2014 Şubat Anneleri

yaw bi de biri bana şu avatar nasıl değişiyordu bi zahmet bi söyleyiverse hı?
Kaldım Baba beni okule gönder diye..
Beceremedim

Bu arada spsee nası oldun?

ne güzel işte biraz fikrin olur yoksa ikinizde çokmu yaramazmışsınız

İşime yarayacak birşey konuşmuyorlar ki.Annem diyor eskiden bez mi vardı ellerimizle diker birde onları sakız gibi yıkardık.Şimdi ıslak mendille sil hazır bez bağla bas düğmeye yıkasın diyor kayınvalidem diyor yerlerde çamaşır yıkar tarlalara giderdik şimdi dayanıklı değil kızlarımız diyor.

Ben de isyan ettim aaa teknoloji bize denk geldiyse ne yapalım canım biz sizin gibi organik bahçeden beslenemedik kusura bakmayın istemiyorsanız bakmazsınız dedim ikiside sustu

evet biraz hafif olması lazım kolayca taşınabilecek kolay acılacak fonksiyonları fazla bir şey lazım

aynen en güzeli avm de gezmek yetkililer güzel bilgilendiriyor
ben hep kraft çift yönlü istiyordum ( kolu değişenden)
e bebekte öyle bir anlattı ki tamamen değişti fikrim

kol normal olduğunda araba harika gidiyor sağa sola dönerken tekerlek dönüyor
ama kolu diğer yöne çevirip bebeğin yüzünü kendimize çevirdiğimizde araba ağırlaşıyor sağa sola çevirirken arabayı değil
kendi vucudunu döndürüyorsun

Benim ilk defa bugün oldu dün yordum sanırım kendimi

Ben normalde de 2-3 defa kalkardım o yüzden gece kalkmaları garip gelmiyor bana

Beceremedim

cabım profilden gir avatar diye bişi yokmu orda bende anımsamadım şimdi

hakkat çok bilgilendirici olmuş senin için ıssız bir adaya düşersen uygularsın artık

bizde eşimle ankaraya gitcez arabadır falandır ben kırşehirdeyim burdada pek seçenek yok görmek istiyorum beğendiğim arabayı birebir bakıp belki netten getirtiriz diye düşünüyoruz

cabım profilden gir avatar diye bişi yokmu orda bende anımsamadım şimdi

hakkat çok bilgilendirici olmuş senin için ıssız bir adaya düşersen uygularsın artık

He ya sorma canım ıssız adada işime yararlar kesin

Allah muhabbetlerini arttırsın işte daha ne kuzum

Maşallah canım bişey dediğim yok ama bana yarar bir şey konuşmuyorlar sanki bu devir annelerinin hepsi kolaycı :44:

Beceremedim

Sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli var ona tıkla açılan sayfada sol tarafta alta doğru avatarı değiştir var ordan değişiyor.İster kayıtlı resimlerden seçebilirsin istersen link kopyalayıp başka resim eklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…