2014 Şubat Anneleri

slm güzel anneler sizinle şöyle güzel bir sohpet edemedik özledim valla hepinizi inşallah herkes iyidir, kendinize ve bebişlerinize dikkat edin, güzel, mutlu, keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle

hahahhahahha hiç mi farketmedin alırken kızz...tak bacağına daha güzel durur:))) bir ara ne modaydı beee halhalsız gezmezdim:)))

Yok bea bu kız iyice dalgın yaptı beni. Gerçi satan yerde bende farklı değil bilezik yazmış kağıdına :)
Neyse bacağıma takcam gayri. Hafta sonu düğün varya lacivert elbise giycem diye aldımdı.
Düşmanlarım görcek napalım

nazar boncuğu var ama alır hemen o kem gözleri:) offf benim de bir ton doğuran arkadaşım var hepsine nasıl gitcemmmmm.....her ay birine gideyim bare bir anda herkese altın götüremem kii ali ile evliyim ama ağaoğlu değil soyadı:))))))))

selam kızlar cinsiyet konusunda çatlamak üzereyim geçen hafta göstermedi sıpa bacaklarını kapatmış 2 hafta sonra tekrar gidicem inş gösterir.

He he ben zaten listeye seni kız olarak eklemiştim. Hayırlı uğurlu olsun bacım. E ben senin aldıklarına göz dikmiştim ama napalım artık, kızın giysin

arkadaslar ben 12+3 te doktora gıttım kız gıbı gorunuyor ama degısebılır 4. ayda kesın konusulabılır dedı sız ne zaman ogrendınız ve ne zaman kesınletı kesınlestıgınde degıstı mı??

Canım ben de 12. haftada öğrenmiştim.

Ahan da Laurana yine forma girmiş
Bir cinsiyetim bile yok anlıyor musun hadi gülümse

Bu kadar nazlandı ya, seninki kız herhalde. Gerçi bizimki de kız ama sürekli bacaklar açık. Edepsiz bişey olacak galiba

Olsun kız, olmadı göbüşüne takarsın

selam kızlar cinsiyet konusunda çatlamak üzereyim geçen hafta göstermedi sıpa bacaklarını kapatmış 2 hafta sonra tekrar gidicem inş gösterir.

valla canım bende seninle aynı durumdayım, bu ay başında gittik hiç göstermeye niyeti yoktu, allah şükür 1 hafta sonra öğreniceğiz inşallah sende gittiğinde öğrenebilirsin

Ahahahaha. Olsun altın iyice fırlamadan al sen. Hepsi ödünç zaten şubatta geri gelcek

Göbeğime takmam için fil halhalı almam lazım. Anca

acıktım ben çıkıyorum kızlar sonra da banyo yapmam lazım....offf ne yicem ben yaaa dolap tam takır kuru bakır:))) yok muu şöyle bir komşu kardeşiimmm al sana yemek yaptım afiyetle ye diyeennn:))))))))))

acıktım ben çıkıyorum kızlar sonra da banyo yapmam lazım....offf ne yicem ben yaaa dolap tam takır kuru bakır:))) yok muu şöyle bir komşu kardeşiimmm al sana yemek yaptım afiyetle ye diyeennn:))))))))))

Buyur gel yavrum.
Ben gözümün açlığından 3 gün önce bi kazan yemek yapmışım farkında olmadan. Ye ye bitmiyo. Kuscem gayri. Gel onu bitirelim

Satıcı uçmuş sen hamile olur o kadar canım güle güle kullan haleziğini (halhal + bilezik) :)))

hahahah olurmu kiii:))))))))) düşünsene bir doğururmuşum 4 ay sonra ikinci çıkarmış ayy ne hoşşş:)

Bence ihtimal büyük yani şaşırmam hamileyim diye gelirsen hem ben sana hep diyorum yakınlaş bana bak ne mamalar yediririm diye dinlemiyorsun fırın şu anda bile çalışıyor

Sende mi öğrenemedin be canım off of :26::26:

Bu kadar nazlandı ya, seninki kız herhalde. Gerçi bizimki de kız ama sürekli bacaklar açık. Edepsiz bişey olacak galiba

Valla zaten erkekse bu utangaçıkla nasıl olur bilmem

Son düzenleme:
Beklentiler ne yönde? Senin şuyun olur buyun olur diyorlar mı?
Ben avatarına baktım. Tam oğlan anası havasındasın valla

Yanlara yayılmaya bakarak ve tatlılara hayır dememden kaynaklı büyükler hep kız diyor bizim eşimle içimizden geçende hep kız ama bak sen öyle deyince bi garip oldum oğlan anası nasıl oluyor yahu

Yanlara yayılmaya bakarak ve tatlılara hayır dememden kaynaklı büyükler hep kız diyor bizim eşimle içimizden geçende hep kız ama bak sen öyle deyince bi garip oldum oğlan anası nasıl oluyor yahu

ihihihi geyik yapıyorum bea.
Yokmu sizin sokakta göbek analizi yapan Hatice Teyze neyin?
Ondan bi randevu alaydın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…