Allah' tan dileğim herkesin kendine, ailesine, bebeğine sağlık sıhhat versin, hayırlı haberler alırsın inşallah Jack
inşallah canlarım benim...içimi ferah tutayım değil mi...bir şey çıkmayacak inşallah....Allah razı olsun hepinizden....
tabii ki içini ferah tutacaksın canım benim, inşallah birşey çıkmayacak. hem senin içini ferah tutman için çok önemli bir sebep taşıyorsun içinde şu anda. :)
Kızlar bugün cuma...Allah için dua edin annemle kızkardeşime.kızkardesimin göğsünde kitle varmış.inş iyi çıkar sonucu
annemi de kanser araştırmaya göndermiş dr.gögsünden garip böyle su gibi bişey geliyomus
inşallah bir şey çıkmazzz
inşallah canlarım benim...içimi ferah tutayım değil mi...bir şey çıkmayacak inşallah....Allah razı olsun hepinizden....
KIZLARRRRRRRR ben birazdan çıkıcam ve bir hafta yokum iş yerinde tatile gideceğim inş.tatildeyken nete girmeye çalışırım eşimden ve oğlumdan fırsat gelirse pcye
arada yazabilirim umarım
görüşmek üzere kendinize çok çok iyi bakım hepinizi öpüyorum tatlı anniş adayları
KIZLARRRRRRRR ben birazdan çıkıcam ve bir hafta yokum iş yerinde tatile gideceğim inş.tatildeyken nete girmeye çalışırım eşimden ve oğlumdan fırsat gelirse pcye
arada yazabilirim umarım
görüşmek üzere kendinize çok çok iyi bakım hepinizi öpüyorum tatlı anniş adayları
Kızlar gittik doktora 11 hafta 4 günlük olucaktık 11 hafta 6 günlük çıktık . Doktorum herşey iyi dedi ense kalınlığı normalmiş iyi dedi ikili için kan verdik . 2 hafta önce cinsiyet için söz vermişti doktorum gelince bakarım diye ben hiç demeden baktı baktı kuzumda maşşallah çok akıllı yatıyodu erkeğe benziyo ama kesin değil bişey alma nolur nolmaz dedi bidahaki gittiğimde kesinleşirmiş . :)) cinsiyeti hiç fark etmez sağlıklı olsunda . Maşallah diyin teyzeleri :))
arada yazabilirim umarım
kocamdanda ulaşıyorlar tatlımOhh gözün aydın canım. Darısı yarın benim başıma
Maşallah size..
Sana da iyi tatıller canım. Bol bol dinlen. Gerekirse telefonunu kapat. İş yerinden ulaşamasınlar. Ailen kocandan da ulaşır nasılsa
sağol tatlım bizim yolumuzda 4 saat kadar sürecek bi kez mola veririz büyük ihtimalAllah içinize sindirsin canım, sen deneyimlisin gerçi ama uzun yola gidecekseniz her 2 saatte bir mola vermeyi ve yürümeyi ihmal etme sakın, biz 8 saatlik yolculukta öyle yapmıştık, iyi tatiller
teşekkürler sincap bakarım tabiİyi tatilleeeerrr.... Güle güle git, güle güle gel, çok eğlen, oralarda kendine ve yeğenlerimize iyi bak... :)))
Kızlar gittik doktora 11 hafta 4 günlük olucaktık 11 hafta 6 günlük çıktık . Doktorum herşey iyi dedi ense kalınlığı normalmiş iyi dedi ikili için kan verdik . 2 hafta önce cinsiyet için söz vermişti doktorum gelince bakarım diye ben hiç demeden baktı baktı kuzumda maşşallah çok akıllı yatıyodu erkeğe benziyo ama kesin değil bişey alma nolur nolmaz dedi bidahaki gittiğimde kesinleşirmiş . :)) cinsiyeti hiç fark etmez sağlıklı olsunda . Maşallah diyin teyzeleri :))
kizlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olcak allah nasip ederse
:)) tombikim kuşum arada geliyorlar banageçer bi kaç saate
ay dün hamurları yidim sonra pişman oldum kilo yapcak bana onlar
sabah bi tartıldım 1 kilo fazla düne göre ekmekler içimde kaldı sanırım:26:
bidaha böyle şeyler canım çekmesin nolaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?