2014 Şubat Anneleri

Yemek yediğim günleri özledim yaaaa.... temizlik mevzusunda süpürgeyi ve ütüleri kocam yapıyor sağolsun. kalanı ben viledayla alıveriyorum. örtü filan bulundurmadığımdan öyle bir sorunum yok şükür. :)

canım günaydınnnnnn bebişinn güle güle kullansınnnnnnnnnnn yerim ben onuuuuuuuuuu

bak sen uyanığa...alacağın varsa da alma bi süre kuzum ,yaptır bir süre daha

iyiyim cok şükür bugün lepicim....bulantı kusma devam ama eskisi kadar değil ona şükrediyorum

baya da büyüdü bebeğin aslında geçer yakında bulantıların inşallah
zorlamadan ye yemeğini de

haha demek zorlarken pırtlattın pantolonu

benim kocam yeri siler süpürür
evin tozunu ben alırım mutfağı ben toplarım
camı ben silerdim artık silmiyom
benimkinda yüksek fobisi var azcık camları pislik götürüo yani
amaan canım saolsun napiyim
ayy ben bayılıom öyle temizlik yapan adama
helal olsun diom
görseler nolcak:)
bi defa pala bıyık bi amcayı silerken görmüştüm vay be demiştim

Günaydın güzeller Ayyyy memleket teyimya aksam kuzenlerle oturduk çok fena kuru yemiş yedim puuu bana:)

prolet eşinin üstüne bi bacı kıyafeti ayarla başına yazma falan taksın kimse tanımaz ozaman cam silerken herkes kadın aldın sanır

İyi fikir ama benim herif hep kirli sakallı onu napcaz

Bizim ki de sadece süpürge tutup merdivenleri silerdi artık hepsine alışıyor mecburen.
Bakalım doğumdan sonra da gelir inşallah devamı

Bizim ki de sadece süpürge tutup merdivenleri silerdi artık hepsine alışıyor mecburen.
amannnnnn hormonları bozuk kadınmı yok

Günaydın güzeller Ayyyy memleket teyimya aksam kuzenlerle oturduk çok fena kuru yemiş yedim puuu bana:)

ne güzel kuru yemiş çok faydalı ki işte
spse o e bebekteki mevlüt takımını aldım geldi çok güzel çıktı hanü sende bakmıştın ya işte onlardan aldım diğer topiğe resmini koydum

Selamm annişlerr.bugun GYNO Ferro Sanol tablete başladıımm.bazen kasıklarım karnım geriliyor size oluyormu.özellikle gece uyurkenn kuzumm bir yerde toplanıyor sankii..acaba yatma pozisyonumdan rahatsız mı oluyordur :))

yapar yapar
benimki normalde de yapardı şimdide ypaıo
cam silmeme kızardı zaten
şimdi hepten yasak
sanırım sonunda ya annem gelecek yardım etcek temizliğime ya da yardımcı alcam da
hiç de alışık değilim yardımcıya falan hiç olmadı şimdiye kadar

karnın büyüdü demek, bacaklarının arasına ufak bi yastık al başını da yüksekte tut sağına yat iyi uykular

aynen böyle yatmak gerek evet deneyimli anneler olarak size güzel bir öneri vermiş arkadaş ben oğluma gebeyken 3 yastık yatıyordum ikisi başımın altına biri bacak arasına yoksa uyuyamıyordum şimdidende biraz yükselttim yastığımı bacak arasına yine alıyorum yani

günaydın sunyy

o gerilme ilçatan değil sanırım canım
yani o ilacı doktor bana verdi ama kabız yapıo diye arada içiom
ama bu hafta benimde karnımda gerilme var
bebek büyüdüğünden sanırım
daha küçük olduğundan bi yere toplanmaz heralde

Bana komik geliyorda ondan be canım :) İlk gebeliğim evet tatlım ayrıca neden söylemeyeyim görünen köy klavuz istemiyor 87 ile hamile kaldım şu anda 89 oldum ama umurumda değil bebişim sağlıklı olsun da

Alışıklar evet çevredekiler ama artık normal göbek olmaktan çıktılar

Maşallah göbüşüne de bebişine de canım

karnın büyüdü demek, bacaklarının arasına ufak bi yastık al başını da yüksekte tut sağına yat iyi uykular

Sağolasın canım valla cidden iyi hissetmiyorum kendimi uyuyamıyorum deneyeyim bari :44:

Günaydın bu arada kızlar bu günde bal tatdında bir gün olsun ağzımızın tadı hiç bozulmasın bebişlerimiz biz burdayız desinler inşallah

geçmişi okuma huyum yokya görmedim prolet seninde göbişin büyümüş maşallah benim göbekte bu kadar olmuştur işte maşallah

Günaydınlar..
sabah sabah sinirim bozuldu yine..
üstte sorun yokta pantalonlarımın hiçbiri olmuyor olmuyor olmuyor
kalçamdan geçecek bişey bulamıyorum işe gelirken ,sivilcelerimde cabası

Bende alıcam kendime en azından pantalon. pantalonlarım çok sıkıyor artık birinin düğmesi kopup duruyor

Kızlar tam olarak yerinizi bilmiyorum ama sizin oralrda C&A ve LCW varsa mutlaka bakın derim. Benim kalçam değilde, karın kısmım çok erken sıktı, benimde tahammülüm yok karnıma azıcık baskıya bile geçen haftalarda bişeyler aldım bu mağazalardan iyi oldu. LCW'den elbise fiyatları 25-35, C&A'dan da biri siyah biri kot 2 pant kot hele süper şık gayet koyu renk ve fiyatı indirimde 40'tı,kumaş pantalonda 50 ya da 60 tı bu arada 2 mğazada da alışveriş tutarı üzerinden ekstra indirimler filan oldu iyiydi. Kızımda aldıklarım daha çok kışlıktı, bazılarını dağıtmıştım birilerine, bi iki şeyi de ben bi arkadaşımdan almıştım kendim çok birşey amamıştım ondan bu sefer biraz heves de ettim, bir de ay sonu düğün var bi hevesle de GeBe'den elbise aldım şıkça bişey, onu da internetten görmeden inşallah olur

Ahahahahaha. Çılgın.

Bende de olmadı hiç canım bende o yüzden anneme azar azar yaptırcam sanırım. Zaten yalvarıyor iş söyle yapayım diye. Kıyamıyorum ama yavaş yavaş yaparız beraber artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…