çalışıom tatlım biraz esnek buara:)
anneme gidiyim sabahtan dedim işte yolda dayanamadım buz gibi ter attım kuscam sandım oralardagöbekte yokki yer vermiolar
dayanamadım yer istedim yoksa düşüp kalcaktım
şimdi işteyim bu demiri hiç sevmiom bi defa daha böyle yaptı doktorda illa içicen dio
oturunca iyi oldum ağladım daha da rahatladım
metroda bu kadın napıo demişlerdir kesin :2:
senin oğlanınkilede daha yni ve güzeldiroda şanslı bebiş olacak abisi olacak ne güzel
biz bebek arabasına kesin olarak karar verdik tam bize uygun br araba we-i travel sistem alacağız
bende travel sistem bakıyorum ama hala karar veremedik :26::26:
bende uyanıyorum canım en az 2-3 kez normal yani bizi bebek doğduktan sonraki tempoya hazırlıyor hayatcanım senin kusmalarda azalacak yavaş yavaş daha yeni 12.haftalıksın ya azalma zamanalarına az kalmış
ay bilmiyorum öyle diyorlar aslında 30 dan sonra zor oluyormuş diyorlar e ama saçlarımıza ak bile 30dan sonra dahada artıyor yaşlanıyoruz yahhuuuuuuuuuuuu
doğumdan sonraki gece uyanmalrına gelince allahtan bol bol uslu evlat iste ben oğlumda hep derdimki çokta uyansa uyansın memesini emsin ağlamadan geir uyusun derdim hep öylede olsu gecede 4 kez falan uyanırdı ama memeyi emer geri uyurdu şükür inş. karnımdaki de böyle akıllı olur
Şiiiiişşşşşşt 30 undan sonra noluyormuş bakalım !!!!!!!! Aloooo burda 35 inde ilk bebişini yapacak bir kadın var yahuNe yaşlanmasıııı Harbiden ya bu yaştan sonra vallahi zor oluyor. Ve hatta pazar günü 36 oluyoruuum
Ya o bel ağrısı ben de akşamları oluyor. Gece yatıp da 1 saat sonra falan yataktan kalkmak işkence bana. Acaip bir ağrı var.
Kızlar sizde geceleri çok uyanıyor musunuz ?? Ben 4-5 defa garanti kalkıyorum. Bazen daha da fazla...:26:
senin oğlanınkilede daha yni ve güzeldiroda şanslı bebiş olacak abisi olacak ne güzel
biz bebek arabasına kesin olarak karar verdik tam bize uygun br araba we-i travel sistem alacağız
sağol tatlım evet abiside şanslı oda
benim oğlanda öyle yenilerde pek yatmadı aslında şöyleki bi kez buraya atmıştım demir bir beşiğimiz vardı bizim o ablamın oğlunundu
sonra bi tane rahmetli babamın bebeklik beşiği vardı böyle oda demirden şu filmlerdeki gibi yere çok yakın çok değişik bişi onda yattı annemdeyken 6 aylığa kadar şimdide onu getirelim diyorum ama sallarsan çok sallanıyor oğlum çok sallarda bilmeden bebek düşermi acaba diye henüz karar vermedim
bi ana kucağı aldım ben bi bebek oda takımı bide taşıyıcı aldım daha doğrusu onuda kaynanam almıştı
böyle çok fonksiyonlu şeyleri oldum olası çok sevmşimdir ne güzel bu böyle ya
mantıklı da gerek olursa bende böyle bişey bakabilirim
evimiz çok büyük değil ayrı odası olacak ama döküntüyü de çok sevmem.
babamın bahçesi var kesin o böyle bişey alacaktır ben eve almam ana dizi nasıl bişey ki ?
bide emzirme yastıkları görüyorum bana mantıklı geliyor gece falan kolun uyuşmasından iyidir bebekte rahat eder
ben altına normal yastık alıyordum kolumun emzirme yastığı yoktu ozaman sanırım varsada ben bilmiyordum
ama bence çokta gerekli bişi değil ben almam yani yastık
canım ana dizide ana kucağının aynısı sadece dediğim gibi yanlara sallanıyor
benim dediğim yastık gibi değil u şeklinde ileride sanırım oturma zamanında da kullanılıyormuş
aklıma ne geldi son otobüs seyahatimizde böyle boyunluk aldım onu kullanayım
böyle çok fonksiyonlu geliyor ama canlısını görünce fikrim değişir mi bilmiyorum
Eki Görüntüle 779266
canım senin kusmalarda azalacak yavaş yavaş daha yeni 12.haftalıksın ya azalma zamanalarına az kalmış
ay bilmiyorum öyle diyorlar aslında 30 dan sonra zor oluyormuş diyorlar e ama saçlarımıza ak bile 30dan sonra dahada artıyor yaşlanıyoruz yahhuuuuuuuuuuuu
doğumdan sonraki gece uyanmalrına gelince allahtan bol bol uslu evlat iste ben oğlumda hep derdimki çokta uyansa uyansın memesini emsin ağlamadan geir uyusun derdim hep öylede olsu gecede 4 kez falan uyanırdı ama memeyi emer geri uyurdu şükür inş. karnımdaki de böyle akıllı olur
Şiiiiişşşşşşt 30 undan sonra noluyormuş bakalım !!!!!!!! Aloooo burda 35 inde ilk bebişini yapacak bir kadın var yahuNe yaşlanmasıııı Harbiden ya bu yaştan sonra vallahi zor oluyor. Ve hatta pazar günü 36 oluyoruuum
Ya o bel ağrısı ben de akşamları oluyor. Gece yatıp da 1 saat sonra falan yataktan kalkmak işkence bana. Acaip bir ağrı var.
