bende pazartesi öğrencem cinsiyeti:)
selam kızlar nasılsınız tatil bitti geldim doktora gittim az önce ordan geliyorum evet kız kesin kızım olacakmış:124::124::124::124::124::124::124::124:
herşey yolundaymış şükürki
siz nasılsınız?
Çok sıkılıyorum yaa Pazartesi olsa da görsem yavrumu
selam kızlar nasılsınız tatil bitti geldim doktora gittim az önce ordan geliyorum evet kız kesin kızım olacakmış:124::124::124::124::124::124::124::124:
siz nasılsınız?
sağol balım tatildeydim geldim iş yerinde ufak işlerim var onları halledip geri eve gidcem p.tesi normalde iş başıteyzesi sever onuuuuuuu
sen nerelerdesin bakim
evet tatlım çok şükür özenip bezenip aldığım pembişleri giyecek inş. yawrumsen diyince fırladım koltuktan cumartesi doktora gidecektim benderandevu aldım hemen
senin aldıkllarında boşa gitmedi kızçene nasip oldu sağlılla büyüsün inşallah
hadi inşallah canım
aman maşallah size artık prenses kesinleşti demek ne mutlu size
sağol balım tatildeydim geldim iş yerinde ufak işlerim var onları halledip geri eve gidcem p.tesi normalde iş başı
evet tatlım çok şükür özenip bezenip aldığım pembişleri giyecek inş. yawrum
sağlıkla doğsunlar inş.
sağol canım
Orası öyle canım ama mesela bende şunu beğendim şunu istiyorum bunu alacağım diyorum o hep tamam diyor daha çıkıp birşey almışlığımız yoktur ben aldım işte bir kaç parça
siz nasılsınız?
bende almak istiyorum hem bana aldırmıyo hemde gidip birlikte almıyoruz..tam dayaklık babamızbeklicem artık napalım..
hadi gözünaydın canım desene allah senine gönlüne göre verdi giysin sağlıkla güzel cicilerini
siz nasılsınız?
siz nasılsınız?
siz nasılsınız?
cumartesi gününe yeni doktora randevu alıyorum şimdi aradılar doktor acil sebepten izne çıkmış
nereye gidiyorsun peki güzelim? ben şimdi bir faceye bakıyorum bir buraya tanıdıklar çıkar mı diye:)
kızlarrrr merabalarrr uzun zaman oldu girmiyeli yaa,eşim evde dolaşıyoruz boyuna:)
bilim tebrikler canım rabbim sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin hadi bakalım kızlar çoğalıyor:)
benim kontrol de yarına nasipse görcem kızımı...tiroid testlerini tekrarladım şükür düzelmiş demek ki gebeliğe bağlı düşüşmüş rahatladım:)
keyifler nasıl hepinizin? bir de adally cinsiyet felan öğrendin mi şimdi 60 sayfa okuyamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?