2014 Şubat Anneleri

kızlar bende oda yapmayı düşünmüyorum beşik alıcam ama nasıl bi beşik tahta beşiklerden kullanan oldumu hiç kullanışı nasıl bide park yataklar var onlar nasıl kullanış olarak :26:

Vallahi ben henüz hiç karar vermedim. Kimisi park yataklar gayet kullanışlı alın diyor, kimisi de tahta beşik... Benim yatak odam çok küçük o yüzden ilk aylar için küçük bir beşk almak zorundayım. Sonrasında da park yatak alacak gibiyim. abimler kullanmıştı ve onlar gayet memnundu. 3 yaşına kadar yattı park yatakta sonra oda aldılar.

kızlar bende oda yapmayı düşünmüyorum beşik alıcam ama nasıl bi beşik tahta beşiklerden kullanan oldumu hiç kullanışı nasıl bide park yataklar var onlar nasıl kullanış olarak :26:
canım senin nerde kullacağına bağlı açıkcası park yataklar çok kullanışlı biligdğim kadarıyla görümcem almıştı çokta memnundu bide oda gurbetçi öğrtenmen kendisi mesela yazın tatile geldiğinde katlayıp yanlarında getirdiler uzun süre o açıdan çok iyi oldu gittiği yerde çocuğun yatağı belli oldu yerlerde koltuklarda sürünmedi

bu çok güzel bir karar yerinde yoksa önceden almanın hiç bir anlamı yok bence

selam kızlar nasılsınız ne zamandir giremedim sohpet etmeyi özledim sizinle birlikte ya
hoşgeldin iyidir çok şükür sen nasılsın?

beni listeye eklermisin canım 19 yaşındayım ilk çoçuk balıkesirde oturuyorum

bende öyle planlıyorum canım yatak odam müsait beşiğe geniş ama diğer odamda eşyalarım çok nereye koycam oda yapsam en fazla 3-4 yaşına kadar beşikte yatar gerisinde zaten kendi evimize geçeriz oda yaparım şimdi beşik araştırmalarına başladım

yaa o açıdan çok güzelmiş gerçekten ben yatak odamda kullanacağım ama dediğin gibi taşınması tatilde falanda güzel olur

haha nolcak bizim halimiz:)
bunu ben keyfi yerim bi de yemek yerim onu da bebek için:)
semiz salatası yapcam kendime z.yağlı bol limonlu
allam ağzım kamaştı

ay kızlar oda diyonuz ben de yapmicam oda falan şimdi
bizim bi odamız var küçük bi çekyat kitaplığımız ve çalışma masamız var
kitaplığı çıkartırız salona kitaplık tv ünitesi benzeri bişi istioduk onu yapcaz.
çalışma masası da çıkarsa bi dolap bi beşik sığar
büyüyüncede çekyat gider yatak gelir yerine
5 6 bin veremem şuan ev kredimiz baya ağır zaten bi de bebek kalmicak ki bunlar büyicek 2 seneye
keşke maddi imkan olsada alsam ama yoksa da zorlayamam yani

yaa o açıdan çok güzelmiş gerçekten ben yatak odamda kullanacağım ama dediğin gibi taşınması tatilde falanda güzel olur

evet birde hani işi bittiğinde kaldırma açısından güzel koca beşiği bi yere kaldırmak zor mesela ikinci çocuğa kadar ama bunu kaldırmak çok kolay ufak bir valiz gibi bişi oluyor
bide görümcemin kızıda şuan 3,5 yaşında sanırım hala onda yatıyor uzun süreli kullanılıyor sosyolojininde dediği gibi
benim ihtiyacım olsa benim ilk düşüneceğim şey olurdu park yatak

fakat ben okadar parayada karşıyım ya 5-6 bin çok fazla bence
e beliste çok uygun odalar var hemde çok güzeller

Hayırlısı olsun canım hadi gözün aydın

Çemkirdim valla ne yapayım dayanamadım nasip işte bu kuşağa biz denk gelmişiz o sizin kısmetsizliğiniz di mi bizim suçumuz ne...

sağol canım...

kızlarrr bu arada doktorumuz kesin kız derse ismi kesin gibi

eşim Elif dedi bende Derin ...... ortaya Elif Derin çıktı
bence çok güzel isim canım...

hayırlı olsun canım. bende bugün gittim 14 haftalığım yüksek ihtimal kıza benziyor ama netleşmesi için 2 hafta bekleyelim dedi.
kız mıdır gerçekten

bence kızdır canım... seninde hayırlı olsun

duncan hayırlı olsun canım darısı benim başımaa

sağolsın canım..

Aynen onu riske atamam ama bu durumda üzüyor iste delihim ben:)

Güzeller slm nasılsınız Ayy bisi dicem ya benim saclarim normalde simsiyah simdi acayip beyazladi kenfimi cok cirkin hissediyorum hep toplu sacim zsten ama bebegimi hiç riske atmak istemiyorum kenfimi cok cirkinledmis hissediyorum

Canım benim saçlarım çok beyaz. Özellikle tam ön kısmımda bir tutam saç bembeyaz. 32 yaşındayım ama saçıma bakan50 zanneder heralde. Gratiste bitkisel boya buldum doktora da sordum boya dedi. Ben de boyadım. Bir şey olmadığını düşünüyorum. Çünkü 9 ay bembeyaz kafayla gezmek çok kötü olacaktı. Ablam Amerika2da doğum yaptı kızını. Saçımı boyatayım mı diye sormuş doktora. Doktor mutlu olacaksan tabii ki boyat demiş. sen mutlu olursan o da daha sağlıklı olur demiş. Allah pişman etmesin napalım..

tabi canım maddi imkanlar ölçüsünde bir şeyler yapcaz zaten ben beşik düşünüyorum yatak odamda yanımda olacak

kızlar ben kaçar servisimle paşa paşa evime gidiyim:)
öpüldünüz
iyi akşamlarr

spse canım saçlarını organik boya ile boyatabilirsin.. kendini kötü hissetmene gerek...bebeğe bir zararı olduğunu sanmam...

Ay bilemiyorum ya bilemiyorum canım sıkılıyor ama yavrumuda bindee birbile riske atamiyorum

çok doğru canım kullanış olarak çok hoşuma gitti zaten
düşünebilirim biraz araştırayım markaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…