benim de öyleydi ya travel ve falan diyordum ama okudukça çözdüm
blog takip ediyorum bol bol çok keyifli oluyor
ben de burda siz konuştukça anlıyorum basto travel puset astronot falan:))
tam şuan burnuma hamur kızrtması kokusu geldi
ve gözümün önüne de görüntüsü
ulen bildiğin aş eriyom hee
dün de olmuştu karpuz kokmuştu haha
akşama kızart ye canın istemiş belli
henüz hiçbir şeye bakmaya başlamadım.bebek arabası ,bebek odası ...
attım bile mesajı sevgili kocama
azcık nazım geçsin aş ereyim yhu böyle rahat baba olunmaz
akşama hamur kızartcaz ben fırın hamuru seviom alırız eve geçmeden
ben de canım
merak etme daha çook vakit var
Vallahi kızlar. Benim evimde boş odam yok. Oturma odam çocuk odası olacak. Ama daha geçen sene aldım mobilyasını halısını perdesini o yüzden sadece park yatak almayı düşündüm. Birkaç sene sonra çocuk hangi odayı isterse onu alır herşeyini değiştirirz odanın demiştik ama.
Bizim burda bebek odasını kız annesi alıyor. Annem tutturdu gelen giden anası tek çocuğuna bişey almamış dicekler olur mu öyle şey diye. Ne yapacağımı şaşırdım..Muhtemelen ikea dan bi yatak bi dolap aldırcam 500 liraya halletcez.
Sizce başka bir yol var mı?
kızlar diğer bir konuda sordum ama oraya kimse bakmıyor herhalde.bebeklerimize internetten güvenilir alışveriş yapabileceğimiz siteler varmı nerelerden alıyorsunuz.
Kaç odan var evde başka odan yok mu daha müsait :26::26::26: Bende küçük bir odam var orayı yapmayı düşünüyorum köşe takımı var çıkarılması gerek daha iki sene oldu alalı
Vallahi kızlar. Benim evimde boş odam yok. Oturma odam çocuk odası olacak. Ama daha geçen sene aldım mobilyasını halısını perdesini o yüzden sadece park yatak almayı düşündüm. Birkaç sene sonra çocuk hangi odayı isterse onu alır herşeyini değiştirirz odanın demiştik ama.
Bizim burda bebek odasını kız annesi alıyor. Annem tutturdu gelen giden anası tek çocuğuna bişey almamış dicekler olur mu öyle şey diye. Ne yapacağımı şaşırdım..Muhtemelen ikea dan bi yatak bi dolap aldırcam 500 liraya halletcez.
kızlar diğer bir konuda sordum ama oraya kimse bakmıyor herhalde.bebeklerimize internetten güvenilir alışveriş yapabileceğimiz siteler varmı nerelerden alıyorsunuz.
mobilyaların kalsın gardolap ,beşik , falan alırsın canım sığmaz mı ?
e bebek , unnado ,limango , mompery , butik bebe
Güzeller slm nasılsınız Ayy bisi dicem ya benim saclarim normalde simsiyah simdi acayip beyazladi kenfimi cok cirkin hissediyorum hep toplu sacim zsten ama bebegimi hiç riske atmak istemiyorum kenfimi cok cirkinledmis hissediyorum
ÖYle yapıcaz artık bi beşik bi dolap kenara. Annemin de içi rahat etsin diye..Napalım.
ben de burda siz konuştukça anlıyorum basto travel puset astronot falan:))
tam şuan burnuma hamur kızrtması kokusu geldi
ve gözümün önüne de görüntüsü
ulen bildiğin aş eriyom hee
dün de olmuştu karpuz kokmuştu haha
Tam da akşama ne pişireyim diye düşünüyordum. Ve hatta kızlara bir sorayım demiştim. Ama şimdi aklıma düşürdün sen bu hamu işini. Tamam akşam yemeğini hallettik. Yanında da güzel biçay, domates falanAnaaam çok acıktım yav.
Canım yerin yoksa mecbur idare ediceksin artık. Benimde ardiye ve ütü odası olarak kullandığım 1 oda var. Hemen yatak odasının yanında, orayı boşaltıp bebiş odası yapıcam. Ama oda takımı falan almayı düşünmüyorum. Çünki kendi evim değil. Birkaç sene içinde ev almayı planlıyoruz. O zamana bebiş de büyür, oda yaparız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?