Kızlar sizde geceleri çok uyanıyor musunuz ?? Ben 4-5 defa garanti kalkıyorum. Bazen daha da fazla...:26:
bende çok uyanıyorum ve her uyandığımda deli gibi susamış oluyorum
Eki Görüntüle 779253
bu tarz bişey düşünen var mı ? (+) ları (-) leri neler acaba ? gerekli midir ki ?
bu arada bu bebekte pek tatlı maşallah
bende çok uyanıyorum ve her uyandığımda deli gibi susamış oluyorum
bende öyle her kaktığımda önce bi bardak işiyorum sonra gelip bi bardak şu içiyorumkısır döngü gibi bişi
sağol tatlım evet abiside şanslı oda
benim oğlanda öyle yenilerde pek yatmadı aslında şöyleki bi kez buraya atmıştım demir bir beşiğimiz vardı bizim o ablamın oğlunundu
sonra bi tane rahmetli babamın bebeklik beşiği vardı böyle oda demirden şu filmlerdeki gibi yere çok yakın çok değişik bişi onda yattı annemdeyken 6 aylığa kadar şimdide onu getirelim diyorum ama sallarsan çok sallanıyor oğlum çok sallarda bilmeden bebek düşermi acaba diye henüz karar vermedim
bi ana kucağı aldım ben bi bebek oda takımı bide taşıyıcı aldım daha doğrusu onuda kaynanam almıştı
Allahın izniyle ikisi de harika kardeş olacak birbirlerini kollaacaklargerçi ben abimle kedi köpek gibiyidir
aman yatsın da nerde olduğu pek önemli değil benimde teyzemle aram az olmasaydı ondan alabilirdim bende.
şimdi kızına ciciler alırsın içinden gelenleri
bilinçli kardeş olur diye düşünüyorum ama tedbiri de elden bırakmamak lazım canım
Kızlar yastık alın yastıksız olmaz
ben çok faydasını rahatlığını görmüştüm destek oluyor tutmana emzirirken, bir de 6 ay öncesi otururken çok güzel tutuyo :) bi de eşim sonradan çok güzel tv izleme yastığı oluyor demişti
eşim en sondakini söyledim direk koşa koşa alır
mama papas , graco ve wee-i arasında kaldık.
graco çok ağır olduğu için
mama papas ise pahalı geldiği içinde vazgeçtik
oyun halısı gibiymiş bu da ben ondan düşünmüyorum altı çok ince geldi bana
Aslında ben almamıştım gerekisiz görüp ama aklım kalmıştı..sallanması çocuk için oyalıcı bişey. Bebek hareketlenene kadar kullanılabiliyor yani öyle 1 yıllık filan birşey değil, hatta en fazla 6 ay kullanılır
biz arabadaki ana kucağını eve getir götür yapıyordurk, evde onda oturuyordu.
Yani alınmaz değil, alınabilir alınsa işe de yarar ama gerekli mi bilemiyorum, sonuçta dediğim gibi maksimm 6 ay kullanmalıkı
inş. canım inş. iyi anlaşırlarAllahın izniyle ikisi de harika kardeş olacak birbirlerini kollaacaklargerçi ben abimle kedi köpek gibiyidir
aman yatsın da nerde olduğu pek önemli değil benimde teyzemle aram az olmasaydı ondan alabilirdim bende.
şimdi kızına ciciler alırsın içinden gelenleri
bilinçli kardeş olur diye düşünüyorum ama tedbiri de elden bırakmamak lazım canım
eşim en sondakini söyledim direk koşa koşa alır
en azından bir karara varmışsınız benim kafam çok karışık :26:
bende öyle her kaktığımda önce bi bardak işiyorum sonra gelip bi bardak şu içiyorumkısır döngü gibi bişi
hahaha evet işeme faslı bende de uzun sürüyo eee o kadar su nereye gidecek sonuçta dimi
en azından bir karara varmışsınız benim kafam çok karışık :26:
evet altı ince bebek ne kadar oyalanır bilmiyorum ilk 6 ay belki sabit yatar emeklemeye başladın mı tutabilene aşk olsun
akıl kalacağına alınması gereken bişey
ama daha fonksiyonlu bişeyi tercih ederim uzun süre kullanırım
aynen öylebiraz hareketlendimi herşeyi indirir ortaya yaramazlaaarrr
Şu anda kayınvalidem ile annem karşılıklı kahve içerek benim bebeklğim ve eşimin bebekliğinden muhabbet ediyorlar bir ona bir ona bakıyorum deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?