hıh aynen öylee ama ben gözümü açıpta kullanamadım hatunu:) sonra devlet okulunda çalışmaya başladım öğretmen olarak ki asıl mesleğim neyse müdür bir kıza sürekli iltimas geçiyordu ve sırf onun isteği doğrultusunda ders programını değiştirip benimkini ve birçok öğretmeni perişan eden program yaptı...tabi uyanıklar ortada müdüre veryansın edip müdür gelince ağamsın paşamsın diyordu ben surat asıyordum...sonra farkettim ki bu kız her tenefüs müdürün odasında neyse dedim olabilir gözümle görmeden iftira atamam kimseye....ama hocalardan biri anormal durumda görmüş bunları odada geldi bana söyledi,laura dedi ben bu kızdan hoşlanıyordum çok tiksindim şimdi yaa müdür benim lisedeki hocamdı nasıl yapar dedi....öğrencilerde 1 mayısta piknik olmuştu orda hep yanyanalardı bunlar çalıların arasında görmüşlerrr....gerçi susturdum öğrencileri ama gel zaman git zaman kabak bana patladı:) sen mi çıkardın bu dedikoduyu diyee yooo ama fikrimi soruyrsanız yanlış davranıyorsunuz size yakıştıramıyorum dedim...bu sene de çalışmayacam orda ve bana ders oldu bir daha töbeeeee....
Neee sigara mı???Of Allah sabır versin canm, şimdi hem onlar suçlu hem sen extra hassas olduğundan şu dönem daha bir ağır geliyor herşey ben de yaşadım biliyorum..Ben bir ara o kadar sinirleniyordum ki şekerim var sandım..Benim derdim de başkaydı yine bi erkekle ilgili, iş yapmaz işten kaçar üzerime yıkar kaçar giderdi, sonra ben tabi çok üstüne gittim onun ama yüzüne de bakmadım hiç unutmam yılbaşında herkese hediye almıştı, ben de bi aldım paketi sana diil, kızına dedi öylece tatlıya baplamıştık, doğum sonrası da eve ziyarete gelmişti filan. Diğer arkadaşlarıma da çok krıılmıştım, her işte benim adım geçiyordu ben de bildiğin ortalık yerde bağırmıştım, düşün kurumsal da bir yer...Sonra hepsi senden korktuk filan dedi arada bi deli taklidi yapmalı..Ya hamile insana doğuma 2 ay kala yeni proje, yeni iş verilir mi salaklar işte, bu dediklerim zaten bana iş veremezde kalkıp sen yapsan daha iyi olur filan diyorlardı.
Sigara oofff iş yerinde sigara mı içilir ya, şikayet etsen edilir!
ıyyyy hele dinden imandan bahsedip te böyle şeyler yapan ve insanı yazıklar olsun dedirten tiplerden nefret ediyorum...bu arada bizim müdür de namaz kılıyordu:))))) böö...
kıs face de numaranı göremedim neyse ben şimdilik inziva gelirim yine:)
off offff bugün çok dertliyim gerçekten, bizim iş yeri tam tımarhanelik oldu
sigara konusunda kimi kimi şikayet edicen canım patron lokomotif gibi maşallah bi dakka elinden düşmüyor buda ondan yüz bulup içiyor zaten
hah aynen işte bizim iş yeride böyle bi yer oldu
herşeyin başı yönetici bilim ya
yöneticin nasıl tavır alıosa elemanlarda o şekilde oluyor
bbenim bağlantımın olduğu biyerde de sevgili yöneticimiz milletin ağzına bakıo
bi iki kişi parmağında oynatıo bunu
sevmedikleri kişiyi şikayet edip adamı dolduruyorlar
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
çalıştığın yerden nefret ettiriolar insanı
Bizim burda da var canım bitane. Arşiv içiliyor normalde sigara. Adam masasında yakıp çıkıyor ama dibimden geçiyor boğulacak gibi oluyorum. Arkasından bütün ofisi oda spreyine boğuluyorum ama anlamıyor öküzcük. Al çakmağını cebine öyle git ama yokkkk ağır geliyor beyimize. Masasının dibine sigara içmek yasaktır tabelasi yapıştırdım ama ona geçmiyor. Bir ara tuvalette keyif yapıyordu yarım saat sonra bütün gün giremiyorduk lavaboya. Oraya da yapıştırdım yazı artık orada bari içmiyor.
