2014 Şubat Anneleri

inşallah canlarım benim...içimi ferah tutayım değil mi...bir şey çıkmayacak inşallah....Allah razı olsun hepinizden....

tabii ki içini ferah tutacaksın canım benim, inşallah birşey çıkmayacak. hem senin içini ferah tutman için çok önemli bir sebep taşıyorsun içinde şu anda. :)

slm canlaarım biz bugün doktora gittik bebişim çok hareketliydii gayet durumu iyi bi sorun yokkk onun hareketlerini görünce çok duygulandımmmmm biz ikili test yapmadıkkk doktorumuzz kıza benziyor dediii yaniii prensesim geliyorrrrrrrrrrr

canım çok geçmiş olsunnnnnn dualarımız seninleee inşallah sonuçları temiz çıkarrrrrrrr

KIZLARRRRRRRR ben birazdan çıkıcam ve bir hafta yokum iş yerinde tatile gideceğim inş. tatildeyken nete girmeye çalışırım eşimden ve oğlumdan fırsat gelirse pcye
arada yazabilirim umarım
görüşmek üzere kendinize çok çok iyi bakım hepinizi öpüyorum tatlı anniş adayları

Son düzenleme:
aman bu arada sitenin saatimiz bozulmuş yoksa site amerika saatine falanmı döndü benim saatim 17:10 sitenin saati 14:10

Kızlar gittik doktora 11 hafta 4 günlük olucaktık 11 hafta 6 günlük çıktık . Doktorum herşey iyi dedi ense kalınlığı normalmiş iyi dedi ikili için kan verdik . 2 hafta önce cinsiyet için söz vermişti doktorum gelince bakarım diye ben hiç demeden baktı baktı kuzumda maşşallah çok akıllı yatıyodu erkeğe benziyo ama kesin değil bişey alma nolur nolmaz dedi bidahaki gittiğimde kesinleşirmiş . :)) cinsiyeti hiç fark etmez sağlıklı olsunda . Maşallah diyin teyzeleri :))

İyi tatilleeeerrr.... Güle güle git, güle güle gel, çok eğlen, oralarda kendine ve yeğenlerimize iyi bak... :)))

Allah içinize sindirsin canım, sen deneyimlisin gerçi ama uzun yola gidecekseniz her 2 saatte bir mola vermeyi ve yürümeyi ihmal etme sakın, biz 8 saatlik yolculukta öyle yapmıştık, iyi tatiller

Ohh gözün aydın canım. Darısı yarın benim başıma
Maşallah size..

Sana da iyi tatıller canım. Bol bol dinlen. Gerekirse telefonunu kapat. İş yerinden ulaşamasınlar. Ailen kocandan da ulaşır nasılsa

kocamdanda ulaşıyorlar tatlım bayramda şarjım bitmiş bi baktım eşimin telefonu çaldı ondan beni arıyorlar
aynı sektörde olunca herkes birbirini tanıyor zaten birde işlerim var tlfnla netle halletmem gereken yani kafam tam rahat olmucak
iyi dileklerin için teşekkürler

Allah içinize sindirsin canım, sen deneyimlisin gerçi ama uzun yola gidecekseniz her 2 saatte bir mola vermeyi ve yürümeyi ihmal etme sakın, biz 8 saatlik yolculukta öyle yapmıştık, iyi tatiller
sağol tatlım bizim yolumuzda 4 saat kadar sürecek bi kez mola veririz büyük ihtimal
İyi tatilleeeerrr.... Güle güle git, güle güle gel, çok eğlen, oralarda kendine ve yeğenlerimize iyi bak... :)))
teşekkürler sincap bakarım tabi
öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiii

maşallahhh miniğine...

kizlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızım olcak allah nasip ederse

hadi gözün aydın canım...

Bbilimmmm iyi tatilllerrrrr......

merhabalaar

bayram dolayısıyla koptum netten, bide yol dönüşü midem bozuldu ancak iyileştim. Umarım sizler ve bebişleriniz de iyisinizdir. Dün ikili test için hastaneye gittik. Özel hastanede ilk randevumdu doktor öyle ilgilendi ki iyi ki değiştirmişim dedim. Bebişin gelişimi normalmiş ben zayıflamama rağmen. Cinsiyet konusunda da büyük ihtimalle erkek ama 16. haftada kesin belli olur dedi. Kimseye söylemeyin dedi sadece size söylüyorum :) Ultrasonda herşeyi belirginleşmiş pek tatlıydı

Kızlar 1 dk sonra mesaim bitecek ve evime gidicem. Hepinize şimdiden iyi tatiller. Yarın doktor dönüşü Allah'tan bir mani olmazsa herşeyi yazıcam size. Öpüyorum her birinizi. Görüşürüz..

senden özendim ben de gittim aldım yaptım :) hamurunu evde yapınca daha lezzetli oluyo anneannem süper yapardı:)ama ne bende o kadar yetenek var ne de dün akşam vakit vardı. neyse nefsimizi körledik :)canım ben de pişman oldum ama sonra da şöyle düşündüm canımın çektiği bişeyi de hamileyken yemiceksem ne zaman yicem:) eşim de şaşırdı zaten akşam akşam:)her zaman yemiyoruz böyle şeyler nadiren kaçamak olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…