doğum izniyle ilgili paket yasa daha çıkmadı canım, eylül-ekim gibi çıkacak deniliyor. bu sadece gebeler ve emziren annelerle ilgili yönetmelik. ben normalde en erken 18.30'da çıkabiliyorum, şimdi 17.30' da çıkabilecek olmama sevindim sadece. diğer maddeler çok da dikkatimi çekmedi
kizlar tsh degerleri hakkinda konusmussunuz. ben de tiroid ilaci kullaniyorum yaklasik 6-7 aydir. ilk olculdugunde degerim 3.04 filandi. doctor da 2.5 un altinda gormek istedgni soyledi ilaca baladik, tiroid benzeri ilac aliyorsun, bu tsh I dusuruyor, bi de tsh I yukselten ilaclar var ama tiroid alinca tsh in dusmesi baya cabuk oluyor yaklasik 4-6 hafta. sonracima benim surekli tsh a baktilar duzenli olarak. bu aralar 1.3 filan cikiyor doctor da iyi diyor ama bi yandan da ilaca her gun devam ediyorum. yani ilaci biraksam tekrar 3 e filan cikabilir. boyle bi durum. dr ilac vermediyse heralde bi sorun yoktur sizde de, biz tup bebek klinigine gittgmz icin her seyi ince eleyip sk dokuyolardi.
canım adam belkide doğrusunu yapmıştır bilemiyorum şimdi ama ilgisiz olması insanı gıcık ediyor evet fakat devlet hastanesi işte olacağı bu başka bişi beklememek lazım
yine bide git özele o baksın belkide bebeğin önden gidiyordur gerçekten
kızlar neden kimnse bişey demiyo ??
kızlar günaydın ... size bi sorum olucak dün gece yatakta dönerken sol kasığımda batma oldu. çok canım acıdı bir kaç kerede devam etti çok tedirgin oldum doktora gitsem mi ??
çalıştığın kurum özel yada devlet fark etmez sadece analık iznine birşey yapamıyorlar o mecburi ama analık izni bittikten sonra diğer izinler kuruma bağlı süt iznini toplu kullanmana izin vermezse bir şey yapamazsın nasıl isterlerse öyle..ücretsiz izin vermezlerse yine bir şey yapamazsın... Analık iznini bi 6 ay yapamadılar 2haftacık arttırtılar şaka gibi sonra kurumlarla muhattap oluyoruz,stres oluyoruz izin verdiler,vermediler uğraş dur
bu arada tünaydııın hepinizeee:)
baya yazmışsınız az sonra başlıcam geçmişi okumaya:)
dün gittim fizik tedaviye siyatik ve fıtık değilmiş,hormonlara ve hamileliğe bağlı olabilirmiş doğru oturma ve yatma pozisyonları gösterdi bir ton hareket yaptırdı şükür rahatladım biraz.... yatarken bir tarafa yatıp bacaklarımın arasına yastık koyuyorum....sırt üstü yatarsam da dizlerimi büküyorum ve sağ bacağımı koltukta yatıyorsam koltuğun yüksek kısmına kaldırıyorum:) ne sert ne yumuşak yerde oturacakmışım arası sertlikte ve yüksek olacakmış çünkü alçaktan kalkmak ta rahatsız edermiş bir de kalkınca namaz hareketleri yaptığım zaman acaip rahatlıyorum yaaaa:))))
bu arada buluşma noolldu ne zaman buluşuyoruuzzzz????????????
canım benim tsh baya düşük yani 0,045 felan ama t3 ve t4 iyi diye ilaç bile vermediler bende zorla vern diyemedim hatta ağladım bebeğimde zeka geriliği mi olacak ilaç vermiyorlar diyee ama tsh gebeliğe bağlı etkilenebilir t4 önemli olan o normal olduğu için korkma dediler ve haftaya tekrarlayacaklar testleri hala sorun varsa o zaman ilaç vercekler rabbime dua ediyorum elimden ne gelirrr((
Adally noldu bizim buluşma işiKimse den ses çıkmadı isterseniz laurana sen ben buluşalım
çalıştığın kurum özel yada devlet fark etmez sadece analık iznine birşey yapamıyorlar o mecburi ama analık izni bittikten sonra diğer izinler kuruma bağlı süt iznini toplu kullanmana izin vermezse bir şey yapamazsın nasıl isterlerse öyle..ücretsiz izin vermezlerse yine bir şey yapamazsın... Analık iznini bi 6 ay yapamadılar 2haftacık arttırtılar şaka gibi sonra kurumlarla muhattap oluyoruz,stres oluyoruz izin verdiler,vermediler uğraş dur
herkese günaydınlaaaaar..güzel bebişlerin güzel anneleri iyidirler inşallahbenimde tahliller yapıldı dün. bu gün sonuç aldım..kan değerleri iyi tsh felan normal çok şükür..ama idrar tahlilinde enfeksiyon görünüyormuş.dr tek kullanımlık bir ilaç verdi adı MONUROL bu ilacı kullanan varmı kızlar?prospektüsünde hamileler için güvenilirliği kanıtlanmamıştır diyor bende tedirgin oldum..içsemmi içmesemmi bilmiyorum..bi fikir verin kızlar...
bana uyar kronikim özelden cep nosu verelim birbirimize o zaman nasıl buluşcaz:))) hadi burdan saati ve yeri belirledik bir sorun olup gelmeyen olursa nasıl öğrencz?? bir de kırmızı karanfil mi takalım cebimize hahahahha:))))))))))
Bence ani hareketten kaynaklı bir ağrıdır
Kimse bir şey yazmadı sen,ben ve adally buluşcaz sadece sanırım
Olur veririz ama şöyle bir durum var adallynin annesi ondaymış şu an gitmesi 10-15 günü bulurmuş benimde arkadaş izne çıkıyor eylüle kaydıralım mı diye düşünüyoruz hem havalarda serinlemiş olur
tamam güzelim teklif var ısrar yok...benim arkadaşım var elif diye o da bu topiğin üyesi buluşursak o da gelecek...adallye soralım günü kararlaştıralım o zaman....yine de buraya yazarız gelmek isteyen varsa söyler ok güzelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?