2014 Şubat Anneleri

ben altına normal yastık alıyordum kolumun emzirme yastığı yoktu ozaman sanırım varsada ben bilmiyordum
ama bence çokta gerekli bişi değil ben almam yani yastık

canım ana dizide ana kucağının aynısı sadece dediğim gibi yanlara sallanıyor

bende çok seviyorum canım böyle şeyleri hatta eşim ille de alalım dedi ben daha düşünme evresindeyim :26::26:
hem anakucağı hem salıncak hem oturak her şey oluyor çok avantajlı geldi banada

benim dediğim yastık gibi değil u şeklinde ileride sanırım oturma zamanında da kullanılıyormuş
aklıma ne geldi son otobüs seyahatimizde böyle boyunluk aldım onu kullanayım

böyle çok fonksiyonlu geliyor ama canlısını görünce fikrim değişir mi bilmiyorum

Sen hamilesin sana herşey mübah canım

inşallah bir an önce geçer canım allah yardımcın olsun

Sağolasın canım umarım geçer deli bir ağrı

Bugün belim çok ağrıyor benim

Madaj yapem mi kız

bende düşünmüştüm markası fisher price çok yönlü kullanılıyo resim ekleyim bak canım

Eki Görüntüle 779264

Bayıldım ya ben buna

bende çok seviyorum canım böyle şeyleri hatta eşim ille de alalım dedi ben daha düşünme evresindeyim :26::26:
hem anakucağı hem salıncak hem oturak her şey oluyor çok avantajlı geldi banada

geçen eşimde istediğimiz bebek arabasını 150 TL indirimli buldu alıyorduk son anda aksilik çıktı almadık.
uyguna bulduğum şeyleri alma taraftarıyım bende ama pat diye o alalım diyince dur bekleyelim diyorum
bunu araştırıcam bize bile olabilir kullanışlı çünkü.

canım çıkarmı bilmiyorum da link vereyim bebeciden.com

ama google a ana dizi yadım görsellere girdim ordan çıktı

çıktı gördüm 150 TL hemde çok uygun

of ya çok zor, ben servisle gidip geliyorum benim derdim de o parfümler sabah zaten kafam bulanık bi de sabah sabah buram buram parfümle biniyorlar şalım var bi tane şalı kapatıp ağzımı burnumu nefes alıyorum bi süre sonra kokuya alışıyorum sanırım..kokulardan kköşe bucak kaçsak da olmuyor. geçen öğle saati işten dışarı çıktım, işteki klimalı halime şükrettim sıcaktan midem bulandı resmen!
bu sıcaklarda fena yapıyor vallaiii

yok biliyorum onlarıda bi dolu para verip almak istemiyorum öyle şeyleri onlar olmadanda bi tane büyüttüm zorluk çekmedim o açıdan

haklısın aynen sıcak mide bulantısı artırıyor

ay buda çok güzelmiş sizin veletler şanslı ayol benimki oğlanın eskilerinde yatacak

bende belki başka görürüm aklım kalır diye hemen almak istemiyorum araştıracağım halen bakalım hayırlısı

ay buda çok güzelmiş sizin veletler şanslı ayol benimki oğlanın eskilerinde yatacak

senin oğlanınkilede daha yni ve güzeldir oda şanslı bebiş olacak abisi olacak ne güzel

bende belki başka görürüm aklım kalır diye hemen almak istemiyorum araştıracağım halen bakalım hayırlısı

biz bebek arabasına kesin olarak karar verdik tam bize uygun br araba we-i travel sistem alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…