2014 Şubat Anneleri

Son düzenleme:

Senin nispetini yirim gız :114::114::114:

Hani bir resim bir link benzeri bir görüntü mümkün müdür acep :62::62::62:

$09.034.5627.034401t3.webp

$İçerik.webp

Bunlarda resimleri :34::34::34:

sen zaten hep adally ye sor bize soran yokk :) birinci çok güzel canım ben bir sitede 599 tl ye gördüm sen kaça buldun o civardaysa alalım ben de çok beğendim :)

Ay alemsin be canım ben buralardayım diye bana sormuştur kesin zaten şimdi kendi de kayboldu baksana:9::9::9:

Bir kaç yerde gördüm fiyatları hep 600-800 arası değişiyordu :31::31::31:

Aman kuzum komiklik olsun diye dedim:) beğendim ben arabayı walla güzelmiş. sen napıyon iyisin mi:)

iyiyim ve tatlım nasıl olayım az önce hissettiğim şeyin ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.Sanki karnımın altında bir şey oldu böyle vurdu kaçtı cinsi ilk histi sanırım bu onun heyecanındayım :44::44::44::44:
Ben de beğendim arabayı ama gereksiz derecede pahalı geldi bana :53:
Sen nasılsın seminerler falan göremiyoruz seni pek bitsede kurtulsan :1:

kızlar incelediğiniz bebek arabaya baktım çok hoş . bencede ilki güzel 2. olan düşecek gibi duruyor . fiyatlar yüksek biraz ama .

kızlar incelediğiniz bebek arabaya baktım çok hoş . bencede ilki güzel 2. olan düşecek gibi duruyor . fiyatlar yüksek biraz ama .

Eveeet bak sana da aynı hissi vermiş canım bana da düşecekmiş gibi geldi :31::31::31:
Güzelliğine güzel ama ben tedirgin tedirgin kullanırdım onu kullanmak zorunda olsaydım :53::53::53:

Back
X