- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Günaydın güzeller
İyi dün akşam çok yazışmamışsınız işim çabuk bitti
Ya bu bebek arabasını bende çok beğendim ama kayınvalidem alıcak galiba arabayı inşallah yuh demez bana. Birde ben İzmir'de nerde bulabilirim acaba. Mağazalara giden bi sorabilir mi?
Belki İzmir'de şubesi olan çıkar
naber kronikim
naber kronikim
Günaydın canım hosgeldin nasılsın?
napıyorsunuz herkes iyidir umarım,
kızlar bebişinize isim düşünüyorsanız benden size naçizane bir tavsiye;
eşinizle beraber karar verdiğini bir isim varsa sakın ama sakın hiç kimseye söylemeyin, içinize siniyorsa doğduğu gün koyun ismini ve daha öncesinde soranlara da karar vermediğinizi söyleyin.
eşimle beraber konuşup beğendiğimiz bir erkek bir de kız ismi vardı ve onu annesine söyledi, annesi bir süre sustu kaldı, sonra da anlamını sordu, eşim de "kadın hükümdar" anlamına geliyor diyince, "size yani anne babasına hükmeder" diyerek veto etti.
benim de çok deli gibi istediğim bir isim değildi, zaten cinsiyeti de henüz belli değil bebişimin, ama yine de anladım ki isimleri hiç kimseyle paylaşmamak lazım.
iyiyim lepi kuzum....çok şükür.sen nasılsın?
gece rüyamda burnum tıkanmıştı...zor nefes alıyodum....bi uyandım gerçekten de öleymiş.ilk kez oldu ama
Daha kullanışlı bir model bulmadığımız sürece kararım bunlardan yana... Se doktordan ümidi kes bence. Bir de otur dua et bebişin gittiğinde göstersin kendini yoksa bir ay daha bekleyeceksinOndan olabilir ama magnezyumu sürekli kullandığından deponda olması gerek bilemedim şimdi
Benimde burnum tıkanmış bugün
Saraçhaneye bakın mutlaka oldukça uygun fiyatları. Kırmızı model 500 tl bu sene kart nakit farketmiyor
Günaydın
Ben dün gittim bir daha sefere sorarım senin için. Topikçek aynı arabayı alalım
İyiyim jack sen nasılsın
Hoşbuldum canım çok iyiyim teşekkürler sizi sormalı :)
bizim isimler belli erkekte de kızda da kimse de aa olmaz demedi herkes çok beğendi sanırım biz şanslıyız bu yönden
bende iyiyim kızlar.teşekkürler...
biz de isim düşündük.erkek ismi hiç düşünmedik daha dr pipi göremiyorum deyince....
kız olursa Elif Derin dedik.....Elif ismini herkes cok begeniyo zaten.Derin i de ben istedim.....aslında Güneş de hoşuma gidiyo benim ama eşim istemiyo
isim konusunda şanslısın kuzumHoşbuldum canım çok iyiyim teşekkürler sizi sormalı :)
bizim isimler belli erkekte de kızda da kimse de aa olmaz demedi herkes çok beğendi sanırım biz şanslıyız bu yönden
Ben dün gittim bir daha sefere sorarım senin için. Topikçek aynı arabayı alalım
İyiyim jack sen nasılsın
isim konusunda şanslısın kuzum
beşiğe karar verdinmi bebişim
haklısın canım o zaman içine sindiyse al bence :) ben çıkıyorum seminer beklemez dönünce görüşürüz sizi seviyorum kızlar güzel bir gün geçirin :)
kuzum bizdede ne bebişi hissedebiliyoruz nede cinsiyet kesinHerkese günaydın hanımlarBi de içerde ki minişler
dün bütün gün saatleri saydım eve gidip de yatsam diye ama, yine erken yatamadım yav.
İlk aylardaki uyku hali bitti ben de. Yine yavaş yavaş eski performansıma kavuştum. Bıraksan sabaha kadar oturacağım
Eeee sizler de ne var ne yok. ?? Ya ben artık sıpamı hissetmek istiyoruuuum
Günaydın kuşumBebek odası alcaz kuzum.Oda dediğime bakma bir beşik birde dolap olacak Tam karar vermedik ama oda şu olcak sanırım
Eki Görüntüle 783241
günaydınlar herkese
dün eşimin arkadaşının bebeği oldu.hastanede ziyarete gittik.kafasının şekli çok garip bir bebekti.alnının üstü bayağ basıktı.annesi dedi ki aşağı doğru yattığı için kafası böyle şekil almış.sizce böyle bir şey mümkün mü?zaten bütün bebekler aşağı doğru yatmıyor mu?
len kronick hatunu ben daha beşiğe bile karar veremezken arabayı seçmişin
dün beşik bakmaya gittik nerdeyse ölmüşlerime kavuşuyordum
süpermiş buuuuuve de pembe
ulen tohtor takımı kesin bi cinsiyet sölemediniz bana
Bende çok yoruluyorum yafrum ya o yüzden çok sonralara bırakmadan en azından ne alacağıma karar vermek istiyorum. Birde ben kararsızım çok şimdiden bakmaya başlamam gerek.eee birde çalışıyorum ancak iş çıkışlarında bakıyorum.Bende şu an kendimi kız bebeğe odakladım bir dahaki gittiğimde doktor yanılmışız kız derse büyük hayal kırıklığı olur
Ne zamandı senin randevu 2 sinde mi :26::26::26:
Kizlar oturunca bile tansiyonum düşüyordışarı cikmak hayal oldu siz nasıl çalışıyor nasıl tatile gidiyorsunuz
Eki Görüntüle 783056
arkadaşlar bu harika şeyi görüyomusunuz ben bunu istiyoyummmmmmmmmmmmmmmmmm hemde 30 tl :)) cuma cinsiyetini öğreniyim erkekse hemen alırım
normalmiş olabilirmiş buaralar
Allahtan rüyanda tuvalete gitmion dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?