canım çok sıkkın kızlar hayat enerjimi kaybettim sanki......
şeyy benim tsh degerim 3*49çıkmıştı o yüzden ilaç verdi doktorum içiyorum... ama özellikle 1haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi eklem yerlerim agrıyo yatsamda dinlenemiyorum ve sabahları çok zor kalkıyorum uyumasam bile yatıyorum koca gün bişi yapamıyorum anca ikindiden sonra ayaklanabiliyorum tuhaf bi yorgunluk var( sol kolumdada bişey kaldırdıgımda bi yerinde belli bir acı hissediyorum ( neettede okuduklarıma göre aynı bu şikayetlerim belirtileri arasında geçiyo ilactan mı böyle oldu hiç şikayetim yoktu ama korkuyorum ben herşeye dayanırımda bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum (( yarın saglık ocana gidip testi tekrar yaptırıcam bi ay sonra çagırdı doktorum ama 10 günü geçiktir kullanıyorum etki ettimi görmek istiyorum düşmüş olur inşallah
şeyy benim tsh degerim 3*49çıkmıştı o yüzden ilaç verdi doktorum içiyorum... ama özellikle 1haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi eklem yerlerim agrıyo yatsamda dinlenemiyorum ve sabahları çok zor kalkıyorum uyumasam bile yatıyorum koca gün bişi yapamıyorum anca ikindiden sonra ayaklanabiliyorum tuhaf bi yorgunluk var( sol kolumdada bişey kaldırdıgımda bi yerinde belli bir acı hissediyorum ( neettede okuduklarıma göre aynı bu şikayetlerim belirtileri arasında geçiyo ilactan mı böyle oldu hiç şikayetim yoktu ama korkuyorum ben herşeye dayanırımda bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum (( yarın saglık ocana gidip testi tekrar yaptırıcam bi ay sonra çagırdı doktorum ama 10 günü geçiktir kullanıyorum etki ettimi görmek istiyorum düşmüş olur inşallah
demek ki ben yalnız değilmişim prolet siz de benim gibi düşünüosunuz, sevindim buna. kız da olsa oğlan da olsa ergenlik dönemi zor dönem, kanları kaynayacak tabi:) neyse daha 15 yıl gibi bir zaman var yoksa ben şu an hiiiç hazır değilim ergen bir çocukla baş etmeye:))
merhaba kızlar cuma gunu ıkılı test ıcın gıdecegım bende.merak ettıgım nokta acaba normal her zaman gırdıgımız ultrasona mı koyuyorlar ıkılı tesstte de yoksa daha farklı daha net olan bı makınaya mı ?
hareketlerı bu kadar net gordugunuze gore amuda kalktı falan dıyorsunu ya merak ettım nasıl o adar net anlasıldıgını :)))
Herkes uykuda sanırım
ben değilim:)
günaydınlar nasılsın kronikim
Yoo var ben baya gordum her rengi var eskitme rengi bambu rengi beyaz rengi hatta bak link yolliyim
Beyaz Brillant Ahşap Beşik
biz cumartesi günü hello baby ye gittik dedim bari biraz piyasa araştırması yapalım :) eşim baktı çok şirin şeyler var dayanamadı bari gelmişken bişey alalım dedi. almayalım daha erken cinsiyetini de bilmiyoruz dedim olsun alalım bişey dedi. girişte hastane çıkışları vardı meğer onları beğenmiş bunlar çok tatlı alalım diye tutturdu:) cinsiyet bilmediğimiz için hem kıza hem erkeğe uygun krem rengi aldık çok sevimli bir şey:) bebitof marka ve 49.90 tl idi 10 parça takım :)
canım ben bunlardan gördüm hello baby de birebir. çok seviyorum çok tatlılar ama ne bileyim ya kullanışlı olur mu karar veremedik. sanki bunlar küçük yani kısa süre kullanılır gibi geliyor bana bilemedim :)
çok güzel bizde beyazı var kızıma almıştık ama malesef içinde çok fazla yatmadı şimdi inşallah ikinci kuzumda yatacak
İyiyim lepi sen nasılsınBebek arabası bakıyorum Dün tırım tırım mağazaları gezdik kafamıza göre araba bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?