2014 Şubat Anneleri

Ben ilk çocuğumda beşik yaptırmıştım ne güzel.Enli istemiştim çocuk rahat rahat yatsın diye. Oğlum 4 yaşına kadar yattı. Sonra bi süre kızım kullandı. Sonra ben nasıl olsa çocuk yapmam diye verdim birine. Bu sefer park yatak alacağım ama. hem hafif, katlanır.

bende ikinciden sonra birilerine vermeyi planlıyorum aynı şey başıma gelmez umarım

bende şimdi bu yeni bebike bir şifonyer alacağım çünkü kıyafetlerini koyacak yer lazım oğlumun odasındakiler ancak kendine yetiyor bi şifonyer almam şart beyaz sade bişi istiyorum bakalım

Bi de ben bebeğime odayı ayırdım bile arkadaşlar. Normalde kızımla oğlumun odaları ayrıydı. Geçen ay taşındım. Yeni evde odalarını birleştirdim boş oda bebek odası olacak yani. Şimdilik ıvır zıvır var. Çocuklara da dedm burası şimdilik oyun odanız. Bide taşınırken taşımacılar habire sordular bu bebek odasına mı bu çocuk odasına mı diye. komik oldu daha şimdiden odayı ayırmak. Ama iyi oldu

Bence sen de hemen verme. bak kaza kurşununa gelirsin sonra Bodrum kiler falan varsa kaldır beklet...:)

Eki Görüntüle 779434
bu park yatak çok şıkmış ya çok şeker :)

lepican bunlardan ben de görmüştüm çok da hoşuma gitmişti. hem ekonomik açıdan hem kullanım açısından en kullanışlı şey sanıyorum park yatak. benim uygun bir odam var ama bebek odası yapmayı düşünmüyorum.ilk etapta küçük sepet beşikler var ya 40 ı çıkana kadar şirin olur diye öyle istiyorum sonra da yaklaşık 2-3 yaşına kadar park yatak kullanmayı planlıyorum. bebişin giysileri ve eşyaları için bir şifonyer veya minik bir dolap işimizi görür. sonra da büyüyünce sevdiği renklerden istediği bir odayı alırız diye düşünüyorum. ikili test sonuçlarım temiz çıktı kızlar çok şükür. cinsiyet henüz göremeyiz dedi. daha doğrusu erkekse gösterir kızsa daha geç görünür dedi. vajinal bakcaksak bakalım dedi. erkek çıkar diye baktırmaya korktum ya la :) hehe bu arada bugün arkadaşlarla toplandık.arkadaşımın biri de benle aynı haftada hamile kayınvalidesi de vardı bugün bizimle. karnıma baktı senin kızın olcak karnın çok yayvan dedi. cildinize de leke düşmüş kız sizin bebekler dedi. sevindik biz de :) acaba başka doktora mı gitsem ki napsam acaba ya :)

gözünaydın canım gönlünce olsun inşallah park yatak alacaksan sepet beşiğe gerek yok bence oda yapacaksan sepet iyi olur ama bende kendi şifonyerimi bebeğe ayırmayı düşünüyorum şimdiden içindeki fazlalıkları kaldırdım giysilerini falan aldıkça yerleştiricem

oda yaparken kendi seçsin istiyorum bende bakalım
kendi seçsin istersen işin var yalnız birazcık gidip en görkemlisine yapışacak büyük ihtimal şuanda olsa arabalı olanlar
Bence sen de hemen verme. bak kaza kurşununa gelirsin sonra Bodrum kiler falan varsa kaldır beklet...:)
zaten ilk etapta yatacağı demir beşik var onuda kaldırıp koyması kolay parçalanabiliyor bire müddet kapadığım balkonda saklarım sanırım şimdide ordalar zaten
sonuçların için sevindim canım kadın bakmış söylemiş işte doktora niye gidiyorsun ki

doktor o kadar ketum ki kocakarı laflarına sevinir oldum :)ben biraz bakınayım ya başka doktor görsün :)

orasına razıyız artık canım

Bugün de bitti çok şükür.
Cumartesi günü doktor randevum varya yarın yıl gibi gelir kesin
Kanamalardan sonra ilk kez bi doktor görecek. İnşallah yolundadır herşey. :18:

çok teşekkür ederim orayı bir türlü görmemişim...şimdi bir de eklediğim resimlere yükleme hatası vermezse tamamdır .
neyse yeri öğrendim saol

Bugün de bitti çok şükür.
Cumartesi günü doktor randevum varya yarın yıl gibi gelir kesin
Kanamalardan sonra ilk kez bi doktor görecek. İnşallah yolundadır herşey. :18:

bende birazdan çıkıcam benimde yarın bu son iş günüm tatile çıkıyorum inş. ama haftaya cumaya bi kaç saatliğine gelebilirim yine işlerim sıkışık biraz bi tatilin bile tadını tam çıkaramıycam yaaaaaaaaaa

seninde kontrolün iyi geçer inş. yaz burdan yine pazar günü akşam otelden girerim sanırım nete

Tamam canım. İnşallah herşey yolundadır ve koşa koşa gelip yazarım sizlere.

Ay bilemiyorum ya bilemiyorum canım sıkılıyor ama yavrumuda bindee birbile riske atamiyorum

öyle çok beyazın yoksa boyatma bence spse, yani tek tükse belli olmaz sana öyle geliyordur...ayrıca benim için sadece kendime ve eşime güzel görünmem önemli, başka insanların hakkımda ne düşündüğü hiç önemli değil mesela

Saat beş gibi gittim fırına ekmek hamuru almaya taze fasulye ve salatanın yanına kızarttım kel alaka amaekmek yerine yedik ailece... hamilelik budur işte şart şurt yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…