2014 Şubat Anneleri

Sonra nerdesin diyo bsna fazla naz aşık usandirir:) :) kız yavrum

ayy napim kız yaa ben girdiğimde sen olmuyorsun sen girdiğinde de ben olmuyorummm(( şimdi de çıkıyorum güzelim sana iyi geceler tatlım benim....usanma benden:))) hadi öpüyorum seni çokkk...

hatunlar hepinize iyi geceler öpüyorum güzelll annnelerrr

Bende seni optm herkese iyi geceler

kızlar bez almaya başladınızmı?ben prima premium care biriktirmeye başladım

ben başlamadım ama dün annem söyledi. giysi miysi sonra alınır sen şimdiden bez depolamaya başla rahat edersiniz dedi bana da çok mantıklı geldi. en çok kullanılan şeylerden biri:) iyi yapmışsın canım :)

kuzum senin bebiş kızmıydı erkekmiydi

kuzum senin bebiş kızmıydı erkekmiydi

ay daha belli değil wallaha delirmek üzereyim o yüzden de alış verişe başlayamıyorum bari bez alayım ben de senin gibi:) gerçi yarın başka doktora gidicem ama randevum yok araya sıkıştırtabilirsem kendimi belki öğrenirim :) senin belli miydi? :)

mantıklı canım benim eşimde almaktan yana şuan bezini
başlamak lazım kuzummm.
mantıklı canım gayet ben de yarından tezi yok başlayayım.deneyimli anneler bez konusunda tavsiyesi olan var mıı ? :)
çiçemmm ben biraz sordum prima premium care dediler.benim deyimimle beyaz prima
yarın başka bir doktora gidip şu cinsiyet işini kesinleştieceğim

Mantıklı ama fiystni bilmediğim icin indirimide anlamam bizim okulda bir arkadaşım 40 tl ye yuz tane sliyordu prima nette

kuzum beyaz primalar normalde 26-29 tl arası marketlerde.ıslak mendilleri 3,25-3,5 arası.nette daha ucuza bulunca alıyorum

yok be çiçemm benim ketum doktor beni eylülde çağırdı bende başka doktora gittim iki hafta önce bana %80 erkek dedi.yarında başka bir doktora gideceğim bakalım ne diyecek.anketi bile dolduramadım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…