Ben ilk çocuğumda beşik yaptırmıştım ne güzel.Enli istemiştim çocuk rahat rahat yatsın diye. Oğlum 4 yaşına kadar yattı. Sonra bi süre kızım kullandı. Sonra ben nasıl olsa çocuk yapmam diye verdim birine. Bu sefer park yatak alacağım ama. hem hafif, katlanır.
bende ikinciden sonra birilerine vermeyi planlıyorumaynı şey başıma gelmez umarım
bende şimdi bu yeni bebike bir şifonyer alacağım çünkü kıyafetlerini koyacak yer lazım oğlumun odasındakiler ancak kendine yetiyor bi şifonyer almam şart beyaz sade bişi istiyorum bakalım
Eki Görüntüle 779434
bu park yatak çok şıkmış ya çok şeker :)
Hoşgeldin canım aramıza Hayırlı olsun bebeğin.Balıkesirin neresinde oturuyorsun onu merak ettim.Ben balıkesirliyim de
lepican bunlardan ben de görmüştüm çok da hoşuma gitmişti. hem ekonomik açıdan hem kullanım açısından en kullanışlı şey sanıyorum park yatak. benim uygun bir odam var ama bebek odası yapmayı düşünmüyorum.ilk etapta küçük sepet beşikler var ya 40 ı çıkana kadar şirin olur diye öyle istiyorum sonra da yaklaşık 2-3 yaşına kadar park yatak kullanmayı planlıyorum. bebişin giysileri ve eşyaları için bir şifonyer veya minik bir dolap işimizi görür. sonra da büyüyünce sevdiği renklerden istediği bir odayı alırız diye düşünüyorum. ikili test sonuçlarım temiz çıktı kızlar çok şükür. cinsiyet henüz göremeyiz dedi. daha doğrusu erkekse gösterir kızsa daha geç görünür dedi. vajinal bakcaksak bakalım dedi. erkek çıkar diye baktırmaya korktum ya la :) hehe bu arada bugün arkadaşlarla toplandık.arkadaşımın biri de benle aynı haftada hamile kayınvalidesi de vardı bugün bizimle. karnıma baktı senin kızın olcak karnın çok yayvan dedi. cildinize de leke düşmüş kız sizin bebekler dedi. sevindik biz de :) acaba başka doktora mı gitsem ki napsam acaba ya :)
kendi seçsin istersen işin var yalnız birazcık gidip en görkemlisine yapışacak büyük ihtimal şuanda olsa arabalı olanlaroda yaparken kendi seçsin istiyorum bende bakalım
zaten ilk etapta yatacağı demir beşik var onuda kaldırıp koyması kolay parçalanabiliyor bire müddet kapadığım balkonda saklarım sanırım şimdide ordalar zatenBence sen de hemen verme. bak kaza kurşununa gelirsin sonraBodrum kiler falan varsa kaldır beklet...:)
sonuçların için sevindim canım kadın bakmış söylemiş işte doktora niye gidiyorsun kilepican bunlardan ben de görmüştüm çok da hoşuma gitmişti. hem ekonomik açıdan hem kullanım açısından en kullanışlı şey sanıyorum park yatak. benim uygun bir odam var ama bebek odası yapmayı düşünmüyorum.ilk etapta küçük sepet beşikler var ya 40 ı çıkana kadar şirin olur diye öyle istiyorum sonra da yaklaşık 2-3 yaşına kadar park yatak kullanmayı planlıyorum. bebişin giysileri ve eşyaları için bir şifonyer veya minik bir dolap işimizi görür. sonra da büyüyünce sevdiği renklerden istediği bir odayı alırız diye düşünüyorum. ikili test sonuçlarım temiz çıktı kızlar çok şükür. cinsiyet henüz göremeyiz dedi. daha doğrusu erkekse gösterir kızsa daha geç görünür dedi. vajinal bakcaksak bakalım dedi. erkek çıkar diye baktırmaya korktum ya la :) hehe bu arada bugün arkadaşlarla toplandık.arkadaşımın biri de benle aynı haftada hamile kayınvalidesi de vardı bugün bizimle. karnıma baktı senin kızın olcak karnın çok yayvan dedi. cildinize de leke düşmüş kız sizin bebekler dedi. sevindik biz de :) acaba başka doktora mı gitsem ki napsam acaba ya :)
kendi seçsin istersen işin var yalnız birazcık gidip en görkemlisine yapışacak büyük ihtimal şuanda olsa arabalı olanlar
zaten ilk etapta yatacağı demir beşik var onuda kaldırıp koyması kolay parçalanabiliyor bire müddet kapadığım balkonda saklarım sanırım şimdide ordalar zaten
sonuçların için sevindim canım kadın bakmış söylemiş işte doktora niye gidiyorsun ki
kendi seçsin istersen işin var yalnız birazcık gidip en görkemlisine yapışacak büyük ihtimal şuanda olsa arabalı olanlar
zaten ilk etapta yatacağı demir beşik var onuda kaldırıp koyması kolay parçalanabiliyor bire müddet kapadığım balkonda saklarım sanırım şimdide ordalar zaten
sonuçların için sevindim canım kadın bakmış söylemiş işte doktora niye gidiyorsun ki
Sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli var ona tıkla açılan sayfada sol tarafta alta doğru avatarı değiştir var ordan değişiyor.İster kayıtlı resimlerden seçebilirsin istersen link kopyalayıp başka resim eklersin
beni listeye eklermisin canım 19 yaşındayım ilk çoçuk balıkesirde oturuyorum
Bugün de bitti çok şükür.
Cumartesi günü doktor randevum varya yarın yıl gibi gelir kesin
Kanamalardan sonra ilk kez bi doktor görecek. İnşallah yolundadır herşey. :18:
bende birazdan çıkıcam benimde yarın bu son iş günüm tatile çıkıyorum inş. ama haftaya cumaya bi kaç saatliğine gelebilirim yine işlerim sıkışık biraz bi tatilin bile tadını tam çıkaramıycam yaaaaaaaaaa
seninde kontrolün iyi geçer inş. yaz burdan yine pazar günü akşam otelden girerim sanırım nete
Ay bilemiyorum ya bilemiyorum canım sıkılıyor ama yavrumuda bindee birbile riske atamiyorum
Saat beş gibi gittim fırına ekmek hamuru almaya taze fasulye ve salatanın yanına kızarttım kel alaka amaekmek yerineyedik ailece... hamilelik budur işte şart şurt yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?