Herkese slm kızlar. Tarih sırasına göre listemiz yenilendi (Prolet88 arkadaşımıza katkılarından dolayı teşekkürler) 2 defa internet kesintisine rağmen, nihayet başardım..
Ben biraz geçmişi okuyayım...
Canlar,
Yemekten döndüğünüzde cevap vermeniz dileğiyle size bir soru yöneltiyorum :)
Eşimin askerdeki komutanının küçük bir kızı varmış. Adı Öyküm Su. Çok seviyormuş eşim onu ve taaa o zamanlar demiş ilerde kızım olursa adını Öykü ve ya Öyküm koycam diye.
Şimdi adı Öykü olsun diyor. Bende çok beğeniyorum.
Ancak bu günlerde aklıma başka bir isim geliyor. Her ne kadar bu ismi pek beğenmesem de.
Eşimin adı Mecnun. Acaba kızımızın adı Leyla mı olsa diyorum?
Daha bu fikri eşimle paylaşmadım.
Bir yandan da eşimin çocukluk sevgilisinin adı Leyla. Oda canımı sıkıyo..
Kafam çok karışık :18:
ben hep 9 11 arası gittim doktora
bi kere hareket etmedi hep eller hava uyuyo
bende bozuluom tabi
bukez acaba 3 4 gibimi gitssem diyorum
yoksa çikolata falan eğer uyuyosa hiç etki etmio
bi kere biraz rahatsız olunca kafasını oynatmıştı çekilin der gibi okadar:)
kronik tek değilsin bacım benimkide tembel uykucu miskin
GÖGÜslerinizde yeniden büyüme başladı mı?
ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kocaman olmuştu sonra yeniden eski haline döndü şimdi tekrar büyüme başlıyor akşam eve gider gitmez sütyenden kurtulmak isitiyorm normalde yatarken bile çıkarmam
Kızlar dün benim kontrolüm vardı. Doktor 4 lü tarama testi istedi. Ultrasona da epey ayrıntılı baktı. İç organları falan inceledi. Vee kızımızın 3 boyutlu resmini cd ye atıp verdi bize. Evde hemen tekrar seyrettik. Küçücük burnu, ama tombiş yanakları var.Off allahım, otur, bak bak ağla.... Aklıma geldikçe içim çekiliyor, gözlerim doluyor ya..
16+3 olmuş. tahmini doğum tarihi iyiden iyiye Ocak ayına kaydı gibi...
Anaaam bizim kızın adı da Öykü olacak gibi.. Adaş mı olacaklar yoksa
Canım bizimki de tam tersi, eli kolu bir rahat durmuyor çocuğun. Sürekli tekmeliyor, kollarını açıp kapatıyor. Ortası yok mu bu sıpaların ???
Hııım demek ki benim de son 1 haftadır daha önce büyük gelen sütyeni doldurmamın sebebi buymuş ...
Kızlar dün benim kontrolüm vardı. Doktor 4 lü tarama testi istedi. Ultrasona da epey ayrıntılı baktı. İç organları falan inceledi. Vee kızımızın 3 boyutlu resmini cd ye atıp verdi bize. Evde hemen tekrar seyrettik. Küçücük burnu, ama tombiş yanakları var.Off allahım, otur, bak bak ağla.... Aklıma geldikçe içim çekiliyor, gözlerim doluyor ya..
Neden kimseee yyooookkkkk
Anaaam bizim kızın adı da Öykü olacak gibi.. Adaş mı olacaklar yoksa
Canım bizimki de tam tersi, eli kolu bir rahat durmuyor çocuğun. Sürekli tekmeliyor, kollarını açıp kapatıyor. Ortası yok mu bu sıpaların ???
Hııım demek ki benim de son 1 haftadır daha önce büyük gelen sütyeni doldurmamın sebebi buymuş ...
canım ben bunlardan gördüm hello baby de birebir. çok seviyorum çok tatlılar ama ne bileyim ya kullanışlı olur mu karar veremedik. sanki bunlar küçük yani kısa süre kullanılır gibi geliyor bana bilemedim :)
bunun yatağı biraz inceymiş extra yatak yaptırıp yükseltmeyi düşünüyorum ilk 6 ay yüksek yatakta sonra da alçak yatakta yatarsa bence 1 yaşına kadar yatar gibi geliyor
ananeler bizden heveslibeyazını ben hiç görmedim özel mi yaptıracaksın
bebefix , hellobaby sitelerinde var ama biz annemin oradan mağazadan alıcaz
amin canım çok sağol
canım çok sıkkın kızlar hayat enerjimi kaybettim sanki......
