2014 Şubat Anneleri

ben doktora gidince sorucam aslında dogal olsun badem yagı isterdim ama kıllar zaten sinirimi bozuyo:50: göbegimi tanıyamıyorum ya tamam biraz vardı ama resmen belirlengeçti sarılar bile farkedilir ölçüde siyah oldu:(( çok moralim bozuk bu konuda kendimi çok çirkin hissediyorum hiç süslenemiyorum banyo yapmak saçımı tarmak bile zor geliyo ki sıcaktan duramadıgım için gecenin bi yarısında bile banyoya atıyorum kendimi saçımı düzleştiremiyorum öyle canım hiç bişey istemiyo :((
ama şey bizim şey işleri yoluna girdi yani geçen bi kere yaptık sonra 2-3 gün sonra yine oldu yani planlı değil :)):17: eşime diyorumj olmaz yeni oldu yok yok baya oldu 1 haftayı geçti diyo:37:daha saçım kurumadı aslında:52::9: neyse anneme kaçıcam cuma günü biraz özlesin:21:

gögsüne bence badem yağı sürme badem yağını hatta saçından başka bi yerine de sürme kıllar daha çok çoğalır ben saçıma çok kullanırdım gürleşsin diye
göbeğime de bebek yağı sürüyorum gögsüme o dediğim kremden aldım silmeye bile gerek olmadan emzirebiliniyor çok hoşuma gitti.
cinsel konu bizden uzaklaşmadı ilk zamanlar hariç o zamanda hep uyuyordum :1:

Kizlar oturunca bile tansiyonum düşüyor :( dışarı cikmak hayal oldu siz nasıl çalışıyor nasıl tatile gidiyorsunuz:(

Kizlar oturunca bile tansiyonum düşüyor :( dışarı cikmak hayal oldu siz nasıl çalışıyor nasıl tatile gidiyorsunuz:(

Geçmiş olsun canım aman dikkat et hele ki sıcaklarda Allah korusun fenalaşırsın yat güzelce dinlen.Bende halsiz hissediyorum sanki çıksam biryere düşüverecekmişim gibi geliyor.Arkadaşların maaşallahı var :31:

Kızlar,

Bence bizim topiğe nazar değdi. Bu ne bea. Geçen hafta hızınıza yetişemezdim.:19:
Herkes inzivaya çekildi herhalde :52: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2li test sonucumuz temiz çıktı kızlar :52::52::52: bi sorun yok dedi doktorum bi dahaki randevumuz 16 eylül o zaman kesin cinsiyeti belli olur heralde:26:

gögsüne bence badem yağı sürme badem yağını hatta saçından başka bi yerine de sürme kıllar daha çok çoğalır ben saçıma çok kullanırdım gürleşsin diye
göbeğime de bebek yağı sürüyorum gögsüme o dediğim kremden aldım silmeye bile gerek olmadan emzirebiliniyor çok hoşuma gitti.
cinsel konu bizden uzaklaşmadı ilk zamanlar hariç o zamanda hep uyuyordum :1:

bebe yağı kafama yatıyo benimde:23:

Benim de annem ve kayınvalidem habire örmüşler. En az 10 tane yelek var şimdiden. Ben battaniye örmek istiyorum ama bakalım biraz daha gaza gelmem lazım. Kışın inşallah, bu sıcakta çekilmez..

kışın evden çıkamıcaz nasılsa o zaman örersin
ben geçen kış bol bol paspas ördüm

Geçmiş olsun canım aman dikkat et hele ki sıcaklarda Allah korusun fenalaşırsın yat güzelce dinlen.Bende halsiz hissediyorum sanki çıksam biryere düşüverecekmişim gibi geliyor.Arkadaşların maaşallahı var :31:

Ay evet canım onlara maşallah bizede inşallah:) ben evde bile bayilicam sanırım:)tatil die ölüyorum:( mümkün değil

Kızlar,

Bence bizim topiğe nazar değdi. Bu ne bea. Geçen hafta hızınıza yetişemezdim.:19:
Herkes inzivaya çekildi herhalde :52: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Napacaksın canım ben ve benim gibiler netin başından kalkamıyor cinsiyet öğrenenler kafaları rahat gezip tozuyor :1::1:
Umarım bir sorun yoktur gelirler yakında

