2014 Şubat Anneleri

geçmiş olsun ya bu bulantılar, yoruyor insanı tansiyon düşüyor ağlama hissi de ondan oluyor bi de insan çaresiz hissediyor kendini..
hiç çekinmeden yer iste boşver yakında karnında çıkar ya da göğüsten lastikli elbise giy :) ben bugün öyle giydim çıktı baya karnım
zaten yüzün bembeyez olmuştur kesin...halden anlayan anlar.
ama erkekler genel itibariyle anlamıyor bence...misal benim abim! o yurt dışında yaşıyor burada hamilelik özel bir durum değil, filan falan senin gibi çok bulantısı olan da yok, işte kafana takma yok efendim spor yap filan dedi..Abim tabi tuzu kuru, eşi hamile filan da kalmadı hiç bir şekilde bilmiyor. Sözde beni rahatlatmak için arıyor ama daha da sini etti haberi yok
Ayol ne sporu...ben 2 adım yürüsem seviniyorum, ki dün baya yürüdüm..İlaçlıydım tabi ...
Sonra örneklerle anlattım benim gibi olan çok dedim, benden kötü olanda var Allah muhafaza 9 ay kusan da var dedim inşallah öyle olmaz..
Düşes Kate 1 hafta hastanede kaldı bulantılardan dedim, hani belki anlar diye.
İşte böyle

Son düzenleme:

Kızlar yastık alın yastıksız olmaz
ben çok faydasını rahatlığını görmüştüm destek oluyor tutmana emzirirken, bir de 6 ay öncesi otururken çok güzel tutuyo :) bi de eşim sonradan çok güzel tv izleme yastığı oluyor demişti

Eki Görüntüle 779253

bu tarz bişey düşünen var mı ? (+) ları (-) leri neler acaba ? gerekli midir ki ?
bu arada bu bebekte pek tatlı maşallah

Aslında ben almamıştım gerekisiz görüp ama aklım kalmıştı..sallanması çocuk için oyalıcı bişey. Bebek hareketlenene kadar kullanılabiliyor yani öyle 1 yıllık filan birşey değil, hatta en fazla 6 ay kullanılır
biz arabadaki ana kucağını eve getir götür yapıyordurk, evde onda oturuyordu.
Yani alınmaz değil, alınabilir alınsa işe de yarar ama gerekli mi bilemiyorum, sonuçta dediğim gibi maksimm 6 ay kullanmalıkı

oyun halısı gibiymiş bu da ben ondan düşünmüyorum altı çok ince geldi bana

evet altı ince bebek ne kadar oyalanır bilmiyorum ilk 6 ay belki sabit yatar emeklemeye başladın mı tutabilene aşk olsun

akıl kalacağına alınması gereken bişey
ama daha fonksiyonlu bişeyi tercih ederim uzun süre kullanırım

inş. canım inş. iyi anlaşırlar

en azından bir karara varmışsınız benim kafam çok karışık :26:

en büyük kafa karışıklığın bu olsun be canım

aynen öyle biraz hareketlendimi herşeyi indirir ortaya yaramazlaaarrr

Şu anda kayınvalidem ile annem karşılıklı kahve içerek benim bebeklğim ve eşimin bebekliğinden muhabbet ediyorlar bir ona bir ona bakıyorum deli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…