2014 Şubat Anneleri

bence gayet iyi.sıkıntı yok.değerler normal canım

Beni tahminime gore iyi canim 1.16 fln cikmisti.peki baska bir dr gostermedinmi.

bence gayet iyi.sıkıntı yok.değerler normal canım

teşekkür ederim, çok sağol

Beni tahminime gore iyi canim 1.16 fln cikmisti.peki baska bir dr gostermedinmi.

teşekkür ederim 15 gün sonra kan testi sonucumu alıp kendi doktoruma göstereceğim. devlet hastanesi doktorlarına halkla iletişim konusunda ders verilmeli sanırım

Uyku hali gecen arkadaslar ne guzel benimde gecse keske gunduz kestirmeden duramiyorum oOff) heycanliyim cumartesi cinsiyet ogrenmeye gidiyoruzzzz yuppiii.insallah allah gonlumize gore verir

Günaydın canım.Demek hepsini birden almayı planlıyor eşin

bu patronlar hep böyle canım nasılsa arayan o değil sensin

Bunlar hangi markada var kuzum. Bir ara maskoya da gidicem ama ne zaman bilemiyorum

Canom zeki bebe bu maskoda da var.Eyüp ile modesada da var.Bende burdan sipariş yaptıracağım.Arkadaş yaptırdı hem kaliteli mobilyaları hem uygun birşey yapıyorlar hoş dizaynları da var..

3 mm ye kadar normal aybuke

Uyku hali gecen arkadaslar ne guzel benimde gecse keske gunduz kestirmeden duramiyorum oOff) heycanliyim cumartesi cinsiyet ogrenmeye gidiyoruzzzz yuppiii.insallah allah gonlumize gore verir

aysula selam, biz de cumartesi gidiyoruz,Allah'ın izniyle öğreniriz inşallah, sağlıklı haberlerini alırız...ben de heyecanlıyım:)

evet çok tatlıymış hakikaten,
siz kendi aranızda giydirip süsleyip seversiniz,resim filan çekilirsiniz, ama kalabalıkta anneciğinin dediği gibi gösterişsiz bir seyler giydirip çok da göz önünde tutmazsınız bebişi. ben de nazardan çekinirim, şu anda bile dualarımızı hiç eksik etmemeliyiz

belkide ama en azından ufak tefek bişeyler alsakta benimde gönlüm olsa dimi ama onun rahatı batmaya başladı yani

belkide ama en azından ufak tefek bişeyler alsakta benimde gönlüm olsa dimi ama onun rahatı batmaya başladı yani

Orası öyle canım ama mesela bende şunu beğendim şunu istiyorum bunu alacağım diyorum o hep tamam diyor daha çıkıp birşey almışlığımız yoktur ben aldım işte bir kaç parça

Kızlar selam nasılsınız ne var ne yok?

Biz dün 17. haftamıza girdik teyzeleri. Ama ben ufak ufak bebeğimi hissetmeye başlamışken 2 gündür hissedemiyorum. Bir problem yoktur dimi yaa Var mı aranızda benim gibi olan?

selam kızlar nasılsınız tatil bitti geldim doktora gittim az önce ordan geliyorum evet kız kesin kızım olacakmış :124::124::124::124::124::124::124::124:

herşey yolundaymış şükürki
siz nasılsınız?

teyzesi sever onuuuuuuu
sen nerelerdesin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…