herkese merhaba, ikili testimi bugün verdim, sizlerin çoğu benden önde olduğunuz için o işi hallettiniz biliyorum, ben kendi doktoruma değil de devlet hastanesine gittim bu kez, ancak hiç memnun kalmadım, doktorun ağzını bıçak açmıyordu, çok sinir oldum, bebğimin ense kalınlığını almış, onu da elime tutuşturduğu kağıttan okuyabildim, ancak değerlerin normal olup olmadığını bilmiyorum. sizler bu yollardan benden önce geçtiniz, sonuçlarıma bakıp bana yardımcı olabilir misiniz? içim raatlasın istiyorum
12+6 günlük hamileyim
CRL:65.50mm
NT: 1.60 mm
herkese merhaba, ikili testimi bugün verdim, sizlerin çoğu benden önde olduğunuz için o işi hallettiniz biliyorum, ben kendi doktoruma değil de devlet hastanesine gittim bu kez, ancak hiç memnun kalmadım, doktorun ağzını bıçak açmıyordu, çok sinir oldum, bebğimin ense kalınlığını almış, onu da elime tutuşturduğu kağıttan okuyabildim, ancak değerlerin normal olup olmadığını bilmiyorum. sizler bu yollardan benden önce geçtiniz, sonuçlarıma bakıp bana yardımcı olabilir misiniz? içim raatlasın istiyorum
12+6 günlük hamileyim
momperyçok sev
Kısayollara eklendi. Sevmeye başlıyorum
bence gayet iyi.sıkıntı yok.değerler normal canım
Beni tahminime gore iyi canim 1.16 fln cikmisti.peki baska bir dr gostermedinmi.
sen nerden bakıyorsun
Valla canım ben senden ne duyduysam oralara bakıyorum ama şimdilik sadece bakıyorum. Almaya başlamadım
Başlarsam duramayacağım
günaydınlar herkese..ne güzel odalar bakılıyo,bebek arabaları araştırılıyo ama bizde tık yok ben bakıyorum ama babamız çok yavaş aklımda var bişeyler diyo bekle diyo sadece..daha bir çöp almadım kızıma yaa
Yaa adam zaten sadece tanıdığın var mı diye sormuş bizimkine. O da ayarlarız diye atlamış. Canım çıktı sabahtan beri 30 firma aradım.
Ve işin en saçma yani. Adamın İstanbul'da 2 tane sekreteri var burda ben yapıyorum bu işi. Gel de çıldırma. Sevgili müdürüm yarancak ya
Bunlar hangi markada var kuzum. Bir ara maskoya da gidicem ama ne zaman bilemiyorum
12+6 günlük hamileyim
Uyku hali gecen arkadaslar ne guzel benimde gecse keske gunduz kestirmeden duramiyorum oOff) heycanliyim cumartesi cinsiyet ogrenmeye gidiyoruzzzz yuppiii.insallah allah gonlumize gore verir
günaydınnn
bittim ben buna ya
bizim doğumdan 4ay sonra haziranda inşallah abimin düğünü var
kız olursa malum gelinlik çokda erkek olursa böle bişi süper olur bayıldım bayıldımmm
gerçi anneme nazara çok inandığı için kızda erkekde olsa basit bişey giydirelim küçük olucak
giydirmem süslü şeyler nazar değer diyo
ama ben mutlaka 5dk da olsa giydirmek istiyorummm
böle değişik şeyler bulursanız haberim olsun kızlar
dayısının düğününe gidicek kuzum :)
Günaydın canım.Demek hepsini birden almayı planlıyor eşin
bu patronlar hep böyle canım nasılsa arayan o değil sensin
Canom zeki bebe bu maskoda da var.Eyüp ile modesada da var.Bende burdan sipariş yaptıracağım.Arkadaş yaptırdı hem kaliteli mobilyaları hem uygun birşey yapıyorlar hoş dizaynları da var..
belkide ama en azından ufak tefek bişeyler alsakta benimde gönlüm olsa dimi ama onun rahatı batmaya başladı yani
Kızlar selam nasılsınız ne var ne yok?
Biz dün 17. haftamıza girdik teyzeleri. Ama ben ufak ufak bebeğimi hissetmeye başlamışken 2 gündür hissedemiyorum. Bir problem yoktur dimi yaaVar mı aranızda benim gibi olan?
bende her zaman hissetmiyorum canım bence normaldir
selam kızlar nasılsınız tatil bitti geldim doktora gittim az önce ordan geliyorum evet kız kesin kızım olacakmış:124::124::124::124::124::124::124::124:
herşey yolundaymış şükürki
siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?