2014 Şubat Anneleri

Yemeklerden kaynaklı olabilir.Bende yediğime dikkat etmezsem hemen gaz yapıyor

sanırım canım ya kullandıkları yağdan mı kaynaklı yoksa dağ korupumu bunu yağıyor bilemiyorum eşimde aynı durumda şikâyetçi çünkü ondada sancı yapmış sizce suçlu dağ koruğu turşusu olabilirmi :44:

Günaydın kızlar.Halsiz yorgun sürekli aç sabırsız ve artık bebeğini görmek isteyen bir tip olarak yazıyorum bugün.Beni bir cümle ile ayağa dikebilecek varsa kölesi olabilirim

hayırlı olsun kronikim bende yarın kesin öğrenirim inş. herşey yolundadırda

Yolundadır herşey merak etme.Otel ne kadar iyi olsada yemekler evdeki gibi olmaz tabi.

Herşey olabilir

Günaydın kızlar.Halsiz yorgun sürekli aç sabırsız ve artık bebeğini görmek isteyen bir tip olarak yazıyorum bugün.Beni bir cümle ile ayağa dikebilecek varsa kölesi olabilirim
hadi doktora gidiyoruz çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Yolundadır herşey merak etme.Otel ne kadar iyi olsada yemekler evdeki gibi olmaz tabi.

Herşey olabilir

ay inş. canım
evet yemekler bizim damak zevkimiz aykırı bide eskisi gibi yiyemiyorum tabi ben genelde salata ağırlıklı beslendim burda akşam yemklerinden
antebe gittiğimde kaç kilo gelcem merak içindeyim çok yemediğim halde umarım kilo almamışımdır fazla

bir şey olmaz inşallah caım benim.bence de yediklerinizle ya da kullandıkları yağ ile alakalı olabilir.

ayy bende korkuyom sezeryan düşünüyodum

günaydın adallycan...hosgeldin....hepimiz aynı durumdayız senden farklı değiliz,rahat ol beybiii

selam canım geçmiş olsun zaten tsh teslerini ayda bir tekrarediyorlar benim bi arkadaşım acıbademe gidiyo ondada bu sorun var 1ay sonra testini tekrarlıcak
sende bursadaymışsın fakülteye gidiyorum yazmışsın doktorun kim seninde bebişin tüp bebekmi
kendime bursadan arkadaş arıyordum çok şükür buldum
özele gidicem demişsin . kime gitmeyi düşünüyorsun . bende çok kararsızım doktor araştırıyorum . dorukta sühendana gittim ama çok sert uslubu var çok geriyor beni başka doktora gitmek istiyorum çok uzun yazdım kusura bakma canım

bıraktım mobilya bakmayı ara ara bakar beğenirim
bizim 1-2 aya tüm eşyalar tam olacak sanırım bu gidişle

sabahta börek yedim yanıyor midem

bende olmadı çok şükür.üşütmüş falan olabilir misin acaba?:26:

günaydın bbilimcim,

salata ağırlıklı beslendiysen kilo almamışsındır, ama tatillerden ne yazık ki kilo alınarak dönülüyor:) ama antepe gittiğinde herşeyden azar azar yersin oranın yemekleri süperdir çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…