2li test sonucumuz temiz çıktı kızlar :52::52::52: bi sorun yok dedi doktorum bi dahaki randevumuz 16 eylül o zaman kesin cinsiyeti belli olur heralde:26:

Maşallah ne kadar güzel temiz çıkmasına sevindim :nazar:
16 Eylüle kadar nerden baksan 3 hafta ar rahat belli olur ama tabi gösterirse :9::9:

Ay evet canım onlara maşallah bizede inşallah:) ben evde bile bayilicam sanırım:)tatil die ölüyorum:( mümkün değil

İnşallah ki ne inşallah ordan kalk oraya yat ordan kalk oraya devril pozisyonundayım :52::52:

Son düzenleme:
Napacaksın canım ben ve benim gibiler netin başından kalkamıyor cinsiyet öğrenenler kafaları rahat gezip tozuyor :1::1:
Umarım bir sorun yoktur gelirler yakında

Maşallah ne kadar güzel temiz çıkmasına sevindim :nazar:
16 Eylüle kadar nerden baksan 3 hafta ar rahat belli olur ama tabi gösterirse :9::9:

İnşallah ki ne inşallah ordan kalk oraya yat ordan kalk oraya devril pozisyonundayım :52::52:

Aynen yahu yatarken bile inliyorum halsixlikten:)

kızlar napıyosunuz bakalım gene baya yazışmışsınız :) bu hafta da seminerdeyim artık yoruldum günde 6 saat oturuyorum popom acıyor aralarda sürekli yürümeye çalışıyorum ama belim baya ağrımaya başladı. zaten azcık iş yapsam belim çok fena oluyor evde de. ya kızlar bir sorum olacak bu haftada rahminizi elle hissedebilirsiniz diyor fakat ben hiç hissedemiyorum neden acaba? siz hissedebiliyor musunuz? bir de şu bebeklerin ilk hareketlerini arkadaşlarım hep baloncuk patlaması diye tarif ediyor aklınızda bulunsun içinizde baloncuk patlarsa bilin :)

merak ediyorsun ama kesin olmadan da aldığın bilgi bir işe yaramıyor. aslında 16. haftadan önce cinsiyet olayına hiç girmemek lazım, 12+4 te biz hiç bir şey sormadan doktor " % 80 kız" dedi.sonra da "erkek de olabilir, erkekse cinsiyet 16.haftaya kadar oluşuyor" dedi. dolayısıyla kafalar karıştı, hiç söylemese daha iyiydi...

bu cumartesi günü doktora gideceğiz hayırlı sonuçlarla birlikte cinsiyet de belli olur herhalde. ayy belli olsa da ben de kurtulsam etraftakiler de kurtulsa diyorum artıkk...bir de hareketlerini hissetmek istiyorum artık, ama 20. haftadan önce hissetmemek normaldir, deniliyor. bekleyeceğiz...

aynen tatlım bizde cumartesi gidicez inşallah benim kızım var o yuzunden herkes tarafın da çok merak konusu oluyor.Ben hissediyorum 2.olduğu için galiba.az önce vajinama bir ağrı saplandı bıcak gibi normalmidir acaba şimdi dinleniyorumm

Merhaba arkadaslar benim suan 11 aylii bir kizim var ve nasipse 10 subatta ikinci cocugumu kucagima alicam. Ben daha once 2012 eylul anneler uyeydim. Orda cok guzel arkadasliklarimiz oldu ve hala faceden gorusuyoruz. Hatta bulusmalarimiz oluyor. Simdi bizlerde dogumgunu telaslari var. Umarim sizleede o gunleri saglikli ve mutlu sekilde gorursunuz. Ben dogumumu normal uaptim. Umarim ikinci dogumunda normal olur. Tek tavsiyem dogum konusunda ne cok iyimser nede cok korkak olmayin. Oyle yada boyle geciyor. İstediginiz her konuda soru sorabilirsiniz. Yardimci olabilirim

Back
X