bende önceden her gün 1 çikolata ve cips yerdim
ilk kez bugün cips e gözüm takıldı aldım çikolata zaten hiç yiyemiyorum.
çocuk dediğin abur cubur sever bizimki hiç sevmiyor
Gebelikten önce aile boyu cipsi tek başına yiyen ben şuan ağzıma süremiyorum. Çok ağır geliyor. Gözüm hep karpuz kavun şeftalide. Soğuk şeyler arıyorum sürekli. Böyle devam eder de çok kilo almam umarım.
keşke yemeseydim bende
cıktı ki burda kilosu 20 tl
altın mı satıyolar anlamadım ki.
gecen yarım kilo aldım ama ona da başlayınca durduramıyosun kendini.tadına doyum olmuyo.valla kuzum parasını hemen gönderirim orda daha ucuzsa.sende kargoya veriverirsin artık
Bu dediğini unutma. 1 yaşından sonra cozutacak nasılsa.
Anne onu da alalım anne bunu da alalım. Olmaz var evde dersen bakkalı ayağa kaldıracak
keşke canım
valla benimkide sevmiyor çikolata falan yiyemiyorum hiç.geçenlerde bi kaç kez twister var ya algida..onu istedi canım.ondan yedim.abur cubur olarak...
aaa nerde çıkmış kısşaşırıdm ben burda görmedim daha çııkmışsada ben görmedim yani
olurmu kıs ben alır gönderirim bir göreyimde satıldığını ama 20 tl çok be canım
bu sene dolu vurdu eğer ondan arttıysa o kadar bilmiyorum yoksa kilosu en çok 7-8 tldir sanırım
aynen meyveye devam,
paketli gıdaları hem hamilelik hem de emzirme döneminde eve sokmamak gerekiyor.hatta çocuk küçükken de eve almamak lazım. bizim arkadaşın oğlunun bakıcısı çocuk kahvaltı etmeyince cips veriyormuş, şimdi çocukcağız gördüğü tüm cipslere saldırıyor
biz çok kavga ederiz çünkü bende çok seviyorum
ben yicem ben yicem diye jelibon , çikolata zararlı ne varsa bayılırım bu çocuk beni adam etti yiyemiyorum şimdi
twister favorimdi şimdi yaz buz limonlu portakallı
hatta akşam giderken yine stok ederim
7-8 mi...öleyse eşim 10 kilo falan ister hemen yollayalım parasını der. öbr türlü olmaz.bebişlerimiz olcak...paraya ihtiyacımız var...size misafir gelirim ben gelecek yaz o zamn alırsın sen bana
Bu dediğini unutma. 1 yaşından sonra cozutacak nasılsa.
Anne onu da alalım anne bunu da alalım. Olmaz var evde dersen bakkalı ayağa kaldıracak
bek şimdi burdaki bi arkadaşa sordum fıstık çıkmışmı deidm oda gördüm satılıyordu dedi bayrdam görmüş 15TLmiş kilşosu ama dahada düşer haftaya falan ben haftaya mersine gidicem tatile otobandan gitmesek uğrar sana verirdim bi yerden
bak işte ya kızın ya oğlun olacak doktor söylemiş işte
usgde yazmaz sanırım tatlım ikili test istediği bir kağıt varsa onda yazabilir bizimki onda yazıyordu
kronikkkkkkkkkkkkk nerdesin gülüm
istanbulda oteller halamı yoğun yaaaaaaaaaaaaaaa
ben çok sevinirim ama eşim ne der bilmiyorum öyle çok girişken biri değildir o birde sabah çok erken çıkıcaz yola pazar günü giderken görüşmek zor yaniayyy öle bişi olursa cok sevinirim.otobanın bizim evin ordan cıkısı var.tekrar da girişi tabi.cok yakın ordan bi çıkıverirsiniz 5 dk olmamı....bizde eşimde geliriz oraya öle bişi olursa hhihihii
ya da vaktiniz olursa bi cayımı kahvemi için
aradı tabi aramazmı ne aldımı gelince eklicem diğer topike ama hala gelmedi kargo bugün çok yoğunlar herhalde yarın gelir belkidebak işte ya kızın ya oğlun olacak doktor söylemiş işte
usgde yazmaz sanırım tatlım ikili test istediği bir kağıt varsa onda yazabilir bizimki onda yazıyordu
Ozledim seni bilimim seninde gozlerin beni aradimi :) bizim en yogun oldugumuz zaman eylul ve ekim. Ramazan bitti ipini koparan istanbula geliyor artik :) ne aldin gene :)
ben çok sevinirim ama eşim ne der bilmiyorum öyle çok girişken biri değildir o birde sabah çok erken çıkıcaz yola pazar günü giderken görüşmek zor yani
o yetiştirmeye bağlı tatlım ya
daha oğlumde öyle hareket görmedim ben
markete girmden önce anlaşırız biz bir paket hakkı vardır ne alacaksa bir paket ha cips kola gibi şeylerde yasak
bi paket bişi alır çıkarız bazen bişi daha ister derimki ozaman elindekini bırak hangisi olduğuna karar ver ona göre birini bırakır işte
ben çok sevinirim ama eşim ne der bilmiyorum öyle çok girişken biri değildir o birde sabah çok erken çıkıcaz yola pazar günü giderken görüşmek zor yani
hayırlısı o zamn tatlım.siz sag salim gidin de gideceğiniz yere yeter bana
evet canım hayırlısı
birde kaynanmla düştümü arkamıza bi tatile gidicez güya onlarda gelecekmiş bekli güya kafa dinlemeye gidiyorum tatile
Maşallahlar alkışlar oğluna o zaman. :))))
sağol tatlım inş. sizin veletlerde böyle olur ama dediğim gibi yetiştirmeyle ilgili şimdi burdan ukalalık yapmak istemem ama bişiyi çocuk ağladığında yaparsan çocuk herzaman ağlamaya alışıyor zaten yapabileceğin şeyleri çocuk ağlamadan 2.3.kez istemeden yapmak veya vermek gerek
ama yapamayacağın şeyleride çocuk nekadar ağlarsa ağlasın yapmamak veya vermemek gerek
bazı anneleri görüyorum bişi istiyo çocuk önce hayır diyo sonra çocuk bağrıp çağrınca ağlayınca veriyor onu e zaamanda çocuk onu huy ediniyor nasıl olsa ağlayınca oluyor diye düşünüyor
Bende seninle aynı fikirdeyim canım.
Nasıl alışırsa öyle gidiyor. Bende aynı şeyi uygulamayı planlıyorum. Hele bi doğsun da.
Hatta sırf annem kıyamaz her istediğini yapar diye işi bırakıp kendim bile bakabilirim 1-2 sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?