2014 Şubat Anneleri

aynen cnm benim de plesenta previa umarım ikimizinki de tekrarlamaz nasıl geçecek 5 ay bilmem ( insan yüzünü görmeden kıyamıyo düşecek falan diye bi de görsek... (

Allah a emanetler canımm, o gun aglamaktan oldum.. ama dedıgın gıbı daha koca bı 5ay var.. bol bol dua etcez ve sagsaglım alcaz kuzularımızı kucagımıza ınsallah, kendımızıde hıc yormucaz kendınede bebısınıde coook ıyı bakk canımm

Kızlar şu ilk zamanlarda ki göğüs hassasiyeti yine başladı bende uçlarına dokunamıyorum birşeyler giyerken ki acı ve hassasiyet geri geldi.Neden acaba sizde de var mı böyle birşey? Birde sankğiğ göbeğimi yere düşecekmiş gibi hissediyorum o kadar aşağıda ki sanki löp diye yere inecek Allah korusun :18:

Son düzenleme:
gazelcim çok güldüm yaa valla bu çocuğu nasıl yaptığımı unutcak hale geldim:) en son 1 haziranda yaptım:) birdaha da tık yok yani vahhh benim zavallı kocam:))) ama artık ben de dayanamıyorum cuma doktordan garanti isteyecem,hamileysem kadın değilmiyim:)))))

Kız yavrum Napiyosun sen libodomu:) vslla ben bebegi ogrendigimden beri tik yok bilmiyorum hep panik halindeyiz bebek icin bisi demefi adam:) opmeye bile yrni badladim

Kız yavrum Napiyosun sen libodomu:) vslla ben bebegi ogrendigimden beri tik yok bilmiyorum hep panik halindeyiz bebek icin bisi demefi adam:) opmeye bile yrni badladim

ay dedim ayran içtik ayrı mı düştük:) sorma malum biliyosun benim libidolar başından beri inmedi hep istekliyim hep hemde:) geçen denedik ama olmadı canım acıdı korktum neyse hayırlısı rabbim sağlıklı sıhhatli etsin de bizleri o bize yeter:) kayınvaldemdeyim kaçarım az sonra haberin olsun maalesef yanlış zamanlarda bir arada oluyoruz yaaaa((((((((((

Sonra nerdesin diyo bsna fazla naz aşık usandirir:) :) kız yavrum

yok bnde dayanamıyomm:))) taaa 29unda randevum doktorla o kadr bekleyemem koca da beklemez zannımca da ben pozısyon tuttramıyomm heee:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…