2014 Şubat Anneleri

İşte o göbek analizcilerinin çoğu kız diyor ama erkek çıkarsa suratlarının ifadelerini çok merak ediyorum

Sen surat ifadesini merak ediyosun yine. Benim başıma geleni bir bilsen.
Eşimin manyak bi arkadaşı var. Lakabı da DELİ zaten.
Eşime demiş senin kesin oğlun olcak. Neden demiş eşim.
Oda demez mi? Kadının kıçı başı oynuyosa kızı olur, bak abimin kızı oldu. Neden? Çünkü yenge oynak..
Cinsiyeti öğrendik. İlk iş eşime fırça atmak oldu.
Orhan'a söyle lafını geri alsın diye.
Analize bak

Ortamdan ikiye yarıldım resmen gülerken attığım kahkahayı duymanı çok isterdim o nedir ya küfür gibi kavgada söylenmez tövbe tövbe insanı günaha sokar bu insanlar :/ ama ben buna en az bir hafta gülerim :))))))))))

şuanda biraz yukseldi hamilelikten once 2-2,5 cıvarındaydı en son bakıldığında 3.39 cıktı heraay bakılıyo duruma göre dozunu arttıracaklar cnm mevlam korusun bebeklerimiziii

Bende aynen öyle gülmüştüm kızım olacağını duyunca ilk Orhan'ın lafı geldi aklıma o an gülemedim tabi
Tam deli daha ne hikayeleri var, kitap olur kitap..
Bu çocuk normalde sarışın. Yaz başında gitmiş saçını siyaha boyamış. Gelmiş eşimin yanına. 25 sene sarı gazdim 25 sene gara gezcem kanka diyomuş manyak

İnanamıyorum ya ne yediriyorlar ne içiriyorlar bu adama az isminin insanı olsa ya :))) valla ben heralde kesin krize girerdim böyle biri etrafımda olsa.Aslında biraz şanslı biraz şanssızsın :))) eşine kanka diyen esmer görünümlü sarışın deli

neden canım öyle düşünüyorsun. annesi babası sizsiniz hayatı boyunca seslenecek olan sizsiniz ne istiyorsanız onu koyarsınız. kayınvalidem eleştircek diye karar verdiğim ismi neden 9 ay saklayayım ben anlamadım. kayınvalidenin adı nedir bilmiyorum ama o da size hükmetmiş sonuçta. ben bu konuda kimseyi umursamıyorum. eşim oğlumuz olursa inanç ismini istiyor ona ameliyatı için çok yardımcı olan bir asistanın adıymış çok seviyor. herkes aa neden inanç falan dedi biz de seviyoruz bizim için anlamlı bir isim dedik kapattık konuyu.kime ne ki?

hiç fikrim yok tatlım.kaç aylıktı o bebek

canım özellikle normal doğumlarda geçici şekil bozuklukları oluyor.zaten kafa kemikleri biliyosun çatıdan geçebilmesi için esnektir doğduktan sonra sertleşir en son da bıngıldak dediğimiz üst kısım sertleşir. belki zor bir doğum olduysa ondandır ama kalıcı ise o zaman vardır bir şey bilemedim şimdi. bir çok bebek evet aşağı doğru durur ama işte belli olmuyor kesenin ve plasentanın durumuna göre baya kemiğe dayandıysa çocuk ondan olabilir.

ben eşimle ikimizin ortak kararı olsun istiyorum ama eşim annesinin yorumunu duyunca hemen etkilendi ve soğudu ne yazık ki...bundan sonrasında onun olumsuz etkilenmesini istemediğim için böyle bir karar aldım canım.

sizin inanç ismi için anlamlı bir sebebiniz varmış hayırlı uğurlu olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…