2014 Şubat Anneleri

1500 ne ya 250 lik neyine yetmiyor...mis gibi iyi marka hemide..dimi lepican

Günaydın canım...biz geçen antakyaya gittiğimizde belis in ürünlerine baktık bi mağazada.güzel seyler vardı.sitesine bir bak istersen sende

BEBEK ODASI | Belis

bencede sankim marka alınca markadan mı anlicak minnoş
buarada avatardaki senmisin negüzel çıkmışın öyle
ahh ahh yeni evlisin tabi biz eskidik gari

bencede sankim marka alınca markadan mı anlicak minnoş
buarada avatardaki senmisin negüzel çıkmışın öyle
ahh ahh yeni evlisin tabi biz eskidik gari

hiç valla.anladığı zaman neler isticek zaten

evet canım avatardaki benim...amann yeniliğimiz mi kaldı...şimdiden eskileri özlüyorum.evlilik güzel hos ama ne bilim

2 yıl 10 ay olmuş maşallah sen evleneli.Allah daim etsin sanki yıllaarrrrr geçmiş deee eskidik falan diyosun

Son düzenleme:
hiç valla.anladığı zaman neler isticek zaten

evet canım avatardaki benim...amann yeniliğimiz mi kaldık...şimdiden eskileri özlüyorum.evlilik güzel hos ama ne bilim

sen ne zamn evlendin de böle konusuyosun

hehe çizelgeme bak yahu 2 sene 10 ay olmuş ekimde 3 sene bitcek:)
ay be şu servis işini halledeyim gelcem

günaydın kızlar nasılsınız bizimkiler havuza gitti bende fırsat buldum iki kelam edeyim dedim nasılsınız

günaydın kızlar nasılsınız bizimkiler havuza gitti bende fırsat buldum iki kelam edeyim dedim nasılsınız

bbilimmmm canım benm hosgeldin...nasıl geçiyo tatilin...dinlenebiliyor musun?

geçenlerde bi kitap okudum.Annelik her zamn toz pembe değil!

blogcu anne yazarı,belki duymuşsundur.....benim hoşuma gitmedi kitap o ayrı mesele.hep kötü yanlarını saymış sayıştırmış...

neyse kitapta sey diydu.çoçukla yapılan tatil tatil değildir anne için,annenin tekrardan bi tatile ihtiyacı olabilir diyodu...öyle mi gerçekten

bende psikolojiktir dedim üstüne yatmışımdır agrıyo dedim ama hala geçmeyince kol agrım korkuyorum açıkcası ... ben 25mg kullanıyorum burda arkadaşlar hep 0lı degerler yazınca tshlerini gerçekten içim tuhaf oldu belkide üzüntüden böyle oldum ne bilim allah korusun nette okuduklarımda beni korkutuyo keşke cahil olsakta bilmesem herşeyi off bilmek daha cok üzüyo nette 4-6 cı aylarda düşüge neden olabilir zeka gerilii boy kısalıgı felan diyo gerçekten büyük korkutucu etkiler rabbim korusun rahat uyku uyuyamaz oldum hasta gbyim (başka bi bölüme gitmedim doktorum yönlendirmedi cuma ilk defa özele gidicem inşallah daha iyi içim rahatlatıcak bi acıklama bulurum ve düşmüş olur inşallah herşey çok güzel ve rüya gb bitsin istemiyorum uyanmak hiç istemiyorum(

düşmüştür kuzum allahın izniyle.sıkma canını bebişkoyuda bunaltma canını sıkarak

saol canım dua edin hepimizin bebegini korusun rabbim kendim için değil yavruma bişi olmasın

inşallah düşmüştür canım... dr arayıp sordun mu devam etmeni mi söylemişti. bi de 2 haftadan sonra tekrarlatman daha sağlıklı demişti bana dr.. tabi bilemiyorum...

bu ilacı veren doktorum fakültede o bana 1 ay sonra yenileyelim testi dedi .... ilacını kullan bir ay sonra gel dedi... ben şimdi saglık ocana gidip yaptırıcam testi 8 gündür kullanıyomuşum sanki 10 günü geçti sandım içtiklerimi saydım daha 8 gün olmuş etkisini göstermiş midir acaba:44:

