lepicim selam,
ben de geçen hafta alışveriş yaptım da rahat ettim. gebe,ebrumaternity ya da hellklar gibi markalara bakabilirsin, ben butikten giydim denedim bir kaç parça aldım ama internetten de alınabiliyor.lcw nin bodylerini söylediğin iyi oldu, sonbaharda uzun kollu da lazım olacak. aldıklarını güle güle giy canım...
çatlak konusuna gelince karnımda değil ama bacağımın üst kısmında çatlak gördüm önceden de var mıydı bilmiyorum, şimdi karın ve basen bölgesine her gün eczaneden aldığım bir çatlak kremini uyguluyorum.
vişneli limonlu olursa dondurmaya asla hayır demem
mide yanmasına 10 numara geliyor
diğerleri bana da hiç cazip gelmiyor
ama o limon bıraksalar kabuğu ile yiyeceğim ama tansiyon düşürüyor diye yiyemiyorum fazla
benim zaten tansiyon yerlerde
bakalım sende ne çıkacak bunlar doğru mu?
Tansiyonun düşükse su tüketimini arttır canım, düzene giriyor.
üç gündür girmediğim mağaza kalmadı
kendime göre doğru düzgün bişi bulamıyorum
pantolonların bazısı sıkmaya başladı
hadi onu geçtim
göbeğim belli oluo dar giyemiyorum garip gelio bana
dedim bi iki bişi alıyim
yok yok uygun bişi yok
kotondan bi gömlek aldım 3 gün onu giydim resmen bayramlık çocuk gibi
vee dünde lcw den ilk hamile body mi aldım
düz siyah omuzları pullu işlemeli
en azından giydim mi göze batmaz göbeğim
bu ayın sonu giyerim heralde bi sevemedim ben geliom bebek yüklenio gibi yazılı tişörtlere bana bakarlar gibi gelio
hoş şimdiden göbeğime bakmaya başladılar
kocamda telkinde bulunuo tabi göbeğin görüncek hamilesin sen diyehenüz hazır değilim bu fikre Allahtan pırt diye bi gecede çıkmıolar
karnım iki gündür çok gerilio özellikle akşamları
rüyamda iki tane çatlağımın oluştuğunu gördüm rüya değil kabustu
kesin çatlicam biliyorum da
Kızlar Çin takvimine baktınız mı? çocukların tahmini cinsiyetleri için. Genelde tutuyor bu tablo...
vişneli limonlu olursa dondurmaya asla hayır demem
mide yanmasına 10 numara geliyor
diğerleri bana da hiç cazip gelmiyor
ama o limon bıraksalar kabuğu ile yiyeceğim ama tansiyon düşürüyor diye yiyemiyorum fazla
benim zaten tansiyon yerlerde
bakalım sende ne çıkacak bunlar doğru mu?
Bayram sonrası herkez iyidir inş. Bende ne göbek çıktı, ne bulantı, ne iştah artması. Bu hamileleliğimi zaten 7,5 haftalıkken öğrendim. Hamile miyim şoku arasında çocuğuda bir kere gördüm. Bu cumartesi inşallah tekrar göreceğim. Sizin yorumları okuyunca acaba benim çocuk yerinde duruyomu ki diye şüphe etmeye başladım :18::18::18:
valla sivilceler aldı başını gitti ergen oldum resmen hiç abartmıyorum inan
e tatlıyı seven ben yüzxüne bakmaz oldum sadece meyvede seviyorum
bakalım 3 hafta sonra doktordayım söyler heralde artık
çatlicam yoksa meraktan
tansiyon için sık sık ye deniyor suyu bl içecekmişsin burda bi hemşire demişti bana
ya çok da pahalı bişeyler almak istemiyrum o mağazalar pahalı mıdir ki??
saolasın canım sen de güle güle giy
benim bacaklarımda popomda var çatlak gençlikten kalma
eğilimim var yani
çatlağın kırmızı ya da morsa yeni demektir
eski çatlaklar beyaz oluo
lierac kullanıyorum ben de
bi de banyodan çıkmadan ıslakken bebe yapı sürüyorum
inşallah minimum çatlarız
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben gece rüyamda bebişimi gördüm. Bi kızdı. Ama tüm elbiseleri, yatağı her şeyi maviydi))) Ama çoook güzeldi))) Dr randevum gelse de artık öyrensem bebişimin cinsiyetini:18::18::18:
bende hep rüya görüyorumm ya kız oluyor bebek ya erkek 1 kızım varr nolcak bakalım kısmett .
Günaydın canlarım, kaymaklı ballarım, nutallalarımmmm
yARIN 14+0 haftalık oluyorum yani 14 mü yoksa 15.haftamı kafam karışık aydınlatıınn benii Canlarrr
tam 14 haftalık oluyorsun canım. 14+6 dan sonra 15 haftalık olmuş olacaksın...
günaydın hatunlar,nasılsınız bakalım nası gidiyor bayram sonrası ilk iş günü??? sizlerle muhabbeti çok özledim...bebeklerini hissedenler eğer gerçekten bebekse şanslısınız diyelim ama ben hala onların bebek olmadığını idda ediyorm neyse:) bende ne göbek çıkması ne de seyirme var...hatta çikolata yedim tiksine tiksine belki hareket olur diye ama tık yok...ya evladıma bir şey oldu yada ben böyle sakin bir süreç geçirecem artık neyse nee elimden ne gelir tembel benim hatun:) kızlar göbeğim yok yaa göbeğimmmm nie yaaaa....sertleşme bile yok anlamadım beni mi kandırıyorlar:))))))))))
neyse ben biraz geçmişi okuyayım bakalım neler kaynattınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?