kuzum beyaz primalar normalde 26-29 tl arası marketlerde.ıslak mendilleri 3,25-3,5 arası.nette daha ucuza bulunca alıyorum
yok be çiçemm benim ketum doktor beni eylülde çağırdı bende başka doktora gittim iki hafta önce bana %80 erkek dedi.yarında başka bir doktora gideceğim bakalım ne diyecek.anketi bile dolduramadım yaaa
evet canım ya hagiss nasıl acaba kız ve erkek bezi cıkarmış
çiçemmm hagiss kullanan varmı çevrende? iyiyse ondanda alırız
üff beni de tee 9 eylüllde çağırdı. hayır anlamıyorum ki olabilecek en özel hastaneye en iyi imkanlara sahip yere gidiyorum 4d ultrason yok mu sanki basbaya var baksa görücek neden bekletiyor anlamadım. neyse ya yarın ola hayrola.hakkımızda hayırlısı olsun.premium care in yenidoğan olanını alıyosun demi:)
aynen yaaa.geçen burda dediğim giibi.tıp fak kısa olsa sınava girip okucam yaaa
bezzlerin iki tane 2-5 kg sini aldım.4 tane de 3-6 kg sini
çiçemmm hagiss kullanan varmı çevrende? iyiyse ondanda alırız
:) hak geçmesin .manyuksunwalla siz prima diyene kadar ben hep huggies almayı düşünüyordum ama bildiğimden değil kızlar. biraz araştıralım bakalım olmazsa yarınsını prima yarısını huggies alırız hak geçmesin
hanımlar size bi soru sorucam gögsunun ucu olmayan arkadaşlar varmı yada tanadınız biri benim bi gögsümün ucu cıkıp geri giriyo hemen bi tane alet aldım ucunu cıkarsın diye beni bilgilendirirseniz sevinirim napmam lazım ki
hanımlar size bi soru sorucam gögsunun ucu olmayan arkadaşlar varmı yada tanadınız biri benim bi gögsümün ucu cıkıp geri giriyo hemen bi tane alet aldım ucunu cıkarsın diye beni bilgilendirirseniz sevinirim napmam lazım ki
:) hak geçmesin .manyuksun
benimde pek var sayılmaz kuzum.düşünüyorum ne yapsam diye.o alet nasıl bişi tatlım.kaç lira
manyukum tabi azcık güldüreyim dedim sizii :) ya benim uçla ilgili sorunum yok da bugün sabahtan beri sol göğsüm sızlıyor süt mü üretiliyor nedir? Göğsü sızlayan var mı benim gibi?
çok sızlamıştı ama şeytan kulağına bu aralar iyi
senin bebiş çok erken mi oynamıştı kuzum
kuzummmmm ben çıkayımm
profil resmin çok güzel.maşallahhh
öpüyorum kocamannnnn
:) hak geçmesin .manyuksun
benimde pek var sayılmaz kuzum.düşünüyorum ne yapsam diye.o alet nasıl bişi tatlım.kaç lira
manyukum tabi azcık güldüreyim dedim sizii :) ya benim uçla ilgili sorunum yok da bugün sabahtan beri sol göğsüm sızlıyor süt mü üretiliyor nedir? Göğsü sızlayan var mı benim gibi?
kızlar bez almaya başladınızmı?ben prima premium care biriktirmeye başladım
walla siz prima diyene kadar ben hep huggies almayı düşünüyordum ama bildiğimden değil kızlar. biraz araştıralım bakalım olmazsa yarınsını prima yarısını huggies alırız hak geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?