni duydum da 2 dk içinde duymamıştımyanii öğrenemedik gibi bi şey :)) hepimizin hakıında hayırlısı inşallah.. bi de kızlar bana sadece elevit verdi. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz???
evet sanırım hep bu ilaçlar çünkü ben düzelmiştim midem yani baya düzelmiştihoşgeldin sende biz yawrumla iyiyiz çok şükür sen nasılsın
dün ilk kez kan ilacımı yuttum bugün sabah beridir midem tekrar bulanmaya başladı sanırım suçlu kan ilacım
bizde iyiyiz canım ağustos başında doktora gittiğimiz de herşeyin yolunda olduğunu söyledi, ikili testi yaptırmadım bu ay sonu gittiğimiz de dörtlü testi yaptırcaz inşallah, o zaman da herşey yolunda olur, benim mide bulantım hiç yoktu ama elevit diye bir hap verdi doktor o da bana hiç iyi gelmedi, acayip midemi bulandırıyor bence de tek suçlu ilaçlar:)
Ense kalınlığının 2,5 olması lazım en fazla
Merhaba diyip kaçıyorum çok yoğunum
kronikkkkkkkkkkkkk nerdesin gülüm
istanbulda oteller halamı yoğun yaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba hamişler nasılsınız bakalım bende hala devam eden kuyruk sokumu ağrısı var oturamıyorum uzanayım diyorum o da yok artık yan yatıyorum bu arada bebeklerinin hareketlerini hisssedenler olmuş bende hissediyorum birkaç gündür kaç kilo aldınız şimdiye kadar:)
kızlar merhaba... bugün dr dan geldim.. dr ense kalınlığı ve burun kemiği oluşmuş mu diye baktı. burun kemiğinin oluştugunu söyledi. ense kalınlığı için baya bi beni öksürttü bebek c şeklinde olması lazımmış.. iyi dedi sayı falan söylemedi. ultrason kağının herhangi bi yerinde yazıyo mu ki?? bu arada biz sormadan bebek kız olma ihtimali daha yüksek dedi ayy kızımız oluyo diye sewinirken vazgeçtim erkek diyorum şimdi de dedi. 1 hafta arayla cinsiyet değişeni duydum da 2 dk içinde duymamıştımyanii öğrenemedik gibi bi şey :)) hepimizin hakıında hayırlısı inşallah.. bi de kızlar bana sadece elevit verdi. sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz???
hoşgeldin sende biz yawrumla iyiyiz çok şükür sen nasılsın
niye kandırıyorsun sende koca kadını
hadi hayırlısı bakalım
eee güzel anneler neler yapıyorsunuz bakalım görüşmeyeli, ya buraya çok özlemişim iyi ki varsınız
fazey hosgeldin.iyilik sağlık,bulantı-kusma idare ediyoruz canım
sen nasılsın?
bbilimcan benimde midemi bulandırıyor ilacı alalı 2 hafta olcak 3 tane içtim daha....içtikten 15-20 dk snra çıkarıyorum zaten
Gynoferon benim ki:120:
fazey hosgeldin.iyilik sağlık,bulantı-kusma idare ediyoruz canım
sen nasılsın?
kızlar ben yine bi halt ettim bebişe yine kaıyafet aldım bugün değil aslında arefe günü aldım kargodaymış belki bugün gelirler
yine cicili bicili kız kıyafetleri aldım
doktor %100 kız bile demedi daha
kendime hakim olamıyorum özellikle alpinrosa bana gelince ne dicek kim bilir
canım içinden geliyorsa al valla benim kocam izin vermiyor şuan için birşey almamıza yavruma daha hiç birşey alamadım malesef
benimki izin veriyormu sanki
sadece birinden haberi var
diğerlerini sölesem iyi bi kavga ederiz
tatlım benim oğlumda kullandığım ilaçtı o bunda ferrum verdi bende gece yatarken içtim fakat sabahtan beridir içim kalkıyo sürekli hafif bir bulantı ama kusamıyorumda
senin durumun hala düzelmedi değilmi ya
tatile gidecekmisin sen ?
iyi canım ne olsun allaha şükür bizim öyle sorunlarımız oldum olası olmadı canım yavrum şimdiden üzmüyor annesini, onun dışında izne çıktım evdeyiz ve rahatız allah şükür
benimde oğlum geçen bir çorap buldu yawrum kardeşime alalım illa dedi benimki inat etti onu bile almadıya ben geçen bi zıbın alalım dedim hani kız yada erkek belli değil ya ona göre ikisine de olabilecek bir şey alalım dedim demez olaydım sonuç olarak yine almadık, ama almaya başlayınca kimse tutamaz beni
tatlım bu halde ne yemeği yaaaaaaaaaaaaayok canım gitmicez biz tatile.vazgectik.kısa bi Antakya tatili yaptık işte bayramda.sıkısıgız biraz.gelecek yaza bebişimizle gidicez inşallah
ben düzelmiş gibiydim.yani az az aksamları bulanıyodu.2 haftadır çıkarma yoktu...3 gündür çıkarıyorum yine
aksama yemek yapmalıyım ve en büyük derdim bu su anda.
ohh maşallah size.evdesiniz de.dinlenin bol bol
kızlar ben yine bi halt ettim bebişe yine kaıyafet aldım bugün değil aslında arefe günü aldım kargodaymış belki bugün gelirler
yine cicili bicili kız kıyafetleri aldım
doktor %100 kız bile demedi daha
kendime hakim olamıyorum özellikle alpinrosa bana gelince ne dicek kim bilir
doktor bana da % 100 kız demedi ama nedense tüm eşyalarını alasım var
bir sürü şey de aldık zateninşallah kuzularımız bizi yanıtlmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?