şeyy benim tsh degerim 3*49çıkmıştı o yüzden ilaç verdi doktorum içiyorum... ama özellikle 1haftadır çok yorgun hissediyorum kendimi eklem yerlerim agrıyo yatsamda dinlenemiyorum ve sabahları çok zor kalkıyorum uyumasam bile yatıyorum koca gün bişi yapamıyorum anca ikindiden sonra ayaklanabiliyorum tuhaf bi yorgunluk var( sol kolumdada bişey kaldırdıgımda bi yerinde belli bir acı hissediyorum ( neettede okuduklarıma göre aynı bu şikayetlerim belirtileri arasında geçiyo ilactan mı böyle oldu hiç şikayetim yoktu ama korkuyorum ben herşeye dayanırımda bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum (( yarın saglık ocana gidip testi tekrar yaptırıcam bi ay sonra çagırdı doktorum ama 10 günü geçiktir kullanıyorum etki ettimi görmek istiyorum düşmüş olur inşallah
Ohh ne güzel valla ben daha 3 boyutluya girmedim sanırım uzun sürede girmeyeceğim naasıl iş anlamadım
ben de istiyorum cd bana ne ya ağlarım ama
bu arada çok sevindim meleğinin iyi olmasına canım Allah sağlık versin
Canım ben 2 li testi üniversitede yaptırdım dr unkinden daha iyi bir ultrason cihazıydı.. Bir de dr ölçüm yapabilmek için rahme baskı yapıyor bebek de rahatsız olup hareket ediyor.. Benimki nerdeyse yarım saat sürmüştü...bi de 2 li test 12 haftada yapıldığı için bebek daha küçük oluyor yer geniş daha rahat hareket ediyor.. Cmt gittiğmde dr 16+2 dedi, öncekine göre büyümüştü kuzu:) inş iyice büyüdüğünde ultrasonda görünen hareketler iyice azalıyor diyorlar..
kızlar ya ben iki gündür bebişim yönünden biraz endişeliyim buranın yemeklerindenmidir nedir acayip gaz yaptı bende bazen çok sancı yapıyor bende endişe ediyorum açıkçası henüz hissetmiyorumda bebeğimi yarın antepteyim ve doktorumun yolunu tutcam hemen inş. herşey yolundadır göğüslerimi kontrol ediyorum sürekli dolgunlukları yerinde çok şükür o yüzden rahatlıyorum birazcık
birde iki kez havuza girdim dayanamadım valla
umarım sorun olmaz
kızlar dün 2 li test sonucumuzu aldık , çok şükür dr iyi dedi. ense kalınlığı da 0.6 mm imiş... ona da iyi dedi... ben de araştırdım ama pek bi şey anlamadım... bu arada cinssiyetini sorduk...dr pozisyon uygun değil göremiyorum dedi... ben de gülerek benle aynı olan ark hep öğrendiler kız erkek farketmez ama merak ediyorum dedim... dr görsem neden söylemeyeyim dedi..sonra kendini alıştırma ama sanki erkeğe benziyo dedi...eşimde sürekli ultrasona girmemi istemiyo.. 1 ay sonra öğrenirsin diyo.. ne meraksız adam ya püüüffffff
Cd alıncada ağlıyormuşun kuzum farkeden ne
Cinsiyeti ogrenen arkadaslarra ne mutlu .biz de gidemedik bi turku esim bekleyelim 16.hafta olsun diyo .meraksiz valla.
şu gösgüslerim hep böle kalsalar
pek cicoş oldular ama bebek emince posa haline gelcekler ühüh
Herkese slm kızlar. Tarih sırasına göre listemiz yenilendi (Prolet88 arkadaşımıza katkılarından dolayı teşekkürler) 2 defa internet kesintisine rağmen, nihayet başardım..
Ben biraz geçmişi okuyayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?