2014 Şubat Anneleri

bende önceden her gün 1 çikolata ve cips yerdim
ilk kez bugün cips e gözüm takıldı aldım çikolata zaten hiç yiyemiyorum.
çocuk dediğin abur cubur sever bizimki hiç sevmiyor

Bu dediğini unutma. 1 yaşından sonra cozutacak nasılsa.
Anne onu da alalım anne bunu da alalım. Olmaz var evde dersen bakkalı ayağa kaldıracak

aynen meyveye devam,

paketli gıdaları hem hamilelik hem de emzirme döneminde eve sokmamak gerekiyor.hatta çocuk küçükken de eve almamak lazım. bizim arkadaşın oğlunun bakıcısı çocuk kahvaltı etmeyince cips veriyormuş, şimdi çocukcağız gördüğü tüm cipslere saldırıyor

aaa nerde çıkmış kıs şaşırıdm ben burda görmedim daha çııkmışsada ben görmedim yani
olurmu kıs ben alır gönderirim bir göreyimde satıldığını ama 20 tl çok be canım
bu sene dolu vurdu eğer ondan arttıysa o kadar bilmiyorum yoksa kilosu en çok 7-8 tldir sanırım

Anne onu da alalım anne bunu da alalım. Olmaz var evde dersen bakkalı ayağa kaldıracak

biz çok kavga ederiz çünkü bende çok seviyorum
ben yicem ben yicem diye jelibon , çikolata zararlı ne varsa bayılırım bu çocuk beni adam etti yiyemiyorum şimdi

keşke canım

valla benimkide sevmiyor çikolata falan yiyemiyorum hiç.geçenlerde bi kaç kez twister var ya algida..onu istedi canım.ondan yedim.abur cubur olarak...

twister favorimdi şimdi yaz buz limonlu portakallı
hatta akşam giderken yine stok ederim

7-8 mi...öleyse eşim 10 kilo falan ister hemen yollayalım parasını der.öbr türlü olmaz.bebişlerimiz olcak...paraya ihtiyacımız var...size misafir gelirim ben gelecek yaz o zamn alırsın sen bana

Son düzenleme:

ben normalde kendimde cips yemem bizim eve cips girmez yani
cips ve kola girmeyen evlerdendir bizimkisi bizim oğlanda alışmadı ondan
şimdi bazen arada sırada bişeye ödül olarak yada biri alırsa cips yiyor oda senede 7 yi geçmez ve şuanda 5 yaşında

7-8 mi...öleyse eşim 10 kilo falan ister hemen yollayalım parasını der.öbr türlü olmaz.bebişlerimiz olcak...paraya ihtiyacımız var...size misafir gelirim ben gelecek yaz o zamn alırsın sen bana

bek şimdi burdaki bi arkadaşa sordum fıstık çıkmışmı deidm oda gördüm satılıyordu dedi bayrdam görmüş 15TLmiş kilşosu ama dahada düşer haftaya falan ben haftaya mersine gidicem tatile otobandan gitmesek uğrar sana verirdim bi yerden

o yetiştirmeye bağlı tatlım ya
daha oğlumde öyle hareket görmedim ben
markete girmden önce anlaşırız biz bir paket hakkı vardır ne alacaksa bir paket ha cips kola gibi şeylerde yasak
bi paket bişi alır çıkarız bazen bişi daha ister derimki ozaman elindekini bırak hangisi olduğuna karar ver ona göre birini bırakır işte

ayyy öle bişi olursa cok sevinirim.otobanın bizim evin ordan cıkısı var.tekrar da girişi tabi.cok yakın ordan bi çıkıverirsiniz 5 dk olmamı....bizde eşimde geliriz oraya öle bişi olursa hhihihii

ya da vaktiniz olursa bi cayımı kahvemi için

Son düzenleme:

Ozledim seni bilimim seninde gozlerin beni aradimi :) bizim en yogun oldugumuz zaman eylul ve ekim. Ramazan bitti ipini koparan istanbula geliyor artik :) ne aldin gene :)

Son düzenleme:
ben çok sevinirim ama eşim ne der bilmiyorum öyle çok girişken biri değildir o birde sabah çok erken çıkıcaz yola pazar günü giderken görüşmek zor yani

Son düzenleme:
ben çok sevinirim ama eşim ne der bilmiyorum öyle çok girişken biri değildir o birde sabah çok erken çıkıcaz yola pazar günü giderken görüşmek zor yani

hayırlısı o zamn tatlım.siz sag salim gidin de gideceğiniz yere yeter bana

Son düzenleme:

Maşallahlar alkışlar oğluna o zaman. :))))

Maşallahlar alkışlar oğluna o zaman. :))))

sağol tatlım inş. sizin veletlerde böyle olur ama dediğim gibi yetiştirmeyle ilgili şimdi burdan ukalalık yapmak istemem ama bişiyi çocuk ağladığında yaparsan çocuk herzaman ağlamaya alışıyor zaten yapabileceğin şeyleri çocuk ağlamadan 2.3.kez istemeden yapmak veya vermek gerek
ama yapamayacağın şeyleride çocuk nekadar ağlarsa ağlasın yapmamak veya vermemek gerek
bazı anneleri görüyorum bişi istiyo çocuk önce hayır diyo sonra çocuk bağrıp çağrınca ağlayınca veriyor onu e zaamanda çocuk onu huy ediniyor nasıl olsa ağlayınca oluyor diye düşünüyor

Bende seninle aynı fikirdeyim canım.
Nasıl alışırsa öyle gidiyor. Bende aynı şeyi uygulamayı planlıyorum. Hele bi doğsun da.
Hatta sırf annem kıyamaz her istediğini yapar diye işi bırakıp kendim bile bakabilirim 1-2 sene.

inan bu kıyamayıp her istediğini yapan ne kadar zararlıysa sırf terbiye olsun diye hiç bi dediğini yapmayanda (sevgili kayınvaldeciğim böyledir) o kadar zararlı hatta daha çok zararlı çocuk ya pısırık oluyor (görümcemin ilk çocuğu) yada asi (görümcemin ikinci çocuğu)
ve kendin bakmak gerçekten en iyisi
yada bakacak kişiye müdahele edebileceksin annene edersin büyük ihtimal ama kayınvaldeye zor çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…