2014 Şubat Anneleri

Selam hamişlerr, bulantım kayboldukça bende aranıza katılmaya başlıyorum yavaş yavaş :)) 2 gündür çok güzel kahvaltı yapabiliyorum. kana kana su içeceğim günleride 4 gözle bekliyorum

Ooooh ne güzel. Ben de bu gün o kadar yedim ki kahvaltıda, kendime şaşırdım. uzun zamandır böyle keyifli kahvaltı yapmamıştım. Hep böyle oluruz inş

selam kızlar bugün ikili test için gittim miniğim 59 mm olmuş ense kalınlığına 1 mm dedi burnu falan kocaman göründü bide hareketliydiki anlatamam:)

saolasın arkadaşım içimi ferahlattın
napalım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır deyip katlanıcaz yeterki sağlıkla gelsin bebişler
benim hiç bulantım falan olmadı ama kaslarım zaten çok ağrır normalde de sanırım böyle ağrılarım çok olacak

peki kaç kiloydun ? önceki gebeliğinde yani çünkü kilo alışı arttıkça ağrılarda artıyor

selam kızlar bugün ikili test için gittim miniğim 59 mm olmuş ense kalınlığına 1 mm dedi burnu falan kocaman göründü bide hareketliydiki anlatamam:)

Maşallah cnm. Allahım hep böyle sevindirsin bizleri, hep bebişlerin güzel haberlerini alalım

inşallah olmaz canım, çok zor oluyor ama dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlar gerisi gelip geçiçi
peki kaç kiloydun ? önceki gebeliğinde yani çünkü kilo alışı arttıkça ağrılarda artıyor
63 kilo ile hamile kalmıştım, sonra bulantı evresinde 59 a düştüm. 71le doğum yaptım. bu gebeliğimdede 71le hamile kaldım şuan 66 kiloyum bakalım kaçla doğum yapcam :18:

ağustos sonu gibi inşallah canım, iki hafta kullandım iznimin tamamını kullanmadım daha , o zaman hakkında hayırlısı diyerekten amin diyiyorum canım, bende doğumdan sonra ücretli izinlerimi kullanıp sonra duruma göre ücretsiz izin kullanabilirim diye düşünüyorum ama çok uzatmam herhalde çünkü bir daha işe dönmek istemeyebilirim

çok fazla kilonda yokmuş aslında neden o kadar ağrın olmuşki

çok fazla kilonda yokmuş aslında neden o kadar ağrın olmuşki
Hiçbilmiyorum canım ama 3-4 kilo kadar ödemim vardı ozaman çok aşırı şişmiştim belki onunda rolü vardır. zaten ben hiçbir rahatsızlığı normal seyrinde yaşamam hep daha ağır geçiririm nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…