- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
biz napcaz bakalım doğum işini.evet evet sezeryan olacak zaten
bana diyorki doğum anomolilerinin nedeni normal doğummuş
tövbe yarabbim dedim içimden
SunShine bak muzun besin değerleri canım
100 gr. soyulup dilimlenmiş taze muz yaklaşık 85 kaloridir ve içerdiği besin değerleri şöyle sıralanabilir:
1,1 gr. protein
22.2 gr. karbonhidrat
0 kolesterol
0,2 gr. yağ
0,5 gr. lif
26 mgr. fosfor
8 mgr. kalsiyum
0,7 mgr. demir
1 mgr. sodyum
370 mgr. potasyum
33 mgr. magnezyum
190 IU A vitamini
0,05 mgr. B1 vitamini
0,06 mgr. B2 vitamini
0,7 mgr. B3 vitamini
0,5 mgr. B6 vitamini
7 mgr. C vitamini
10 mcgr. folik asit
7 mgr. C vitamini
0,4 mgr. E vitamini
Kaynak: Muz ve Sağlık için Faydaları - MsXLabs
dediğim gibi potasyum oranı çok yüksek magnezyum oldukça düşüktür
Eki Görüntüle 776850
Zaten kilolu hamile kaldığımı söylemiştim ama bu kadar sürede göbeğin bu kadar çıkacağı aklıma bile gelmezdi.Normalde şişman ama göbeksizlerdendim artık hem şişman hem göbekliyim
Kızlar gülmeyin valla ben de gülerim
Eki Görüntüle 776850
Zaten kilolu hamile kaldığımı söylemiştim ama bu kadar sürede göbeğin bu kadar çıkacağı aklıma bile gelmezdi.Normalde şişman ama göbeksizlerdendim artık hem şişman hem göbekliyim
biz napcaz bakalım doğum işini.
muz bende çok yedim başlarda yararı çok var ama sindirim sıkıntısı olan bence yemesin valla ortadan ikiye çatlar
ben oğlumu normal doğurdum bunuda inş. normal yaparım öyle düşünüyorum yani
bence öyle çok korkulacak bişi değil normal doğum
maşallah ya çok güzel çıkmış kocaman olmuş
sen hamile kıyafetlerine terfi et artık
maşallah tatlım neyine gülcezçok tatlı görünüyor göbeğin benimkide bunun az biraz küçüğü şuanda
foto makinası olsa çekcektim aslında ama yok yanımda
günaydın laurana hoşgeldin:)
ilk iş günü yoğun değil çok şükür,
aklından bir şey geçirme bak her şey yolundadır, ben de daha bir sey hissedemiyorum...
canım senin kızın olacak ya kalçan, basenlerin büyüdü mü?
Eki Görüntüle 776850
Sağolasın canım sorma kocaman oldu ki zaten üstümde ki hamile tshirtü başka türlü olmuyor
Sağolasın hayatım da ne bileyim ben ya böyle görünce komik geldi
Olunca çek çünkü ben senin göbeğini de çok merak ediyorum
canım muzda en çok magnezyum değil potasyum var sen yanlış biliyo olmayasın
Eki Görüntüle 776850
maşallah yavyummmmmmniye gülelim ki cok tatlı görünüyosun....
iştahlandırıyosunuz adamı eve gidip foto çekip yüklicem
benim göbiş bu kadar değil ama bu arada beden de hala değişiklik yok göbiş cıkmıs olsada..bayramda bi elbise aldım 34 beden
sabahta 47.7 geldim
boşver büyüsün maşallah
bende son halimi albüme ekledim
canım maşallah çok güzle görünüyor, hem gülünecek bir durum yok nede olsa hepimiz aynı durumdayız, ben de kilolu hamile kalanlardanım ama daha bişey çıkmadı yani kendimden gelen göbek dışında
ay aslında çekirdek çok iyi gelir ben normaldede yemem yağlı diye ya çok sivilce yapıyo bende ama yesemmi bilemedim şimdi severim ama yemem normalde fakat şimdi bi değişiklikmi yapsam bilemedim :44::44::44:o diilde...
şu avatar nasıl değişiyordubulamadım da bulamadım..
bi de bi de kızlar faceboook grubuna nasıl giriyorduk
Bu arada bi de öneri..GEBE'nin internet sitesi de varmış, üstelik bir de orada da indirim varmış...outlet kısmı filan, evet ucuz değil maalesef ama arada uygun bir şeyler çıkabilir tavsiye ederim
ya kızlar canımın çok çektiği bişey yok diyordum ki...bu aralar sıklıkla ay çekirdeği istediğimi fark ettim ve de yiyiorum da! tuzlu tuzlu iyi geliyor sanki o halsizliğime.. ama şimdi işteyim masama koyup yiyesim var çıkr çıkır ama olmaz tabi
size bir mini havadis daha, benim saçlarım çok uzamıştı şu hurafelerden kendimi alamıyor ve saçlarımı ancak uçlarından kestiriyordum..derken haftasonu annem bizde, kadın kalacak bi süre onu kuaföre götürdüm boyaya, kızımın da saçları çok cansızlaşmıştı onu da kestiririm dedim, kızın saçını bi beğendim dedim aynısından istiyorum bende böylece neredeyse omuz hizasından az yukarıda kestirdim saçları...o vitaminsiz görüntüm gittti çok şükür, şu dönem bulantı, kusma kabızlık kendimden sıkılmıştım bu saç değişikliği biraz iyi geldi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?