2014 Şubat Anneleri

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nehabersiniz kronikim nasılsın dün gittin bi daha gelmedin geri sağlık ocağına gidecektin en son

fallendemi burdaymış hoşgelmiş

Sonuna kadar haklısın canım. Bizim de kolu komşu arabadan sadece kafamı gördükleri halde. Sizin gelinde bi değişiklik var hamile mi yoksa diye soruyorlarmış yengeme. Yengem de herkese kesin söyler diye söylememiştik. Yooo olsa haberim olurdu demiş :) Bi süre bulaşmazlar ama yakında öğrenecekler mecbur. Göbek çıktı iyice

Valla canım çocukluğum babaannemle geçtiği için o kadar iyi biliyorum ki yaşadıklarını. Anneme yeni evlendiklerinde misafirliğe gelmiş kız arkadaşları. Babaannem hepsinin ayakkabılarını göle fırlatmış bana uğramadan bu eve kimse girmeyecek diye. Yeni evlilerken tepelerinde zıplıyomuş gece. Ben sıçrayarak uyanıyomuşum v.s v.s
Ama babam annesinin ne olduğunu bildiğinden hep destek olmuş. Bence hafif hafif çaktırman lazım eşine. Kendine bu kadar yüklenme.

Günaydın güzel annişler,

Dün akşam anneme yemeğe gittik. Gittiğimde annem çamaşır seriyordu. Gittim yanına bi baktım sepette donlar bereler önlükler. Bunlar ne be dedim. Sandıkları kurcalamış. Benim eşyalarımı bulmuş. Yıkamış paklamış. Şimdi Allah nasip ederse benim evladım giycek. İçim bi hoş oldu. Aynı pijamadan 2 tane var birini sende torununa sakla dedi. Öyle yapıcam inşallah

nehabersiniz kronikim nasılsın dün gittin bi daha gelmedin geri sağlık ocağına gidecektin en son

Günaydın bilim.Dün gittim kaydoldum daha sonra mayıştım evde yattım bir ara girdim ama kimse yoktu yazmadım.

hamd olsun mevlaya kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyeti bellimi paşanın dicektim :)))))))

İçime erkek doğdu :))))

Şimdilik herşey yolunda melekim.Cinsiyet inşallah pazartesi belli olacak Çoğu kişinin içine erkek doğuyor bakalım ne olacak

iyi etmişsin yaramaz bişi olmasında
maşallah ya
benimde var bikaç bişiyim ama kız eşyası olduğu için oğluma kullanamamıştım
kız senin torununa kadar çürümesin :26::26:

Günaydın canım hosgeldinn

hoşgördüm balım sende hoşgeldin

Rabim sağlıklı evlat versin yeter

günaydın tatlım.ne güzel yaaaa dimi benimde ayakkabım ve kıyafetlerim var.örgü yelek ceketlerim var.annem ayırmış hep.sandıgımda hepsi.bi ara açıp foto cekcem....daha bir şey almadığım için kendim eklemiyorum

bu arada lizöz ü olan var mı...benim 2 tane var biri acık diğeri koyu pembe....annem hamileliğinde giyersin diye verdi ben kısın evlendiğim için evde giyiyodum pijamamın üstüneçok seviyorum ama çok şekerler....

şimdi de doğumum kısa geliyor hatta evlilik yıldönünmümüzde bile doğabilir kuzum

Hepicinize günaydın benim canlarım

En göze batan çağla şikeldi diğer mankenlerden de vardır illa ki ebru şallı falan ama öğrenmene sevindim canım

Günaydın arkadaşlar

Günaydın kronikimmm

Günaydınlar...
pek bi keyifsizim bugün..

hayır olsun kuzumm geçer sıkıntı yapma içine

Günaydın bbilimim

hoşşşşşşş buldum bilimim nabetrrrrrr
iyidir tatlım senden nbr?? yaptınmı tatil?

benim lizözüm var beyaz renk önceki doğumumda giydim azcık

Valla canım babam almış o pijamaları 10'lu. 8ini ben kullanmışım 2 tane kalmış. Etiketini yırtıp yıkamış annem. Hiçbişeycik olmamış. Polar tarzı bişey zaten. Penye falan olsa çürür ama buna bişey oloacağını sanmıyorum. 25 sene dayanmış baksana :)

Harika bişey valla. Eşime gösterdim onun bile ağzı açık kaldı :)
Battaniyelerin var ama onları aramam lazım kim bilir nerde dedi annem. Onlar da çıksın bakalım piyasaya da bende çeker eklerim :)

selam tatlım senin takvimin benimkinden bir gün önde burun kanamasından bahsediliyor dün ilk burun kanamamı yaşadım bende
önceden sadece af edersin burnumu temizlerken ince kan hücreleri görüyordum içerde dün maşallah kanadı azcık.

Burun kanaması mı bende olmadı canım geçmiş olsun demeliyim sanırım bilemedim hani olması gereken birşeyse eğer
Bekleyeyim bakayım bende de olur belki haber veririm sana.

ne kadar sağlamlarmış öyle
benimde bi battaniyem var böyle örgü gibi oda çok güzel beyaz renk belki üzerine pembe süslemeler yaparız annemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…