2014 Şubat Anneleri

Orda yazanlara göre benim de 5'te çıkmam lazım ama uygulanacak mı bakalım?

canım benim tsh baya düşük yani 0,045 felan ama t3 ve t4 iyi diye ilaç bile vermediler bende zorla vern diyemedim hatta ağladım bebeğimde zeka geriliği mi olacak ilaç vermiyorlar diyee ama tsh gebeliğe bağlı etkilenebilir t4 önemli olan o normal olduğu için korkma dediler ve haftaya tekrarlayacaklar testleri hala sorun varsa o zaman ilaç vercekler rabbime dua ediyorum elimden ne gelirrr((

bilimcim hep üzülüyordum 3 gun geri dıye..bi de bu oldu sen düşün yani..adamdan korkuma suratsız ...çok bılıyosan demesın dıye sesımı cıkaramadım...ama sonuç ne olursa olsun ınanmıycam sonuca o kesin... yanı 1 dk ıcınde enseyı nasıl gördun ne..bileyim ya...yarın 10 da randevum var ..inşallah ılgılenır özel hastane canım yaa.. doktorum hastaneyi terketti bendeki şans...ortada kaldım devlete gıttım hem uygun diye.....özel muayene buldum...eylülde paramı basıcam heyyy doktor para burda ılgılen dıycem haaahaaaaa.....çalış köpekkkkk diye bağırıcam vurucam kırbacı...haaahhaaaa

kızlar neden kimnse bişey demiyo ??

Canım bu süreçte kasık ağrıları bel ağrıları v.s olabilir. Çok şikketli ve uzun sürmediği sürece bişey olacağını sanmıyorum. Anlık ağrılar bende de oluyor. Devam ederse bi doktora görün derim ama bi anlık ağrı için telaşlanmana gerek olduğunu sanmıyorum.

bu arada tünaydııın hepinizeee:)

baya yazmışsınız az sonra başlıcam geçmişi okumaya:)

dün gittim fizik tedaviye siyatik ve fıtık değilmiş,hormonlara ve hamileliğe bağlı olabilirmiş doğru oturma ve yatma pozisyonları gösterdi bir ton hareket yaptırdı şükür rahatladım biraz.... yatarken bir tarafa yatıp bacaklarımın arasına yastık koyuyorum....sırt üstü yatarsam da dizlerimi büküyorum ve sağ bacağımı koltukta yatıyorsam koltuğun yüksek kısmına kaldırıyorum:) ne sert ne yumuşak yerde oturacakmışım arası sertlikte ve yüksek olacakmış çünkü alçaktan kalkmak ta rahatsız edermiş bir de kalkınca namaz hareketleri yaptığım zaman acaip rahatlıyorum yaaaa:))))

bu arada buluşma noolldu ne zaman buluşuyoruuzzzz????????????

kızlar günaydın ... size bi sorum olucak dün gece yatakta dönerken sol kasığımda batma oldu. çok canım acıdı bir kaç kerede devam etti çok tedirgin oldum doktora gitsem mi ??

ben biryerde okumuştum güzelim bende de sağ kasıkta olduğu için araştırdım rahim büyüdüğü için anlık yada 20 saniyelik sızılar olması çook normalmiş korkma ama uzun sürerse git doktora bende hala ara ara oluyor takmıyorum bile:)

çalıştığın kurum özel yada devlet fark etmez sadece analık iznine birşey yapamıyorlar o mecburi ama analık izni bittikten sonra diğer izinler kuruma bağlı süt iznini toplu kullanmana izin vermezse bir şey yapamazsın nasıl isterlerse öyle..ücretsiz izin vermezlerse yine bir şey yapamazsın... Analık iznini bi 6 ay yapamadılar 2haftacık arttırtılar şaka gibi sonra kurumlarla muhattap oluyoruz,stres oluyoruz izin verdiler,vermediler uğraş dur

Ben ücretsiz iznini vermek istemiyorsa çıkışını verebilir diye biliyorum canım. İkisinden birini seçecek işveren.

kızlar neden kimnse bişey demiyo ??

Bence ani hareketten kaynaklı bir ağrıdır

Kimse bir şey yazmadı sen,ben ve adally buluşcaz sadece sanırım

laurana bende de benzeri oldu canım, tsh 0,370 çıktı ilk testte. daha sonra T3 ve T4 değerine bakıldı.onlar normal olduğu için bir sorun görülmedi. gebelikte görülebilen bir durummuş.

herkese günaydınlaaaaar..güzel bebişlerin güzel anneleri iyidirler inşallahbenimde tahliller yapıldı dün. bu gün sonuç aldım..kan değerleri iyi tsh felan normal çok şükür..ama idrar tahlilinde enfeksiyon görünüyormuş.dr tek kullanımlık bir ilaç verdi adı MONUROL bu ilacı kullanan varmı kızlar?prospektüsünde hamileler için güvenilirliği kanıtlanmamıştır diyor bende tedirgin oldum..içsemmi içmesemmi bilmiyorum..bi fikir verin kızlar...

Adally noldu bizim buluşma işi Kimse den ses çıkmadı isterseniz laurana sen ben buluşalım

bana uyar kronikim özelden cep nosu verelim birbirimize o zaman nasıl buluşcaz:))) hadi burdan saati ve yeri belirledik bir sorun olup gelmeyen olursa nasıl öğrencz?? bir de kırmızı karanfil mi takalım cebimize hahahahha:))))))))))

canım özeldede her türlü şeye hakkımıza var aslında kişi anne yani haklarını kullanmak isteyip iş yeride kullandırmadığında isterse tüm haklarını alarak (tazminat v.s) işten çıkarılmış gibi iş yerinden çıkabilir

ben hamilelik öncesi kullanmıştım bir kaç defa sabaha bir güzel çiş yaptırıp attırıyor enfeksiyonu:) hatta hamileyken de ufak yanma var idrarımda dedim monurol saşe verdi ama içmedim su içtim geçti:)

Olur veririz ama şöyle bir durum var adallynin annesi ondaymış şu an gitmesi 10-15 günü bulurmuş benimde arkadaş izne çıkıyor eylüle kaydıralım mı diye düşünüyoruz hem havalarda serinlemiş olur

Bence ani hareketten kaynaklı bir ağrıdır

Kimse bir şey yazmadı sen,ben ve adally buluşcaz sadece sanırım

tamam güzelim teklif var ısrar yok...benim arkadaşım var elif diye o da bu topiğin üyesi buluşursak o da gelecek...adallye soralım günü kararlaştıralım o zaman....yine de buraya yazarız gelmek isteyen varsa söyler ok güzelim?

tamam canım olur bana uyar hatta soğuk hava daha mantıklııı....ben şimdi yatıyorum canım biraz midem bulanıyor gelirim tekrar....

Çok pis kıskanıyorum yaaaaa.
İzmir'den kimler vardı bizde organize olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…