Ben 4.5 yildir iciyorum ilac canim hipotiroidim evet o saydiklarin oluyo bende hamisim dedigin gibi hem hamilelikten hem tsh gan bitkin uluyo insan ama gecer ins.

inşallah cnaım şimdi değerin kaç sizinde bu ilacı kullanmanız üzdü ama bi yandanda içim rahatladı ilaçın yan etkilerimi yoksa hastalıktan mı böyle oldum yada psikilojikmi bilmiyorum korkuyorumda üzüldüm belkide ondanda olabilir... son gittigimde bebeğimide göremedim içim ondan hiç rahat degil başka doktor baktı ense kalınlıgını ölçtü ekranı bi bana cevirmedi ben şafak sayıyorum görmek için( cuma günü görücem inşallah hareket ettini görünce geçer bütün sıkıntılarım biliyorum huzursuzlugumdan böyle oldum(

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 19-02-2014
Hamileliğimin 14. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 182 gün kaldı.
Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 45 gr. - Yaklaşık boyu : 74 mm. (Baştan Popoya)

ne isim koyacagımızıda söylüyo bu takvim töbe töbe hiç gülecegim yoktu...

tatil iyi çok şükür
kitaba gelince bence bakış açısına bağlı bu birde tabiki çocuğa bağlı, ben çocuğum olduktan sonra herşeyi onunla ve onun için yapmayı benimsedim mesela kendi yediğimden çok oğlumun yediği bana keyif veriyor kendi eğlendiğimden çok oğlum eğlenince eğleniyorum hep onun mutlu olacağı yerlere gitmeyi tercih ediyorum yani o mutlu ben mutluyum, evet oğlum doğduğundan beri kendi hayatım ikinci planda ama ben bundan mutluyum ve bunu benimsedim diğer türlüsünü düşünemem bile, fakat çocukta önemli tabi meseka az önce havuzun başında bi çocuk gördüm henüz 1,5 yaşındaymış aman allahım küçük şeytan dedim sürekli ağlıyor aile ona 4 farklı simit almış kolluk yelek vakvaklı simit falan o hayır ben hiç bişisiz gircem diyor ve havuza atlamaya çalışıyor kendi kendine yani yarım saatte 25 dakika ağladı diyebilirim aile napsın çok yıpratıcı
şükür ben oğlumda öyle bişi görmedim
allah hepimize baş edebileceğimiz uslu evlatlar versin ne diyim

Benim beğendiklerim çok pahalı ucuzları ben beğenmiyorum bakalım ne olacak

Sen binmeyeceksen diğer 6 kişide binmesin o zaman

haksever hosgeldin canım

günaydın kızlar nasılsınız anneme gidicez birazdan kahvaltıya 2li testlerinizi ne kadara yaptırdınız?

günaydın tatlım.20 tl ye yaptırdım ben

ne güzel anlatmışsın sen.o kadın böyle anlatmamış iste....psikolojisi bozuk bi insan okusun,mesela çocuk düşünmeyip hamile kalan aldırır Allah korusun

kızlar ya ben iki gündür bebişim yönünden biraz endişeliyim buranın yemeklerindenmidir nedir acayip gaz yaptı bende bazen çok sancı yapıyor bende endişe ediyorum açıkçası henüz hissetmiyorumda bebeğimi yarın antepteyim ve doktorumun yolunu tutcam hemen inş. herşey yolundadır göğüslerimi kontrol ediyorum sürekli dolgunlukları yerinde çok şükür o yüzden rahatlıyorum birazcık
birde iki kez havuza girdim dayanamadım valla

umarım sorun olmaz

Yemeklerden kaynaklı olabilir.Bende yediğime dikkat etmezsem hemen gaz yapıyor

Bilim ne haber.Benim kızım olacakmış sonunda öğrendim
hayırlı olsun kronikim bende yarın kesin öğrenirim inş. herşey yolundadırda

doğumda öyle tatlım hep olumsuz tarafını anlatan birinden dinle kesin sezeryan dersin
bunlar hep bakış açısı
kimse doğum kolay demiyor böyle hemen pırt değince çıkmayacak tabiki ağrı çekeceğiz ama sonucu herşeye değer tüm ağrıları 10 sn de unutuyorsun bebeğinin çığlıyıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…