2014 Şubat Anneleri

selam canım evet bakacaz artık, bu arada nasıl oldu anlamadım ama foto makinası çalışmıyor şuan hafıza kartını ve pilini çıkarmıştım şuan taktım ama açamiyorum eşim gelince bascak kalayı

ayrıca bi yandan valiz hazırlıyorum öğlen çıkcaz burdan

kızlar dün 2 li test sonucumuzu aldık , çok şükür dr iyi dedi. ense kalınlığı da 0.6 mm imiş... ona da iyi dedi... ben de araştırdım ama pek bi şey anlamadım... bu arada cinssiyetini sorduk...dr pozisyon uygun değil göremiyorum dedi... ben de gülerek benle aynı olan ark hep öğrendiler kız erkek farketmez ama merak ediyorum dedim... dr görsem neden söylemeyeyim dedi..sonra kendini alıştırma ama sanki erkeğe benziyo dedi...eşimde sürekli ultrasona girmemi istemiyo.. 1 ay sonra öğrenirsin diyo.. ne meraksız adam ya püüüffffff

Bilimcim selam canım. Bende 1 ay önce gitmiştim. Hergün 15-20 dk falan girdim. Havuz temiz olduğu sürece hiçbişeycik olmaz korkma.
Bu arada bebişine selam. Kocaman olmuş göbüş

Bilimcim selam canım. Bende 1 ay önce gitmiştim. Hergün 15-20 dk falan girdim. Havuz temiz olduğu sürece hiçbişeycik olmaz korkma.
Bu arada bebişine selam. Kocaman olmuş göbüş

havuz temizdi canım en azından sabahları girdim o satte kimsecikler girmemiş oluyordu henüz birde iyi klorlıyorlar
sizede selam teyzesi sana ve kızına

GÖGÜslerinizde yeniden büyüme başladı mı?

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kocaman olmuştu sonra yeniden eski haline döndü şimdi tekrar büyüme başlıyor akşam eve gider gitmez sütyenden kurtulmak isitiyorm normalde yatarken bile çıkarmam

speedyim benimkiler
hiç küçülmedi diyebilirim süreki büyükler ve sıkınca acıyolar

neyse kızlar ben kaçtım işlerim var gidip sıpacanı ve eşimi alayımda geleyim saatin farkında değiller herhalde
görüşürüz kendinize iyi bakınnnnnnn öptüm hepinizi bizede iyi yolculuklar dönüş yolu göründü bye

hadi doktora gidiyoruz çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hadiiiiii koşa koşa uçaraaaaak
Bu arada göbişine maşallah diyeyim ben buradayım demeye başlamış bebiş

günaydın adallycan...hosgeldin....hepimiz aynı durumdayız senden farklı değiliz,rahat ol beybiii

Hoşbuldum canom..Haklısın ama sürekli adet sancısı gibi sancılar başladı bende delireceğim :26:

ben de sanki bi yumuşama olmuştu gibi hissediodum
ama bu hafta dediğin gibi bi sertlik bi diklik
normaldir
9 ay boyunca şekil değiştircek keratalar

Geçen bende yazdım aynısını ama kimse bir şey demedi.Göğüslerim yeniden patlayacak konuma geldiler diye ama canım ciddi şekilde ilk gün ki ağrı ve sızıları hissettiğim kesin dokunamıyorum.

Geçen bende yazdım aynısını ama kimse bir şey demedi.Göğüslerim yeniden patlayacak konuma geldiler diye ama canım ciddi şekilde ilk gün ki ağrı ve sızıları hissettiğim kesin dokunamıyorum.

şu gösgüslerim hep böle kalsalar
pek cicoş oldular ama bebek emince posa haline gelcekler ühüh

