kuzummm benimde tansiyonum 8-5 .idare ediyorum.sen nasılsın prenses nasıl
Iyifir inşallah canım sıcak larda etkiliyor sanirim sen nasılsın
hamdolsun kuzum iyiyim.bu arada bu yıl erkek bebekler çoğunlukta
aynen cnm benim de plesenta previaumarım ikimizinki de tekrarlamaz nasıl geçecek 5 ay bilmem ( insan yüzünü görmeden kıyamıyo düşecek falan diye bi de görsek... (
kız adama sapık muamelesi yapmıom ben
benim kanamam doktorda olmuştu ve vajinal ultrasondan sonra olmuştu
benimki o nedenden tekrarlar diie çekinio
korkusu geçerse buyursun burdayız
hee canım kanaman olduysa bilemem bende olmadı ondan rahatız
Ayyyy dayanamafm iki yufum kola ictim
çiçem benimde çok canım istiyo yaaaa
Canın çekmiş belli iki yudumdan bir şey olmaz be tatlım
Ayyyy dayanamafm iki yufum kola ictim
gazelcim çok güldüm yaa valla bu çocuğu nasıl yaptığımı unutcak hale geldim:) en son 1 haziranda yaptım:) birdaha da tık yok yani vahhh benim zavallı kocam:))) ama artık ben de dayanamıyorum cuma doktordan garanti isteyecem,hamileysem kadın değilmiyim:)))))
kız ne iki yudumu ben bildiğin kolayı direk içiyorum öyle canım çektiğince....napıosun bu arada hiç pas vermiyorsun kızcam sanaaaa
Kız yavrum Napiyosun sen libodomu:) vslla ben bebegi ogrendigimden beri tik yok bilmiyorum hep panik halindeyiz bebek icin bisi demefi adam:) opmeye bile yrni badladim
ay dedim ayran içtik ayrı mı düştük:) sorma malum biliyosun benim libidolar başından beri inmedi hep istekliyim hep hemde:) geçen denedik ama olmadı canım acıdı korktum neyse hayırlısı rabbim sağlıklı sıhhatli etsin de bizleri o bize yeter:) kayınvaldemdeyim kaçarım az sonra haberin olsun maalesef yanlış zamanlarda bir arada oluyoruz yaaaa((((((((((
İyi geceler kızlar
gazelcim çok güldüm yaa valla bu çocuğu nasıl yaptığımı unutcak hale geldim:) en son 1 haziranda yaptım:) birdaha da tık yok yani vahhh benim zavallı kocam:))) ama artık ben de dayanamıyorum cuma doktordan garanti isteyecem,hamileysem kadın değilmiyim:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?