2014 Şubat Anneleri

Günaydın:)))) Sosyoloji canım beni de ekler misin yaş35 ikinci çocuk, cinsiyet 2 eylüle:)))))) Sağol şimdiden.....

Canların kurban olsun sana yavyuuummmmm

He canım valla gitti o eski yorgunluk ve uyku halleri şimdi de enerji patlamaları var ne güzel
Bebişlerin az bir vakti kaldı gümbür gümbür geliyorlar

Günaydın kuşum Bebek odası alcaz kuzum.Oda dediğime bakma bir beşik birde dolap olacak Tam karar vermedik ama oda şu olcak sanırım

Eki Görüntüle 783241

Dün bana bebek arabası gösterdiğin an bir yandan da annemle belis mobilyaya bakıyordum kelebek bebek odası
Annem hatta ooo renklere bak ne kadar güzel diye bir tepki vermişti hadi biz beğendik yavrimu

Siz burda bebek arabaları bebek odaları bakın ben İstanbul'dan kız istemeye gelecek olan müdürümün müdürüne kiralık araç arıyayım.
:18:

Son düzenleme:
Siz burda bebek arabaları bebek odaları bakın ben İstanbul'dan kız istemeye gelecek olan müdürümün müdürüne kiralık araç arıyayım.
:18:

Müdürünün müdürüne araç mı arıyorsun bir de üstüne üstlük kız isteme mevzusu söz konusu :44::44::44:
Allah yardımcın olsun valla hayatım :26::26::26:

Müdürünün müdürüne araç mı arıyorsun bir de üstüne üstlük kız isteme mevzusu söz konusu :44::44::44:
Allah yardımcın olsun valla hayatım :26::26::26:

Aynen öyle sabahın 8:30 undan beri kulağım telefona yapıştı.
Birde arıyor benim müdür kendi müdürünü aradım taradım yok diye. Salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mompery siparişleirm geldi kendime aldım ilk kez

bizim bebeğe şimdi uzun ayaklı tulum falan almam lazım eksiklerime baktık dün

Aynen öyle sabahın 8:30 undan beri kulağım telefona yapıştı.
Birde arıyor benim müdür kendi müdürünü aradım taradım yok diye. Salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bak sen uyanığaaa
Dese şimdi eleman arıyor diye sen neden aramıyorsun diyecek biliyor tabi

Eki Görüntüle 783056

arkadaşlar bu harika şeyi görüyomusunuz ben bunu istiyoyummmmmmmmmmmmmmmmmm hemde 30 tl :)) cuma cinsiyetini öğreniyim erkekse hemen alırım

günaydınnn
bittim ben buna ya
bizim doğumdan 4ay sonra haziranda inşallah abimin düğünü var
kız olursa malum gelinlik çokda erkek olursa böle bişi süper olur bayıldım bayıldımmm
gerçi anneme nazara çok inandığı için kızda erkekde olsa basit bişey giydirelim küçük olucak
giydirmem süslü şeyler nazar değer diyo
ama ben mutlaka 5dk da olsa giydirmek istiyorummm
böle değişik şeyler bulursanız haberim olsun kızlar
dayısının düğününe gidicek kuzum :)

Bunlar tek parça tulum şeklinde olduğundan kullanımı da çok kolaydır canım.Bak bir de bunları buldum çok şirin

günaydınlar herkese..ne güzel odalar bakılıyo,bebek arabaları araştırılıyo ama bizde tık yok ben bakıyorum ama babamız çok yavaş aklımda var bişeyler diyo bekle diyo sadece..daha bir çöp almadım kızıma yaa

Bak sen uyanığaaa
Dese şimdi eleman arıyor diye sen neden aramıyorsun diyecek biliyor tabi

Yaa adam zaten sadece tanıdığın var mı diye sormuş bizimkine. O da ayarlarız diye atlamış. Canım çıktı sabahtan beri 30 firma aradım.
Ve işin en saçma yani. Adamın İstanbul'da 2 tane sekreteri var burda ben yapıyorum bu işi. Gel de çıldırma. Sevgili müdürüm yarancak ya

evet harika şeyler var 2 günde de yolladılar sevdim bu siteyi de

Hangi siteymiş o? Bende seveyim

herkese merhaba, ikili testimi bugün verdim, sizlerin çoğu benden önde olduğunuz için o işi hallettiniz biliyorum, ben kendi doktoruma değil de devlet hastanesine gittim bu kez, ancak hiç memnun kalmadım, doktorun ağzını bıçak açmıyordu, çok sinir oldum, bebğimin ense kalınlığını almış, onu da elime tutuşturduğu kağıttan okuyabildim, ancak değerlerin normal olup olmadığını bilmiyorum. sizler bu yollardan benden önce geçtiniz, sonuçlarıma bakıp bana yardımcı olabilir misiniz? içim raatlasın istiyorum

12+6 günlük hamileyim
CRL:65.50mm
NT: 1.60 mm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…