2014 Şubat Anneleri

off offff bugün çok dertliyim gerçekten, bizim iş yeri tam tımarhanelik oldu

sigara konusunda kimi kimi şikayet edicen canım patron lokomotif gibi maşallah bi dakka elinden düşmüyor buda ondan yüz bulup içiyor zaten

listede vardı ama ben face'den sana mesaj olarak da attım canım... :)
hava fecilaket sıcak yaaaa... burada erime modundayım...

Bizim burda da var canım bitane. Arşiv içiliyor normalde sigara. Adam masasında yakıp çıkıyor ama dibimden geçiyor boğulacak gibi oluyorum. Arkasından bütün ofisi oda spreyine boğuluyorum ama anlamıyor öküzcük. Al çakmağını cebine öyle git ama yokkkk ağır geliyor beyimize. Masasının dibine sigara içmek yasaktır tabelasi yapıştırdım ama ona geçmiyor. Bir ara tuvalette keyif yapıyordu yarım saat sonra bütün gün giremiyorduk lavaboya. Oraya da yapıştırdım yazı artık orada bari içmiyor.

hah aynen işte bizim iş yeride böyle bi yer oldu
adam erkek elemanlarla kanka adeta bize öcü gibi bakıyor onlarda (iki taneler zaten) art niyetliler kendilerini öyle bir tanıtıp bizi öyle bir kötülüyorlarki sanırsın biz hiç iş yapmıyoruz
evet çok yoğun bir işim yok ama hiç iş yapmıyorda değilim
geçen patron toplantı yaprı bayramdan önce o iki eleman yere göğe sığmadı diğer biz 6 bayan hiç iş yapmıyoruz oldu nerdeyse bir güzel onların iş lerinide bize paylaştırdı patron onlar çok yoğumuşta yardım edenleri yokmuşta
bide gerçekten doğru olsa içim yanmıcak ya hele bi tanesi sabah ise gelir 8,30 da 9,30 a kadr mutfakta sigara içer çay içer sonra canı sıkılır şirket arabasını alır gider derki ben bankaya gidiyorum YALAN şahsi işi var onu halledecek biliyorum evine gider oturur biraz markete gider alışvberiş yapar yeminle bak yalanım yok kendi ne şahsi işi varsa yani gidr üzerine pantolon falan alır bazen eli poşetle geldiği çok olur, sonra öğlene doğru çıkar gelir patronun geliş saatinde
kısaca patron burdaysa arı gibi çalışıyor görünüyor patron yoksa adamda arazi sorarsan bankada ama gerçekte allah bilir nerde

hakkımı kesinlikle helal etmiyorum allah kalplerine göre iflah etsin
bide patron karşımıza geçmiş ben çok adaletli biriyim onların iş yükünü size dağıttım diyor gelde isyan etmeeee

yok canım bu alenen yemek yeerken içiyor falan yakıp gitmekte yok kapıda içmekte yok içme burda desen senle kabga edecek potansiyelde karakterde biri, ve yazı var yazının altında içiyor inan
geçenlerde yeni gebeyken birini söndürdü söndürdüğünü gördüm yemek yemeye gittim bi tane daha yaktı oturduğu yerden dedimki bende söndürdün sandımda geldim dedim adam bir çalımla çıktı gitti orda bişi daha desem üzerime yürüyecek bu karakterde biri yani bayandı erkekti saygısı bile yok pislikkkkkkkkk

Öyle insan görünümlü hayvanlar her yerde var canım. Kendi kendini germe boşuna. Düzelmezler.
Sen gerildiğinde bebek elini ayağını karnına çekip sakinleşmeni bekliyor ve çok korkuyormuş. Onu düşün..

Kızlar bugün cuma...Allah için dua edin annemle kızkardeşime.kızkardesimin göğsünde kitle varmış.inş iyi çıkar sonucu

annemi de kanser araştırmaya göndermiş dr.gögsünden garip böyle su gibi bişey geliyomus

inşallah bir şey çıkmazzz

yok canım düzelmeyeceğini biliyorumda artık ben sabır edemiyorum inan, hele gebeyken çok hassas oluyor ya insan ondan, neyseki şu tatil en azından burdan uzaklaşmak adına bana çok iyi glecek diye umuyorum içimdekileri resetlemiş olurum belki

canım benim inş. bişicik çıkmaz dualarım sizinle
rabbim kimseye o adı batısaca hastalığı yaşatmasın biz ailecek yaşadık babamda iyi bilirim,
allahım en başta evlatrımızı esirgesin o pis hastalıktan
annen ve kardeşin için dua edeceğim canım

Telefondan yazmakta cok zor yahu:) guzellesenler cirkinlesenler benim kiz beni cok cirkinledtirdi oy yavrum benim insallah kendide kaderide cok guzel olur kixlar ikili test icin doktor arafi cok sukur iyiymis zaten doktorum rakam vermiyor sadece yorumluyor

çok teşekkür ederim canım benim.Amin....Allah hiç kimseye yaşatmasın inşallahh

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin..
Hiçbişeycik yoktur inşallah ikisinde de.

inşallah bişey çıkmaz canım içini ferah tut hayırlı haberler vermeni bekliyorum

çok teşekkür ederim kızlar..Allah razı olsun.inş yoktur bir şey....

Benim anneminde göğsünde kitle vardı canım 5 yıl önce aldılar. Kötü bişey çıkmadı çok şükür..
Şuan diğer göğsünde onun 2-3 katı büyüklüğünde var ameliyat olmuyor annem sadece takip ediyorlar.
Korkma sende.. Her kitle kötü huylu değildir.

inşallah taramalrda hayırlkı sonuçlar çıkar cnm
keyfinize mutluluğunuza gölge dşmez iinşallah
iyi haberlerini de duyalım senden

inşallah bişey çıkmaz canım içini ferah tut hayırlı haberler vermeni bekliyorum

inşallah taramalrda hayırlkı sonuçlar çıkar cnm
keyfinize mutluluğunuza gölge dşmez iinşallah
iyi haberlerini de duyalım senden

Allah sifa versin canim

inşallah canlarım benim...içimi ferah tutayım değil mi...bir şey çıkmayacak inşallah....Allah razı olsun hepinizden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…