günaydın bbilimcim,
salata ağırlıklı beslendiysen kilo almamışsındır, ama tatillerden ne yazık ki kilo alınarak dönülüyor:) ama antepe gittiğinde herşeyden azar azar yersin oranın yemekleri süperdir çünkü:)
kızlar ya ben iki gündür bebişim yönünden biraz endişeliyim buranın yemeklerindenmidir nedir acayip gaz yaptı bende bazen çok sancı yapıyor bende endişe ediyorum açıkçası henüz hissetmiyorumda bebeğimi yarın antepteyim ve doktorumun yolunu tutcam hemen inş. herşey yolundadır göğüslerimi kontrol ediyorum sürekli dolgunlukları yerinde çok şükür o yüzden rahatlıyorum birazcık
birde iki kez havuza girdim dayanamadım valla
umarım sorun olmaz
Bilimcim selam canım. Bende 1 ay önce gitmiştim. Hergün 15-20 dk falan girdim. Havuz temiz olduğu sürece hiçbişeycik olmaz korkma.
Bu arada bebişine selam. Kocaman olmuş göbüş
GÖGÜslerinizde yeniden büyüme başladı mı?
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kocaman olmuştu sonra yeniden eski haline döndü şimdi tekrar büyüme başlıyor akşam eve gider gitmez sütyenden kurtulmak isitiyorm normalde yatarken bile çıkarmam
speedyim benimkiler
hiç küçülmedi diyebilirim süreki büyükler ve sıkınca acıyolar
hadi doktora gidiyoruz çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın adallycan...hosgeldin....hepimiz aynı durumdayız senden farklı değiliz,rahat ol beybiii
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kocaman olmuştu sonra yeniden eski haline döndü şimdi tekrar büyüme başlıyor akşam eve gider gitmez sütyenden kurtulmak isitiyorm normalde yatarken bile çıkarmam
günaydın hosgeldin...idare ediyoruz valla bi iyi bi kötü
senin nasl gidiyor?
b
enim ilk zamanlar çok zor geçiyordu da bu sıralar idare eder işte.yaa sizlerde böbrek ağrısı oluyormu? benim dünden beri sol böbreğimin olduğu kısım ağrıyor normal mi acaba? hoş böbrek mi ağrıyor onu da bilmiyorum ama böbrek boşluğumda bi ağrı var
idrarda yanma sık idrara çıkma varmı cnm?bendede oldu böbrek ağrısı bu söylediklerimde vardı enfeksiyon çıktı.bi idrar tahlili yaptır istersen..
Geçen bende yazdım aynısını ama kimse bir şey demedi.Göğüslerim yeniden patlayacak konuma geldiler diye ama canım ciddi şekilde ilk gün ki ağrı ve sızıları hissettiğim kesin dokunamıyorum.
ben de sanki bi yumuşama olmuştu gibi hissediodum
ama bu hafta dediğin gibi bi sertlik bi diklik
normaldir
9 ay boyunca şekil değiştircek keratalar
şu gösgüslerim hep böle kalsalar
pek cicoş oldular ama bebek emince posa haline gelcekler ühüh
selam canım geçmiş olsun zaten tsh teslerini ayda bir tekrarediyorlar benim bi arkadaşım acıbademe gidiyo ondada bu sorun var 1ay sonra testini tekrarlıcak
sende bursadaymışsın fakülteye gidiyorum yazmışsın doktorun kim seninde bebişin tüp bebekmi
kendime bursadan arkadaş arıyordum çok şükür buldum
özele gidicem demişsin . kime gitmeyi düşünüyorsun . bende çok kararsızım doktor araştırıyorum . dorukta sühendana gittim ama çok sert uslubu var çok geriyor beni başka doktora gitmek istiyorum çok uzun yazdım kusura bakma canım
havuz temizdi canım en azından sabahları girdim o satte kimsecikler girmemiş oluyordu henüz birde iyi klorlıyorlar
sizede selam teyzesi sana ve kızına
Geçen bende yazdım aynısını ama kimse bir şey demedi.Göğüslerim yeniden patlayacak konuma geldiler diye ama canım ciddi şekilde ilk gün ki ağrı ve sızıları hissettiğim kesin dokunamıyorum.
selam canım evet bakacaz artık, bu arada nasıl oldu anlamadım ama foto makinası çalışmıyor şuan hafıza kartını ve pilini çıkarmıştım şuan taktım ama açamiyorum eşim gelince bascak kalayı
ayrıca bi yandan valiz hazırlıyorum öğlen çıkcaz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?