yok canım bu alenen yemek yeerken içiyor falan yakıp gitmekte yok kapıda içmekte yok içme burda desen senle kabga edecek potansiyelde karakterde biri, ve yazı var yazının altında içiyor inan
geçenlerde yeni gebeyken birini söndürdü söndürdüğünü gördüm yemek yemeye gittim bi tane daha yaktı oturduğu yerden dedimki bende söndürdün sandımda geldim dedim adam bir çalımla çıktı gitti orda bişi daha desem üzerime yürüyecek bu karakterde biri yani bayandı erkekti saygısı bile yok pislikkkkkkkkk
yok canım düzelmeyeceğini biliyorumda artık ben sabır edemiyorum inan, hele gebeyken çok hassas oluyor ya insan ondan, neyseki şu tatil en azından burdan uzaklaşmak adına bana çok iyi glecek diye umuyorum içimdekileri resetlemiş olurum belkiÖyle insan görünümlü hayvanlar her yerde var canım. Kendi kendini germe boşuna. Düzelmezler.
Sen gerildiğinde bebek elini ayağını karnına çekip sakinleşmeni bekliyor ve çok korkuyormuş. Onu düşün..
canım benim inş. bişicik çıkmaz dualarım sizinleKızlar bugün cuma...Allah için dua edin annemle kızkardeşime.kızkardesimin göğsünde kitle varmış.inş iyi çıkar sonucu
annemi de kanser araştırmaya göndermiş dr.gögsünden garip böyle su gibi bişey geliyomus
inşallah bir şey çıkmazzz
yok canım düzelmeyeceğini biliyorumda artık ben sabır edemiyorum inan, hele gebeyken çok hassas oluyor ya insan ondan, neyseki şu tatil en azından burdan uzaklaşmak adına bana çok iyi glecek diye umuyorum içimdekileri resetlemiş olurum belki
canım benim inş. bişicik çıkmaz dualarım sizinle
rabbim kimseye o adı batısaca hastalığı yaşatmasın biz ailecek yaşadık babamda iyi bilirim,
allahım en başta evlatrımızı esirgesin o pis hastalıktan
annen ve kardeşin için dua edeceğim canım
Kızlar bugün cuma...Allah için dua edin annemle kızkardeşime.kızkardesimin göğsünde kitle varmış.inş iyi çıkar sonucu
annemi de kanser araştırmaya göndermiş dr.gögsünden garip böyle su gibi bişey geliyomus
Kızlar bugün cuma...Allah için dua edin annemle kızkardeşime.kızkardesimin göğsünde kitle varmış.inş iyi çıkar sonucu
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin..
Hiçbişeycik yoktur inşallah ikisinde de.
dualarımız seninle canım...
jack im iyi haberlerini bekliyoruz kuzum
çok teşekkür ederim kızlar..Allah razı olsun.inş yoktur bir şey....
Allah sifa versin canimçok teşekkür ederim kızlar..Allah razı olsun.inş yoktur bir şey....
inşallah bişey çıkmaz canım içini ferah tut hayırlı haberler vermeni bekliyorum
Benim anneminde göğsünde kitle vardı canım 5 yıl önce aldılar. Kötü bişey çıkmadı çok şükür..
Şuan diğer göğsünde onun 2-3 katı büyüklüğünde var ameliyat olmuyor annem sadece takip ediyorlar.
Korkma sende.. Her kitle kötü huylu değildir.
inşallah taramalrda hayırlkı sonuçlar çıkar cnm
keyfinize mutluluğunuza gölge dşmez iinşallah
iyi haberlerini de duyalım senden
Allah sifa versin canim
inşallah canlarım benim...içimi ferah tutayım değil mi...bir şey çıkmayacak inşallah....Allah razı olsun hepinizden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?