2014 Şubat Anneleri

ya çok da pahalı bişeyler almak istemiyrum o mağazalar pahalı mıdir ki??
saolasın canım sen de güle güle giy
benim bacaklarımda popomda var çatlak gençlikten kalma
eğilimim var yani
çatlağın kırmızı ya da morsa yeni demektir
eski çatlaklar beyaz oluo
lierac kullanıyorum ben de
bi de banyodan çıkmadan ıslakken bebe yapı sürüyorum
inşallah minimum çatlarız

Tansiyonun düşükse su tüketimini arttır canım, düzene giriyor.

bende dün biraz yoruldum bi akraba ev taşıdı ona gittik çay götürdük gitmiştkende boş durmadım mutfak yerleştirdik biraz karnım acayip sertleşti bi ara af edersiniz vajina ağrısı oldu adet olacakmışım gibi hissettim korktum biraz uzandım geçti sonra neyseki

Kızlar Çin takvimine baktınız mı? çocukların tahmini cinsiyetleri için. Genelde tutuyor bu tablo...

takvime göre kız
doktora göre daha erken
benim istediğim erkek
içimden geçen kız

valla sivilceler aldı başını gitti ergen oldum resmen hiç abartmıyorum inan
e tatlıyı seven ben yüzxüne bakmaz oldum sadece meyvede seviyorum
bakalım 3 hafta sonra doktordayım söyler heralde artık
çatlicam yoksa meraktan
tansiyon için sık sık ye deniyor suyu bl içecekmişsin burda bi hemşire demişti bana

bende de ne bulantı oldu ne de iştah hiç anlamadım hamileliğimi şimdi biraz iştahım açıldı göbek dersen o da pek yok önde küçücük bi ayva göbeği tombikkus arkadaşla aynıyız sanırım onu görünce bende benim bebek burdamı acaba diye düşünmeye başladım :)

benimde bayramda bir tane daha çıktı ergenlik sivilcem :2::2:
bol su tüketiyorum bir kısmı çıkıyor bir kısmı kalıyor kaldığı kadar artık

takvime göre kız
doktora göre daha erken
benim istediğim erkek
içimden geçen kız

:) en önemliside hisler galiba, annelerin tahminleri genelde çıkıyor. Benim ki de kız çıkıyor, bakalım hayırlısı. Sen gittiğin ilk muayenede, bende bikaç haftaya öğreniriz cinsiyetleri inş.

aşırı pahalı değil aslında, gömlekler 50-70, pantolonlar 90-100 civarı, elbiseler de yine 100 civarı. internette daha indirimli oluyor, butikte deneyip internetten satın almak lazım...zaten pantolon 1 tane alınsa yeter,
çatlak konusuna gelince aynı canım benim de kalça kısmında çatlak var ergenlik döneminde olmuştu, bacağımdaki çatlağın rengi beyaz demek ki o da eskiden oluşanlardan

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben gece rüyamda bebişimi gördüm. Bi kızdı. Ama tüm elbiseleri, yatağı her şeyi maviydi))) Ama çoook güzeldi))) Dr randevum gelse de artık öyrensem bebişimin cinsiyetini:18::18::18:

Günaydın canlarım, kaymaklı ballarım, nutallalarımmmm

yARIN 14+0 haftalık oluyorum yani 14 mü yoksa 15.haftamı kafam karışık aydınlatıınn benii Canlarrr

bende hep rüya görüyorumm ya kız oluyor bebek ya erkek 1 kızım varr nolcak bakalım kısmett .

merhaba kızlar bayram süresince giremedim herkesin bayramı güzel geçmiştir inşallah haftaya gidicem bende dr geçmişe bi göz atayım

günaydın hatunlar,nasılsınız bakalım nası gidiyor bayram sonrası ilk iş günü??? sizlerle muhabbeti çok özledim...bebeklerini hissedenler eğer gerçekten bebekse şanslısınız diyelim ama ben hala onların bebek olmadığını idda ediyorm neyse:) bende ne göbek çıkması ne de seyirme var...hatta çikolata yedim tiksine tiksine belki hareket olur diye ama tık yok...ya evladıma bir şey oldu yada ben böyle sakin bir süreç geçirecem artık neyse nee elimden ne gelir tembel benim hatun:) kızlar göbeğim yok yaa göbeğimmmm nie yaaaa....sertleşme bile yok anlamadım beni mi kandırıyorlar:))))))))))

neyse ben biraz geçmişi okuyayım bakalım neler kaynattınız???

tam 14 haftalık oluyorsun canım. 14+6 dan sonra 15 haftalık olmuş olacaksın...

benim bildiğim 14+1 olduğunda 14 ü bitirmiş 15 in içinde oluyorsun
yani bitirdiğin değil içinde olduğun haftayı söylüüyorsun
nettede bu şekilde haftaları ayırmışlar

günaydın kızlar nasılsınız tatilde bitti inşallah hepinizin tatili güzel geçmiştir..aranızda bebişini hissedenler varmış keşke bende hissetsem dört gözle bekliyorum benimde karnım çıktı görenler diyo ne güzel çıkmış diye çok mutlu oluyorum göbiş değil o bebiş son 2 gündür kasık ağrılarım arttı ama bugün daha iyiyim..akşama kontrolüm var özledim meleğimi inşallah iyidir doktordan sonra haber veririm zaten..

Bazılarının iç karnı geniş oluyormuş canım. Herkesin göbeği bir olmuyor ki.. Ben 2. bebeğime hamileyken aynı okulda 5 hamileydik ve doğum tarihlerimiz de çok yakındı. Hepimizin göbişleri çok farklıydı. Mesela bir arkadaş benden önce doğurdu ama hamile olduğunu anlamazdın bile. benimki 2 metre önden gider, öbürü 9 aylıkken 6 aylık gibi.. Gerçi insan hamileyken belli olsun istiyor göbişi olsun istiyyor. İnşallah çıkar en kısa zamanda göbişin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…