meraba canım dayanamadım 1 ay beklemeye ilacın yan etkisinden midir bilmem bir haftadır pek halim yok heryerim agrıyo sanki... ben senelerdir çocuk için tedavi görüyorum polistik over kistlerim vardı eşimde bi sorun yok sorun sadece benim bir degil birden fazla ytumurtamın olması ve çatladıgı dölleneceği zmanı tutturamamızdı... bahar,medikal, art tüp ebebk merkezi gitmedigim hastane doktor kalmadı... yaşım küçük oldugundan tüp bebek yapılamadı yıllardır yumurta takibi yapıldı ne zman şey yapcamıza doktorlar karar veriyodu yani sonra 1 kez ahmet yılmaza medikal doktoru 3 kezde osman haldun develioğluna fakülte profösörü artde özel tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdık ama hiçbiri olmadı zayıf oldugum için ve yalşımın küçük olmassından klomenle ilaçla yaptık hep aşılamalarımı herşey mükemmel gidiyodu ama sonuç hep negatifti... sonra fakülteye başladım işlemlerin zuun sürmesi prosüdürlerin agır işlemesi derken anca 1 senede rapor çıkarttım ve eski profösörüne yaptıgım için aşılamalarım sayıldı.. normalde devlette 2 iğneli aşılama yaptıman gerekiyo.. neyse direk tüp ebebge geçtik... ilk denememizde 5 gün lük iğneyle 30 yumurtam büyüdü iptal edildi sonrasında 2 ay boyunca sökülmeyen kistim oluştu onu ameliyatla operasyonla aldı doktorum ve o ay yine iğnelere başladık... tüp bebek yapılacaktı.... ama ben çatlatma iğnemi vurucagım günü karıştırıp bir gün geç vurdum ve oluşan 3 yumurtamın 2 si çatladı 1 yumurtayla şans az olucandan iptal ettik tüp bebegi... ve boş geçmesin diye aşılama yaptık............. hiç ümidim yoktu ve mucizem geldi hamileyimmmmmmmmmmmmm benim hikayem bu

şimdi sühendam hanıma gelince ben zübeyde hanımda biliyodum bide özel muananesi varmış diye duymuştum evet sert bi uslubu oldugunu söylüyo herkez aslında biz meşhur ediyoruz sonra popoları kalkıyo afedersin... ben bi kez kapısından döndüm çok kalabalıktı hiç görmedim ama methini duydum....

bahar hastanesinde nagihan hanıma çok gittim iyi bi doktor ama baharın dogum konusunda benim çevremde pek tatmin ettiği söylenemez en önemli vaz geçiş noktom onca ay gidiyosun ama dogumuna hangi doktor nöbetçiyse o giriyo ... ne anladım ben o işten...

benim medikalde eski doktorum ahmet yılmaz ve şimdide ona gitmeye başkıcam çok sakin bi doktor ve riskli gebelikler uzmanı aşılama felanda yapabiliyo her doktor yapmıyo bun u çünkü... ahmet bey tanıdıgım en iç rahatlatıcı doktor...

fakültede tüp ebebk bölümünde şuan barış ata bey var oda harika bi doktor o beni kovalamsa asla bırakmazdım onu 3 aydan sonra sorun olmadıkca tüp bebek böümünde bakmıyolar çünkü...

fakültenin normal kadın dogumunu sorarsan tam bi faciya derim çünkü her gittinde ayrı bi asistan doktorla muhattab olucaksın hatta sabah test vericeksin öğleden sonra başkası bakıcak testine o kadar saçma bi düzen var....

başka bi doktor tecrübem yok ama nerdeyse jinekolok olucaktım 6 senelik bebk hasretiyle

sen uzundedin ben destan yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir benim açtıgım konulara bak bursa topiğim var orayada beklerim bursalılarla iyi muhabbetimiz var

havuz temizdi canım en azından sabahları girdim o satte kimsecikler girmemiş oluyordu henüz birde iyi klorlıyorlar
sizede selam teyzesi sana ve kızına

uzun süredir yoğunluktan sadece yazılanları okuyabiliyorum yazamıyorum. ama sabah sabah senin yazıyı okuyunca kızkalesinin denizi geldi gözümün önüne ve üfff şimdi orda olmak vardı yaaaa...

herkesin göbeklerini gördükçe imreniyorum, benimki içeri doğru mu büyüyor dersiniz? Akşam arkadaşıma gittim "ben göbekli birşey bekliyordum bir zargana geldi" diye dalga geçti bi de.

bilmiyorum gün içerisinde tekrar yazabilecek miyim ama şimdilik hepinizi öpüyoruuuummm...

o berbat ağrıyı ben ilk jaftalarım da yaşadım gece üstüne yattığım da uyanıyordum
sanki kesmişler gibi

saglık ocana gittim kanımı verdim tsh için ... bir ay sonra yapılması gerekiyo aslında ama böle böle şikayetlerim var dedim doktorda madem bir ay sonra dedi neden geldin dedi bende pembe bi yalan attım dedim doktora telefon ettim saglık ocanda yaptır buraya gelmeye ugraşma dedi dedim oda 8 günde pek bi degişiklik olmaz ama yapalım bakalım dedi bende serbest 3 ve 4 ede bakın dedim doktorda baktı gözümü kaçırdım

sonra tansiyonuma baktırdım 9-5 çıktı hemşire acık sevdi ilgilendi kendie geldim sanırım cnaım doktor istiyomuş beyaz önlügü görünce neşem yerine geldi

yarın alıcam sonuçları umarım düşmüştür

hadi hayırlısı, güle güle gidin gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…